Laat je inspireren voor de ideale wand- en plafondafwerking, bezoek onze showroom!

Profiteer van de vele voordelen bij Afbouw Slegers.

  • Offerte in slechts één minuut kosteloos aangevraagd.
  • De beste nieuwbouw en traditionele wandafwerkingen.
  • Tot wel €700,- netto korting op nieuwbouw en collectief stucwerk!

Laat u inspireren met een bezoek aan onze showroom

Natuurlijk is het maken van een keuze voor de afwerking van uw wanden en plafonds een lastige keuze. Afbouw Slegers helpt u hierbij graag! Breng eens een bezoek aan onze showroom in Best en laat u inspireren door ruim 100 vierkante meter aan voorbeelden van dunpleisterwerk, traditioneel stucwerk, spachtelputz, spackspuitwerk, sierpleisters en beton-ciré.
Ook hebben wij een uitgebreid assortiment kleurboeken en -kaarten waaruit u kunt kiezen, van verschillende merken waaronder Farrow & Ball en Little Greene.

Het beste, persoonlijke advies bij Afbouw Slegers

Uw zoektocht begint natuurlijk met het kiezen van een partij die de afwerking van uw wanden en plafonds voor u kan uitvoeren. Het is niet altijd eenvoudig om dit volledig online te doen, daarom bent u van harte welkom om kennis met ons te komen maken onder het genot van een kopje koffie, waarbij we direct ook al uw wensen door te spreken.

Ook is het in de beginfase van de bouw van uw woning lastig om keuzes te maken gebaseerd op een bouwtekening. Onze stucwerk- en kleuradviseuse kan hierin volledig met u mee denken en u adviseren, zodat al uw wensen gerealiseerd kunnen worden. Wij zien natuurlijk dagelijks opgeleverde woningen waarin wij aan het werk mogen, die wij van tevoren ook enkel op een bouwtekening gezien hebben. Hierom kunnen we u verrassende zaken voorleggen waar u zelf misschien niet aan had gedacht.

Natuurlijk is het ook belangrijk om de verschillende soorten diensten die wij uitvoeren te voelen en te zien. Wij hebben daarom ruim 100 vierkante meter showroom waar u van harte welkom bent om de verschillende soorten stucwerk uitgebreid te bekijken. U kunt voorbeelden vinden van dunpleisterwerk, traditioneel stucwerk, sierpleisters en betonciré. Ook hebben we een uitgebreid assortiment aan kleurkaarten en -boeken van allerlei verschillende merken, waardoor we ter plekke samen kunnen bekijken welke kleur er in de woning aangebracht mag worden.

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen

Diensten

Heeft u al contact met uw toekomstige nieuwe buren? Uniek bij Afbouw Slegers is Buurten met de Buurt, wanneer er meerdere geïnteresseerden deelnemers zijn, kunnen we een collectieve afspraak inplannen voor meerdere personen tegelijkertijd.  Wij zorgen voor de koffie en wat lekkers, en voor u is het ook nog eens een extra kans om met uw toekomstige buurtgenoten kennis te maken en gezellig rond de tafel te zitten. Nemen jullie uiteindelijk gezamenlijk stucwerk af voor meerdere woningen in hetzelfde project? Dan kunnen jullie samen gebruik maken van verschillende collectiefkortingen en -geschenken

Een band met de buurt

Door samen met de buren voor collectief stucwerk te kiezen, wordt er meteen een band gecreëerd tussen alle toekomstige buren.

Kortingen en geschenken

Iedereen krijgt al een mooie korting vanaf drie deelnemers. Hoe meer deelnemers, hoe hoger de korting wordt en hoe meer extra's jullie krijgen.

Voldoende capaciteit

Afbouw Slegers heeft voldoende capaciteit om een hele woonwijk te voorzien van stuc- en spuitwerk zonder dat er op elkaar gewacht hoeft te worden.

Uw vertrouwd stukadoor
Snel en gemakkelijk geholpen worden van A tot Z
Contact
Offerte
Opdracht
Oplevering

Bespreken van uw wensen en de mogelijkheden.

Ontvangst van een passend voorstel voor uw situatie.

Onze stukadoors gaan voor u aan de slag.

Eventuele nazorg en controle van het geleverde werk.

Maak snel een afspraak

Een showroombezoek is enkel op afspraak mogelijk, zodat u er ook van verzekerd bent dat we ruim de tijd hebben om alle mogelijkheden te bespreken, de offerte door te nemen en u het best passende advies te geven. Er zijn verschillende mogelijkheden om een afspraak in te plannen, u kunt telefonisch contact met ons opnemen om samen een afspraak in te plannen, of dit zelf eenvoudig regelen via onze afsprakenplanner, deze ontvangt u al bij iedere vrijblijvende offerte. Maak alvast snel een afspraak via oopen.co/afbouw-slegers-nl of vraag direct een offerte aan! 

Boek een afspraak
100% klanttevredenheid

Bekijk wat onze klanten zeggen over Afbouw Slegers

Andrew Passon

via Google

via Feedback Company

Goed contact en snel tot een prijs gekomen. Opleverdatum van ons huis voorschoof iets maar Slegers heeft ruim op tijd vakwerk opgeleverd. Gezellige vakmannen om op bezoek te hebben. Hebben plezier in hun werk. De mannen hebben achteraf nog wat kleine puntjes voor ons weggewerkt. Ook als er al betaald is, staat dit bedrijf voor kwaliteit!

Google reviews Slegers Spuitwerken
Corian Zijdnx

via Google

via Feedback Company

Goede nette vakman komt zijn afspraken juist na en werkt netjes.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Dirk van den Biggelaar

via Google

via Feedback Company

Heel blij met eindresultaat. Altijd bereikbaar en staat nauw in contact met de klant. Dit hebben wij ook als zeer prettig ervaren.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Hilde Bos

via Google

via Feedback Company

Goede afspraken kunnen maken met Nick. De muren zijn superstrak geworden en de kleuren die wij graag wilden, zijn perfect gespoten en gerold. Zeker een aanrader!

Google reviews Slegers Spuitwerken
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.