Behangklare wanden

Je hebt een nieuwbouwwoning gekocht en bij deze nieuwbouwwoning heb je een beschrijving van talloze pagina’s gekregen waar tot in detail staat beschreven hoe de woning wordt afgewerkt; de technische beschrijving.
Je bladert dit pak papier een keertje door en hebt eigenlijk bij veel punten geen idee waar het over gaat. Behangklare wanden? Dat bekijk je later wel een keertje.

Vrolijk ga je verder met alle leuke dingen waarvan je zeker weet dat ze uitgezocht moeten worden, je gaat showrooms met vloeren af, bekijkt honderden keukens online en maakt voor ieder detail een bord aan op Pinterest.
Op het moment dat je die leuke wandpanelen, sierlijsten en lambrisering aan je Pinterest-bord “wand-inspiratie” toevoegt bedenk je je ineens... Hoe zien mijn muren er eigenlijk uit?

De wanden van je nieuwbouwwoning zullen over het algemeen behangklaar worden opgeleverd. Als je dit leest, ga je enthousiast op zoek naar leuke behangetjes, je voegt er wel 50 toe, de een met een nog uitgesprokener patroon dan de ander. Helemaal enthousiast ben je, je ziet het helemaal voor je, die mooie accentmuur achter de televisie en in de slaapkamer.
Maar, je kan toch niet je hele woning behangen? Bezorgd zoek je verder, hoe zien behangklare wanden er eigenlijk uit?

Behangklare wanden zijn door de aannemer tot op zekere hoogte egaal gemaakt. Ze zijn geschikt voor dikker behang, zoals renovlies. Bij dunner behang zal je nog oneffenheden door het behang zien en kunnen er lelijke bobbels ontstaan.
Ook kan je een hoop putjes, deukjes en krasjes verwachten in de wanden, waardoor het direct schilderen van de behangklare wanden geen aanrader is.

Gespannen ga je op zoek naar een voordelige oplossing voor dit probleem, het bestellen van die leuke keuken en het uitzoeken van die mooie PVC-vloer heeft namelijk al een groot deel van je budget opgeslokt. En oh ja, in die splinternieuwe woning wilde je eigenlijk ook die mooie eettafellamp, een nieuwe bank en, en… Alle wanden laten stukadoren past hierdoor echt niet meer in het kostenplaatje.

Herkenbaar? Gelukkig ben je bij Afbouw Slegers terecht gekomen!
Wij kunnen je behangklare wanden supersnel, efficiënt én voordelig sausklaar maken. Hierna kunnen we de wanden ook nog helemaal afwerken met latexspuitwerk, ja óók in dat leuke kleurtje wat precies bij je uitgezochte behang voor de accentmuur past. Op die manier zijn je wanden helemaal klaar wanneer wij klaar zijn, zodat jij tijd over hebt om op zoek te gaan naar die perfecte lamp voor boven de eettafel!

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.