Brander Diamant in de nieuwbouw

Op zoek naar een chiquere, warme uitstraling voor uw wanden? Kies dan voor spuitwerk met de sierpleister van Brander Diamant. Diamant is een uitstekende verspuitbare sierpleister met een bijzonder mooie, fijne tot zeer fijne structuur. Het heeft een grote inwendige hardheid en is slijt- en stootvast.

Dit luxe alternatief voor standaard spackspuitwerk is een veelzijdige, verspuitbare sierpleister die de uitstraling van spachtelputz biedt zonder het hoge prijskaartje en lange doorlooptijd. 
De sierpleister wordt gemaakt op basis van kunstharsdispersie, waardoor het een fantastische optie is voor het afwerken van de behangklare wanden.

In tegenstelling tot standaard spackspuitwerk is het bij sierpleister van Brander Diamant ook mogelijk om direct in een kleur naar keuze te spuiten. De kleur wordt dan volledig op maat gemengd, aan de hand van een merk- en kleurnaam. De keuze is dus enorm waardoor deze afwerking volledige naar uw smaak is aan te passen.

Kiest u voor Brander Diamant dan kiest u voor een duurzame, slijtvaste afwerking met een prachtige, luxe uitstraling! Uw woning laten sierpleisteren?

Op zoek naar een chiquere, warme uitstraling voor uw wanden? Kies dan voor spuitwerk met de sierpleister van Brander Diamant.

Gratis offerte aanvragen
Voordelen van Diamant spuitwerk door Afbouw Slegers
  • Sneller dan pleisterwerk
  • Mogelijk in elke gewenste kleur
  • Luxe uitstraling
  • Duurzaam en slijtvast
  • Flexibele planning, snelle start

Standaard spackspuitwerk of Diamant spuitwerk?

Het verschil tussen standaard spackspuitwerk en spackspuitwerk met Diamant is dat Diamant licht afneembaar is, en hierdoor slijtvaster is. Ook is het harder, dus stootvaster. Diamant spackspuitwerk kan daarom ook worden toegepast op plaatsen waar u hoge eisen stelt aan onder andere duurzaamheid, hardheid en afneembaarheid.

Diamant heeft een zeer fijne microstructuur, die meer neigt naar spachtelputz dan naar spackspuitwerk en resulteert direct in prachtige afgewerkte wanden. In tegenstelling tot standaard wit spackspuitwerk is Diamant is vrijwel alle kleuren beschikbaar. Uiteraard is deze optie iets minder voordelig dan standaard spackspuitwerk, maar dit is ook terug te zien in de duurzaamheid, uitstraling en de mogelijkheden.

Meer weten
Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Wat is diamant spuitwerk precies?

Diamant spuitwerk is een techniek waarbij een glanzende, duurzame verflaag met een speciale spuitmethode op muren wordt aangebracht.

Hoe lang gaat diamant spuitwerk mee?

Met de juiste zorg en onderhoud kan diamant spuitwerk vele jaren meegaan zonder dat het zijn glans verliest.

Is diamant spuitwerk geschikt voor alle ruimtes?

Ja, diamant spuitwerk kan in bijna elke ruimte worden toegepast, zowel in woonkamers als badkamers, dankzij de duurzaamheid en het onderhoudsgemak.

Wat zijn de voordelen van diamant spuitwerk ten opzichte van traditioneel schilderwerk?

Diamant spuitwerk biedt een gladdere en luxueuzere afwerking die langer meegaat en beter bestand is tegen slijtage.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op uw vraag met betrekking tot stuc -en spuitwerk of onze diensten en services.

Bekijk alle vragen en antwoorden
100% klanttevredenheid

Bekijk wat onze klanten zeggen over  Slegers Spuitwerken

Martje Theunisz

via Google

via Feedback Company

Goedeavond, Afgelopen dagen mijn nieuwbouw woning volledig laten spuiten van boven tot onder dit met een prachtig resultaat. Ik ben zeer te spreken over deze heren en tevens het werk wat ze hebben afgeleverd. Alles keurig volgens afspraak, tevens de woning netjes achter gelaten en alles opgeruimd. Ga zo door dan kan ik je zeggen dat de klanten vanzelf komen de reclame komt op deze manier vanzelf !!!

Google reviews Slegers Spuitwerken
Cas Van Der Meijden

via Google

via Feedback Company

De wanden en plafonds van mijn nieuwbouwwoning zijn perfect afgewerkt door deze jongens. De communicatie verliep soepel en afspraken werden goed nageleefd. Bedankt!

Google reviews Slegers Spuitwerken
Peter uit Schinnen

via Google

via Feedback Company

Betrouwbaar, komt afspraken na, perfect resultaat en een prima prijs

Google reviews Slegers Spuitwerken
Daniëlle

via Google

via Feedback Company

Superfijne communicatie en mooi resultaat!

Google reviews Slegers Spuitwerken
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.