Wat is Brander Diamant spuitwerk?

Brander Diamant spuitwerk is de ultieme keuze voor een luxe afwerking in uw woning. Deze verspuitbare sierpleister wordt machinaal aangebracht, waardoor het snel en efficiënt kan worden gerealiseerd. Met een fijne tot zeer fijne structuur zorgt Brander Diamant voor een warme en luxe uitstraling die uw interieur naar een hoger niveau tilt.

Het materiaal wordt gemaakt op basis van kunstharsdispersie, wat ervoor zorgt dat spuitwerk met Brander Diamant een grote inwendige hardheid heeft. Dit maakt het niet alleen duurzaam en stootvast, maar ook gemakkelijk schoon te maken zonder zichtbare slijtage. U krijgt een afwerking die zowel mooi als praktisch is.

Brander Diamant spuitwerk lijkt qua uitstraling op het traditionele spachtelputz, maar dankzij de efficiënte werkwijze is het vele malen voordeliger. Kies voor Brander Diamant en geniet van een schitterende, duurzame en kosteneffectieve afwerking in uw woning!

Uw woning laten sierpleisteren?

Op zoek naar een chiquere, warme uitstraling voor uw wanden? Kies dan voor spuitwerk met de sierpleister van Brander Diamant.

Gratis offerte aanvragen
Voordelen van Diamant spuitwerk door Afbouw Slegers
  • Sneller dan pleisterwerk
  • Mogelijk in elke gewenste kleur
  • Luxe uitstraling
  • Duurzaam en slijtvast
  • Flexibele planning, snelle start

Waarom Diamant spuitwerk?

Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor gladde wanden, maar zoveel mensen, zoveel wensen. Niet iedereen vindt dit aantrekkelijk of er is juist behoefte aan een stevigere afwerking waar minder snel beschadigingen op te zien zijn. 
Hiervoor is Diamant spuitwerk de perfecte oplossing, door de grote inwendige hardheid is het slijtvast en duurzamer dan traditioneel pleisterwerk. De structuur zorgt daarbij voor een warmere uitstraling, vooral in combinatie met een kleur naar keuze!

Hoe gaat Diamant spuiten in zijn werk?

Het is belangrijk om de ondergrond waarop de Diamant gespoten moet worden te beoordelen en deze in de juiste staat te brengen. Behangklare wanden zijn doorgaans in zo’n goede staat dat er direct gestart kan worden, maar wanneer de wanden niet behangklaar zijn is er vaak nog wat voorbereidend werk nodig. Wanneer de wanden niet in de juiste staat zijn opgeleverd om meteen te kunnen starten, kunnen wij deze voorbereidingen uiteraard ook voor u verzorgen. Wanneer de ondergrond in de juiste staat is, zullen wij beginnen met afplakwerkzaamheden. Als alle oppervlakten die niet gespoten moeten worden goed zijn afgeplakt is het tijd om te beginnen met spuiten. Eerst wordt de ondergrond voorzien van een meslaag, die zorgt ervoor dat de ondergrond egaal en de juiste kleur wordt. Wanneer de meslaag gedroogd is kan deze worden voorzien van de sierpleister.
De structuur van de sierpleister is afhankelijk van de afstelling van de pomp waarmee gespoten wordt, hier zijn vele mogelijkheden voor die we dan ook graag laten zien!

Spackspuitwerk of Diamant spuitwerk?

Het verschil tussen standaard spackspuitwerk en spackspuitwerk met Diamant is dat Diamant licht afneembaar is, en hierdoor slijtvaster is. Ook is het harder, dus stootvaster. Diamant spackspuitwerk kan daarom ook worden toegepast op plaatsen waar u hoge eisen stelt aan onder andere duurzaamheid, hardheid en afneembaarheid.

Diamant heeft een zeer fijne microstructuur, die meer neigt naar spachtelputz dan naar spackspuitwerk en resulteert direct in prachtige afgewerkte wanden. In tegenstelling tot standaard wit spackspuitwerk is Diamant is vrijwel alle kleuren beschikbaar. Uiteraard is deze optie iets minder voordelig dan standaard spackspuitwerk, maar dit is ook terug te zien in de duurzaamheid, uitstraling en de mogelijkheden.

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Wat is diamant spuitwerk precies?

Diamant spuitwerk is een techniek waarbij een glanzende, duurzame verflaag met een speciale spuitmethode op muren wordt aangebracht.

Hoe lang gaat diamant spuitwerk mee?

Met de juiste zorg en onderhoud kan diamant spuitwerk vele jaren meegaan zonder dat het zijn glans verliest.

Is diamant spuitwerk geschikt voor alle ruimtes?

Ja, diamant spuitwerk kan in bijna elke ruimte worden toegepast, zowel in woonkamers als badkamers, dankzij de duurzaamheid en het onderhoudsgemak.

Wat zijn de voordelen van diamant spuitwerk ten opzichte van traditioneel schilderwerk?

Diamant spuitwerk biedt een gladdere en luxueuzere afwerking die langer meegaat en beter bestand is tegen slijtage.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op uw vraag met betrekking tot stuc -en spuitwerk of onze diensten en services.

Bekijk alle vragen en antwoorden
100% klanttevredenheid

Bekijk wat onze klanten zeggen over  Afbouw Slegers

Carin Bor

via Google

via Feedback Company

Goede service, levert netjes werk en komt afspraken na.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Jette van Eldijk

via Google

via Feedback Company

Super resultaat opgeleverd.

Google reviews Slegers Spuitwerken
MJ

via Google

via Feedback Company

Mooi werk geleverd! En erg behulpzaam

Google reviews Slegers Spuitwerken
Carina

via Google

via Feedback Company

Ik ben door Nick Slegers geweldig goed geholpen. Op heel korte termijn maakte hij tijd om de wanden in m'n nieuwe appartement af te stuccen en wit te spuiten. Dat is goed gedaan en tot volle tevredenheid. Ook het opruimen naderhand is goed gedaan.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.