Afbeelding van gestucte nieuwbouwwoning door Slegers Spuitwerken

Expert in nieuwbouw stuc- en spuitwerk

Wij bieden u niet alleen de voordeligste, maar ook de efficiëntste manier van stucwerk voor uw nieuwbouwwoning.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

Profiteer van de vele voordelen bij Afbouw Slegers.

  • Offerte in slechts één minuut kosteloos aangevraagd.
  • De beste nieuwbouw en traditionele wandafwerkingen.
  • Tot wel €700,- netto korting op nieuwbouw en collectief stucwerk!

Stucwerk voor uw nieuwbouw woning

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwbouwwoning! U bent vast al aan het plannen hoe u uw huis wilt inrichten, maar wat te doen met de wanden en plafond? Hiervoor zoekt u natuurlijk een stukadoor met kennis van zaken en daar helpt Afbouw Slegers u bij. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met ruime ervaring in de nieuwbouwsector. Door de jaren heen hebben wij dan ook tal van situaties meegemaakt en werpt onze blik verder dan enkel stukadoren, wij denken met u mee en adviseren u over het beste type stucwerk voor uw specifieke situatie. Wij nodigen u graag uit in onze showroom of tijdens het werkproces.

Stuc- en spuitwerk

Glad stucwerk, een betonlook of uw muur zo goed als perfect laten kleuren met airless latex spuiten is allemaal mogelijk bij ons. U stelt de prioriteiten en wij zorgen voor een naadloze behandeling van uw wanden of plafonds. Indien u een specifieke wens heeft laat het ons weten, zodat we u de juiste oplossing kunnen bieden.

Tijdbesparend en duurzaam

Wij bieden u niet alleen de voordeligste, maar ook de efficiëntste manier van stucwerk. Zo kunt u zonder zorgen focussen op de verdere inrichting van uw woning en doen wij de rest. Onze efficiënte werkwijze en duurzame manier van stuccen zorgt voor kwaliteit waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

Muren en plafonds gespoten

Een totaalpakket voor uw woning

Doordat wij veel ervaring  hebben opgebouwd met het stucen van nieuwbouwhuizen over de jaren heen, mag u van ons uiterst professioneel vakmanschap verwachten, hetgeen waar wij voor staan en al jarenlang beoefenen.

Eveneens kunt u bij ons terecht om uw woning collectief te laten stukadoren. Dit houdt in dat u samen met uw buren of uw woonblok collectief bijlegt om de wanden en plafonds te laten afwerken door ons.
Collectief laten stukadoren kent vele voordelen zoals bijvoorbeeld op het gebied van inkoop en een efficiënte en duurzame werkwijze. Als voorbeeld hebben we het project Nieuwbouwwijk Vredeoord waar een georganiseerde collectieve regeling is getroffen met een prachtig eindresultaat.

Meer lezen over onze nieuwbouw dienstverlening? Lees dan verder of vraag een offerte aan voor uw specifieke situatie.

Waarom u liever niet eerst behangt

We begrijpen het maar al te goed als u zich afvraagt of het verstandig is om juist nu voor stuc- en/of spuitwerk te kiezen. De eerste jaren moet uw nieuwbouwwoning zich nog ‘zetten’, waardoor scheurvorming kan ontstaan. Een oplossing hiervoor is behangen en wachten met stuc- en/of spuitwerk.

Echter is het kostentechnisch niet efficiënt om behang te moeten verwijderen en daarna pas te stucen. Het behang kan er zelfs voor zorgen dat delen van de muur worden afgebroken en dat zou enorm zonde zijn. Om u wat meer zekerheid te bieden heeft Afbouw Slegers daarom bedacht dat indien u gebruik heeft gemaakt van onze diensten wij na twee jaar na de oplevering onze herstelservice aanbieden. Wij komen dan voor een gereduceerd tarief de scheur(en) herstellen die zouden zijn ontstaan. U profiteert dus direct van kwalitatief stucwerk vanaf de eerste dag dat u woont en hoeft zich niet meer druk te maken over de nadelen van het behangen door de garanties van Afbouw Slegers.

