Afbeelding van gestucte nieuwbouwwoning door Slegers Spuitwerken

Voordelig pleisterwerk voor nieuwbouwwoningen bij Afbouw Slegers

Profiteer van de vele voordelen bij Afbouw Slegers.

  • Offerte in slechts één minuut kosteloos aangevraagd.
  • De beste nieuwbouw en traditionele wandafwerkingen.
  • Tot wel €700,- netto korting op nieuwbouw en collectief stucwerk!

Ontdek de mogelijkheden met pleisterwerk

Slegers Spuitwerken bezig met wandafwerking

Wat is pleisterwerk?

Pleisterwerk is één van de nieuwste technieken voor glad stucwerk waarin Afbouw Slegers onderscheidend is ten opzichte van traditionele stukadoors. Ons pleisterwerk is een vochtarm product, wat inhoudt dat de hardheid van de ondergrond behouden wordt. Pleisterwerk is een veel gekozen en efficiënte afwerking om de behangklare wanden om nieuwbouwwoningen saus-klaar te maken. Geleverd pleisterwerk resulteert in een stijlvolle wandafwerking dat vrijwel niet te onderscheiden is van traditioneel stucwerk.

Wat is dunpleister?

Kenmerkend voor pleisterwerk is het aanbrengen van dunpleister. Met dunpleister worden er machinale pleisterlagen van enkele millimeters aangebracht, waarna deze geëgaliseerd en geschuurd worden.

Waarom dunpleisterwerk voor uw muren?

Het effect van dunpleister zorgt ervoor dat uw muren een mooie vlakke en egale uitstraling krijgen. Afbouw Slegers durft zich met trots de expert op het gebied van dunpleisterwerk te noemen sinds wij in 2007 de techniek introduceerde in de nieuwbouwsector, met verbluffende resultaten tot gevolg zoals de Afbouw Awards® 2020 - 2021.

Wat kost dunpleisterwerk?

Behangklare wanden worden door ons saus-klaar gemaakt tegen een zeer voordelige vierkante meter prijs. Daarbij kunt u rekenen op een compleet advies, één vast aanspreekpunt, en een alles-in-één dunpleister pakket. Vraag geheel kosteloos uw prijsindicatie aan bij Afbouw Slegers.

Spuitwerk van nieuwbouw muren

Wat is spuitwerk?

Bent u op zoek naar de snelste en meest voordelige afwerking voor uw plafond of wanden? Dan kan spuitwerk een geschikte oplossing zijn voor u! Het spuiten van muren of plafonds is kenmerkend aan de machinale inzet van een verfspuit. Waar van oudsher nog schilders werden ingezet om verf te rollen op de muur werkt Afbouw Slegers met de nieuwste techniek om uw muren te spuiten met verf.

Welke soorten van spuitwerk zijn er?

Tussen spuitwerk maken we onderscheid tussen spackspuiten en latex spuiten.

Spackspuitwerk

Met spackspuitwerk worden uw wanden of plafonds eerst geëgaliseerd en volgt daarna een volmaakt witte korrelstructuur als eindafwerking. Spackspuitwerk is samen met dunpleisterwerk een van de meest gekozen manieren om nieuwbouwwoningen af te werken.

Latex spuiten

Met latex spuitwerk wordt nieuw stucwerk wordt eerst geschuurd, daarna wordt de eerste laag latex verf aangebracht. Vervolgens worden oneffenheden verwijderd en de inwendige hoeken gekit. De tweede en laatste laag wordt aangebracht met een airless spuitmachine in de gewenste kleur. Latex spuiten staat gelijk aan een hip en frisse eindafwerking van uw muren.

Waarom uw woning laten spuiten?

Liever een compleet strakke afwerking voor uw sausklare wanden of stucwerk? Kies dan voor latex spuitwerk, dit vervangt het schilderwerk met een traditionele roller, is voordelig, efficiënt en mogelijk en bij Afbouw Slegers kan dat in meer dan 216 verschillende kleuren.

Wat kost spuitwerk?

De mogelijkheden met stucen zijn eindeloos, onze dienstverlening is secuur en zorgvuldig afgestemd op uw wensen. Van een strakke afwerking voor esthetisch interieur tot een echte blikvanger voor kleurrijke woonruimtes. Afhankelijk van uw wensen vangen onze werkzaamheden aan voor een gunstig tarief per vierkante meter prijs. Daarbij kunt u rekenen op een compleet advies, één vast aanspreekpunt, en een alles-in-één spuitwerk pakket. Vraag geheel kosteloos uw prijsindicatie aan bij Afbouw Slegers.

nieuwbouw stucen van muren door slegers spuitwerken

Wat is stucwerk?

Het hedendaagse traditionele stucwerk is een afwerking met een laag pleister welke met de hand wordt aangebracht, waarna het compleet glad opgeschuurd wordt voor een perfect eindresultaat aan uw muur of plafond.

Waarom uw woning laten stucen?

Stucwerk is een ideale manier om uw plafond met V-naden helemaal strak en glad te krijgen, uw badkamer of toilet netjes gelijk met de tegel af te werken of om een geplaatste wand behang-klaar te maken. Afbouw Slegers gaat nauwgezet te werk om uw behoefte en wensen invulling te geven met onze dienstverlening.

Welke vormen van stucwerk zijn er?

Afbouw Slegers beperkt zich niet tot alleen traditioneel stucwerk voor uw woning, maar ook verzorgen wij allerhande stucwerk als betonciré of de welbekende stuc techniek: metallic stuc!

Wat kost stucen?

De mogelijkheden met stucen zijn eindeloos, onze dienstverlening is secuur en zorgvuldig afgestemd op uw wensen. Van een strakke afwerking voor esthetisch interieur tot een echte blikvanger voor kleurrijke woonruimtes. Afhankelijk van uw wensen vangen onze werkzaamheden aan voor een alles-in-1 vierkante meter prijs. Daarbij kunt u rekenen op een  compleet advies, één vast aanspreekpunt, en een alles-in-één stuc pakket. Vraag geheel kosteloos uw prijsindicatie aan bij Afbouw Slegers.

Ontdek alles over nieuwbouw dunpleister

Kenmerkend voor pleisterwerk is het aanbrengen van dunpleister. Met dunpleister worden er machinale pleisterlagen van enkele millimeters aangebracht, geëgaliseerd en geschuurd.

Kom meer te weten!
onze werknemers staan graag voor u klaar
De specialist in nieuwbouw

10 jaar bewezen resultaat

Afbouw Slegers heeft jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk en machinale afwerkmethoden in de nieuwbouwsector.

Wij verzekeren u van betrouwbare nieuwbouw stukadoors met oog voor detail. Al onze mensen zijn échte specialisten, door ons opgeleid, en hebben liefde en passie voor het stukadoors beroep.

Onze diensten verlenen wij veelal in de nieuwbouw sector maar bestaande bouw slaan wij zeker niet af. Neem contact met ons op om te weten te komen hoe wij uw woning kunnen voorzien van frisse en moderne looks!

  • Offerte in slechts één minuut kosteloos aangevraagd.
  • Uitsluitend A-merken en VCA-gediplomeerd personeel.
  • Tot wel €700,- netto korting op nieuwbouw en collectief stucwerk!
nieuwbouw wandafwerking huiskamer door Afbouw Slegers
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.