Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten en expertise om uw woning vakkundig af te kunnen werken.

Nieuwbouw
Expert op het gebied van nieuwbouw

Nieuwbouw stucwerk

Wij bieden u niet alleen de voordeligste, maar ook de efficiëntste manier van stucwerk. Zo houdt u nog genoeg ruimte over in tijd, maar ook in uw portemonnee voor uw inrichting én zijn wij binnen no-time uit uw haren. U bent altijd natuurlijk altijd welkom om tijdens het werkproces langs te komen om te kijken hoe het
eraan toegaat.

Spackspuiten
Vakkundig spackspuitwerk

Spackspuiten

Spackspuitwerk, ook wel spackspuiten genoemd, is een kant-en-klaar product. Hierbij wordt uw wand of plafond geëgaliseerd door een meslaag en krijgt de wand of plafond als eindafwerking een korrelstructuur, vaak wit. De structuur kan grof, fijn, vol en open zijn. Het is een voordelige manier van stucwerk, waardoor uw woning vaak in enkele dagen spack gespoten is.

Dunpleister
Glad dunpleisterwerk

Dunpleister

Dunpleister is één van de nieuwste technieken voor glad stucwerk. Het is een ondergrondvolgendproduct dat zeer efficiënt is voor behangklare wanden, zoals bij een nieuwbouwwoning. Eerst wordt
machinaal een pleisterlaag van enkele millimeters aangebracht. Deze wordt geëgaliseerd en geschuurd. Afsluitend houden we een controleronde, waarbij we oneffenheden verwijderen.

Latex spuiten
Vakkundig latexspuiten

Latex spuiten

Latex spuiten is machinaal aanbrengen van verf op uw wanden en plafonds. Nieuw stucwerk wordt eerst geschuurd, daarna wordt de eerste laag aangebracht. Vervolgens worden oneffenheden verwijderd en de inwendige hoeken worden gekit. Wanneer het stucwerk in de juiste staat is wordt de tweede en laatste laag aangebracht.

Stucwerk
Traditioneel stucwerk

Stucwerk

Wij maken ook traditioneel stucwerk. Alle soorten stucwerk, van glad pleisterwerk, betonlook tot schuurwerk. Alles is mogelijk. De kosten zijn afhankelijk van het type stucwerk dat u wilt en de ondergrond. In samenwerking met onze vertrouwde collega stukadoorsbedrijven is dit ook door ons te realiseren.

Wat kost Slegers Spuitwerken stukadoor?
Doorgaans binnen 24 uur antwoord

Gratis offerte aanvragen

Wilt u een vakman over de vloer met een team dat al jarenlang operationeel is in de bouwsector, een team dat u en uw wensen begrijpt en direct met u concrete stappen zet, dan staat Slegers Spuitwerken voor u klaar. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontvang doorgaans binnen 24 uur al antwoord!

Afwerken wanden en plafond

Altijd een eerlijk en passend advies.

Slegers Spuitwerken is specialist in machinaal afwerken van wanden en plafonds. Onze specialiteiten zijn onder andere spackspuiten, dunpleister en latexspuiten. Uiteraard kunnen wij ook traditioneel stucwerk en sierpleisters maken.

Onze klanten bevinden zich vooral in de particuliere en (nieuw)bouwsector. Dit houdt in dat u met alles terecht kunt bij ons: van grote tot kleine klussen en van stucwerk tot latexspuiten. De belangrijkste pijler van ons bedrijf is dat wij altijd eerlijk en passend advies geven mét een eerlijke prijs. Kortom, u krijgt het beste stucwerk, tegen de beste prijs.

Bent u geïnteresseerd in de afwerking voor uw nieuwbouw? Bekijk dan snel wat wij voor uw nieuwbouwwoning kunnen betekenen!

Meer over niewbouw

Een greep uit ons werk

Bekijk de projecten die wij hebben opgeleverd voor onze klanten.

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.