De mogelijkheden bij Afbouw Slegers

Heeft u last van scheuren en heeft u glad stuc- of spuitwerk, dan is dit vaak plaatselijk te herstellen en gemakkelijk weg te werken. De fundering van uw nieuwe woning verzakt nog wat in de loop van de tijd. Daarnaast bestaat uw nieuwbouwwoning uit nieuwe materialen, die nog ‘werken’, oftewel uitzetten en inkrimpen. Tegenwoordig worden er betere producten gebruikt bij het bouwen van uw huis, zodat scheurvorming zoveel mogelijk beperkt wordt. Zoals hierboven al staat beschreven komen wij scheurvorming herstellen tegen een tegemoetkomende prijs. Het is niet nodig om complete muren over te stucen of te spackspuiten. Hooguit moet het schilderwerk overgedaan worden.

Behangen is nooit zo strak als stuc- en spuitwerk. Zo zijn de banen vaak zichtbaar en kunnen de hoeken na enkele tijd gaan plooien. In tegenstelling tot stuc- of spuitwerk zijn beschadigingen niet meer bij te werken of op te lossen. Heeft u toch voor behang gekozen en wilt u later laten stucen? Dan moet het behang compleet verwijderd worden, anders gaat het vocht van het nieuwe stuc- of spuitwerk hierin zitten. Hierdoor kan het stucwerk loskomen.

Uw wanden zijn behangklaar opgeleverd. Deze lijken op het oog egaal, maar zodra u begint met schilderen komen de eerste oneffenheden al naar voren. Deze zijn met alleen schilderen niet weg te werken. Daarnaast is de zuiging van de muren op dat moment zo sterk dat er al snel een contrast ontstaat in uw schilderwerk. Kosten voor achteraf herstel zijn aanzienlijk hoger dan direct kiezen voor stuc- of spuitwerk.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op uw vraag met betrekking tot stuc -en spuitwerk of onze diensten en services.

Bekijk alle vragen en antwoorden
Binnen welke termijn kan Afbouw Slegers starten met mijn nieuwbouwwoning?

Uiteraard proberen wij u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Omdat er vaker vertragingen optreden met opleveringen in de nieuwbouw proberen wij hier met de klant zo flexibel en ruimdenkend mee om te gaan.

De oplevering van uw nieuwbouwwoning loopt uit, wat nu?

Goede vraag. Neem snel contact met ons op en dan proberen we er samen een mouw aan te passen. Wij proberen zo flexibel mogelijk te opereren.

Gaat behangen scheurvorming tegen?

Nee, scheurvorming in een nieuwbouwwoning is niet te voorkomen en het behangen van de wanden gaat de scheurvorming niet tegen.

Hoe snel is mijn nieuwbouwwoning spack gespoten?

Wij streven ernaar uw woning, na start, binnen 3 werkdagen op te leveren.

Hoe snel zijn de wanden van mijn nieuwbouwwoning voorzien glad en strak stucwerk?

Dit gebeurt al vaak in 2 á 3 werkbezoeken.

Hoelang is Afbouw Slegers bezig met mijn nieuwbouwwoning?

Als u alleen gebruikt maakt van onze wandafwerking, dan zijn wij al vaak binnen enkele dagen klaar met uw nieuwbouwwoning. Als u gebruik maakt van traditioneel stucwerk, dan moet eerst al het vocht uit het stucwerk, voordat wij de laatste laag kunnen aanbrengen. Vraag tijdens een vrijblijvende werkopname naar de duur van het hele proces. Het is immers maatwerk.

Uw nieuwbouwhuis laten stucen?

Projecten

Bekijk de projecten die wij hebben opgeleverd voor onze klanten.

Rob Mederwerkers Slegers Spuitwerken
Advies: We begrijpen dat u niet altijd tijd heeft. Plan daarom een belafspraak in
Liever terug gebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.