Expert op het gebied van nieuwbouw stuc- en spuitwerk

Wij bieden u niet alleen de voordeligste, maar ook de efficiëntste manier van stucwerk voor uw nieuwbouwwoning.

Gladde wandafwerking nieuwbouw
Nieuwbouwhuis afwerking

Stucwerk voor nieuwbouwwoning

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwbouwwoning! U bent vast al aan het plannen hoe u uw huis wilt inrichten, maar wat te doen met de wanden en plafonds? Slegers Spuitwerken is een jong en dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring in de nieuwbouwsector. Kijk gerust eens rond bij de projecten die wij al hebben opgeleverd.

Wij bieden u niet alleen de voordeligste, maar ook de efficiëntste manier van stucwerk. Zo houdt u nog genoeg ruimte over in tijd, maar ook in uw portemonnee voor uw inrichting én zijn wij binnen no-time uit uw haren.

U bent natuurlijk altijd welkom om tijdens het werkproces langs te komen om te kijken hoe het eraan toegaat. Vanzelfsprekend laten wij zien welke stappen erbij komen kijken om uw huis mooi te maken.

Bekijk onze diensten

Totaalpakket voor uw woning

Voor uw wanden worden vochtarme producten gebruikt. Hierdoor heeft u minder last van bouwvocht in uw nieuwbouwwoning. Waar normale droogtijden van traditioneel stucwerk weken zijn, kunt u er bij ons vanuit gaan dat u direct kunt schilderen als wij de deur uit zijn. Maar dat schilderwerk kunnen wij natuurlijk ook doen, machinaal zelfs! Kortom, wij kunnen u een totaalpakket aanbieden: stucwerk, latexspuiten, spackspuiten etc. Wij zijn van alle markten thuis.

Bovendien garanderen wij u een strak eindresultaat, doordat we gebruik maken van de modernste technieken. Ook willen wij u op het hart drukken dat voor iedere wens en elke portemonnee er een passende oplossing is om uw woning mooi te maken. Tijdens de vrijblijvende werkopname krijgt u een goed inzicht in welke mogelijkheden er zijn en welke kosten eraan zijn verbonden.

Gratis offerte aanvragen
Behangklare nieuwbouw wanden

Collectief stukadoren

Daarnaast kunt u bij ons gebruik maken van collectief stukadoren. In een collectief laten stukadoren is samen met uw buren of uw woonblok een stukadoor inhuren. Er zitten veel voordelen aan deze constructie, bijvoorbeeld op het gebied van inkoop, maar ook op het gebied van efficiënt werken. Zie ook Nieuwbouwwijk Vredeoord tussen onze projecten voor een voorbeeld van collectief stukadoren. Bent u benieuwd wat we voor uw nieuwbouwproject kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Gladde wandafwerking

Stuc- en/of spuitwerk behangen of rechtstreeks schilderen? Keuzes...

Het is begrijpelijk als u zich afvraagt of het verstandig is om juist nu voor stuc- en/of spuitwerk te kiezen. De eerste jaren moet uw nieuwbouwwoning zich nog ‘zetten’, waardoor scheurvorming kan ontstaan. Een oplossing hiervoor is behangen en wachten met stuc- en/of spuitwerk.

Het is niet kostenefficiënt om behang weer te verwijderen en daarna pas te stuken. Behang kan zelfs delen meenemen van de muur. Hierdoor hebben we bedacht dat als u gebruik heeft gemaakt van onze diensten wij binnen twee jaar u onze hersteldienst aanbieden. Wij komen dan voor een tegemoetkomende prijs de scheuren herstellen. Hieronder staan de mogelijke nadelen nog eens uitgelegd.

Scheurvorming

Heeft u last van scheuren en heeft u glad stuc- of spuitwerk, dan is dit vaak plaatselijk te herstellen en gemakkelijk weg te werken. De fundering van uw nieuwe woning verzakt nog wat in de loop van de tijd. Daarnaast bestaat uw nieuwbouwwoning uit nieuwe materialen, die nog ‘werken’, oftewel uitzetten en inkrimpen. Tegenwoordig worden betere producten gebruikt bij het bouwen van uw huis, zodat scheurvorming zoveel mogelijk beperkt wordt. Zoals hierboven al staat beschreven komen wij scheurvorming herstellen tegen een tegemoetkomende prijs. Het is niet nodig om complete muren over te stuken of te spackspuiten. Hooguit moet het schilderwerk overgedaan worden.

