Traditioneel stucwerk in de nieuwbouw

De wanden in nieuwbouwwoningen worden doorgaans behangklaar opgeleverd, maar dat betekent niet dat de wanden al perfect glad zijn. Dunpleisterwerk is dé oplossing voor een strakke afwerking van deze wanden.
Maar waar gebruiken we traditioneel stucwerk dan nog voor? Traditioneel stucwerk wordt gebruikt voor alle andere ondergronden die gestukadoord moeten worden. Het meest gekozen voorbeeld hiervan is het glad maken van de plafonds, om een egaal en ruimtelijk eindresultaat te creëren. De V-naden worden dan weggewerkt en het plafond wordt net zo mooi glad als de wanden. 

Verder kan alles betreft stucwerk op maat gemaakt worden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met traditioneel stucwerk kunnen kozijnen waar taatsdeuren in komen netjes recht gemaakt worden, er worden keukenkoven mee gestukadoord, maar ook cinewalls, dakkapellen en bijvoorbeeld extra geplaatste wanden die niet behangklaar zijn. 
Met ons vakmanschap en maatwerk zorgen wij ervoor dat elke ruimte perfect afgewerkt is, ongeacht de ondergrond!kan handmatig worden aangebracht, maar tegenwoordig is de techniek zo ontwikkeld dat dit vrijwel uitsluitend machinaal wordt gedaan.

Mooie en strakke plafonds met traditioneel stucwerk

Als professioneel stukadoorsbedrijf staan wij garant voor een kwalitatieve en vakkundige oplevering van traditioneel stucwerk voor de wanden en muren van uw woning.

Gratis offerte aanvragen
Voordelen van stucwerk door Afbouw Slegers
  • Snel starten na de oplevering
  • Een naadloze planning voor schilderwerk
  • Meerdere teams, meer flexibiliteit
  • Een eindverantwoordelijke voor de wanden en plafonds
  • Hoge kortingen bij collectief stucwerk

Waarom traditioneel stucwerk voor nieuwbouw?

In vrijwel alle nieuwbouwwoningen leveren de aannemers de plafonds op met spackspuitwerk, waarbij de V-naden nog zichtbaar zijn. Niet alleen talloze zichtbare naden, maar ook de korrelstructuur van het spackspuitwerk geven een onrustige uitstraling van het plafond. Zou het niet fantastisch zijn om de plafonds naadloos over te laten lopen in de strakke wanden, waarbij de ruimte één geheel vormt en rust uitstraalt? Dat kunnen wij voor u realiseren door middel van traditioneel stucwerk!Een nieuwbouwwoning wordt vaak gezien als nog erg onpersoonlijk en het is ook belangrijk om hier een eigen draai en uitstraling aan te geven. Dat kan door die mooie inloopkast te maken, dakkapellen te plaatsen, de keuken in te bouwen in een keukenkoof of een echte thuisbioscoop te maken met een cinewall. Al deze aanpassingen kunnen worden afgewerkt met traditioneel stucwerk, zodat je bent verzekerd van strakke hoeken en een naadloze overgang naar de wanden en plafonds.

Meer weten
Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Hoe lang moet ik wachten voordat traditioneel stucwerk droog is en geschilderd kan worden?

Dit hangt af van de warmte en ventilatie van de betreffende ruimte. Als u uitgaat van 1 millimeter per dag, dan zit u altijd goed. Vraag dit na bij ons tijdens de oplevering.

Binnen welke termijn is traditioneel stucwerk klaar in mijn woning?

Wij streven ernaar om traditioneel stucwerk in een nieuwbouwwoning binnen één week op te leveren. Bent u benieuwd geworden naar hoe lang het duurt bij uw woning? U kunt dan altijd contact met ons opnemen en dan komen wij langs voor een inschatting.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op uw vraag met betrekking tot stuc -en spuitwerk of onze diensten en services.

Bekijk alle vragen en antwoorden
100% klanttevredenheid

Bekijk wat onze klanten zeggen over  Afbouw Slegers

Stuc-Combi

via Google

via Feedback Company

Vakkundig en alles volgens afspraak

Google reviews Slegers Spuitwerken
Corian Zijdnx

via Google

via Feedback Company

Goede nette vakman komt zijn afspraken juist na en werkt netjes.

Google reviews Slegers Spuitwerken
leroy de louweren

via Google

via Feedback Company

Spackspuiten bovenverdieping

Google reviews Slegers Spuitwerken
Terence Kersten

via Google

via Feedback Company

Zeer goed werk geleverd.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.