Behangen

Behangen is nooit zo strak als stuc- en spuitwerk. Zo zijn banen vaak zichtbaar en kunnen hoeken na enkele tijd gaan plooien. In tegenstelling tot stuc- of spuitwerk zijn beschadigingen niet meer bij te werken of op te lossen. Heeft u toch voor behang gekozen en wilt u later laten stuken? Dan moet het behang compleet verwijderd worden, anders gaat het vocht van het nieuwe stuc- of spuitwerk hierin zitten. Hierdoor kan het stucwerk loskomen.

Rechtstreeks schilderen

Uw wanden zijn behangklaar opgeleverd. Deze lijken op het oog egaal, maar zodra u begint met schilderen komen de eerste oneffenheden al naar voren. Deze zijn met alleen schilderen niet weg te werken. Daarnaast is de zuiging van de muren op dat moment zo sterk dat er al snel een contrast ontstaat in uw schilderwerk. Kosten voor achteraf herstel zijn aanzienlijk hoger dan direct kiezen voor stuc- of spuitwerk.

Veelgestelde vragen

Uw antwoord niet kunnen vinden? Hieronder hebben we veelvoorkomende vragen op een rijtje staan.

 • Wat is het beste stucwerk voor mijn nieuwbouwwoning?

 • Voor iedere wens en elke portemonnee is er een passende oplossing om uw woning mooi te maken. Tijdens de vrijblijvende werkopname krijgt u een goed inzicht in welke mogelijkheden er zijn en welke kosten eraan zijn verbonden.

 • Waarom is Slegers Spuitwerken de beste keuze voor mijn nieuwbouwwoning?

 • Slegers Spuitwerken heeft jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw stucwerk. Daarnaast beschikken wij over de juiste gereedschappen, methodiek, techniek en diploma’s. Daarnaast zijn wij flexibel in afspraken en kennen wij uw situatie als geen ander. Ook met het herstellen van scheuren in uw nieuwbouw plafond en/of muren hebben wij ruimschootse ervaring. In het kort staan wij van stukadoorsbedrijf Slegers Spuitwerken garant voor gekwalificeerd stuc -en spuitwerk voor uw nieuwbouwwoning.

 • Is behangen niet beter voor de wanden van mijn nieuwbouwwoning?

 • Behangen is nooit zo strak als stuc- en spuitwerk. Zo zijn banen vaak zichtbaar en kunnen hoeken na enkele tijd gaan plooien. In tegenstelling tot stuc- of spuitwerk zijn beschadigingen niet meer bij te werken of op te lossen. Heeft u voor behang gekozen en wilt u later toch laten stuken? Dan moet het behang compleet verwijderd worden, anders gaat het vocht van het nieuwe stuc- of spuitwerk hierin zitten. Hierdoor kan het stucwerk loskomen.

 • Hoelang is Slegers Spuitwerken bezig met mijn nieuwbouwwoning?

 • Als u alleen gebruikt maakt van onze wandafwerking, dan zijn wij al vaak binnen enkele dagen klaar met uw nieuwbouwwoning. Als u gebruik maakt van traditioneel stucwerk, dan moet eerst al het vocht uit het stucwerk, voordat wij de laatste laag kunnen aanbrengen. Vraag tijdens een vrijblijvende werkopname naar de duur van het hele proces. Het is immers maatwerk.

 • Hoe snel zijn de wanden van mijn nieuwbouwwoning voorzien glad en strak stucwerk?

 • Dit gebeurt al vaak in 2 á 3 werkbezoeken.

 • Hoe snel is mijn nieuwbouwwoning spack gespoten?

 • Wij streven ernaar uw woning, na start, binnen 3 werkdagen op te leveren.

 • Binnen welke termijn kan Slegers Spuitwerken starten met mijn nieuwbouwwoning?

 • Uiteraard proberen wij u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Omdat er vaker vertragingen optreden met opleveringen in de nieuwbouw proberen wij hier met de klant zo flexibel en ruimdenkend mee om te gaan.