Hoe lang moet ik wachten op mijn stukadoor? 

Je hoort het wel vaker, de wachttijden totdat een stukadoor of schilder tijd heeft om bij jouw project te starten kunnen hoog oplopen.
Het meest handige is toch wel om je wanden en plafonds af te hebben voordat je verder gaat met andere werkzaamheden, de rest van de verbouwing of zelf de verhuizing.
Hoe kan je nou voorkomen dat je project lange tijd stil ligt door het wachten op de stukadoor?

Neem contact op met Afbouw Slegers!
Wij zijn gewend aan nieuwbouwwoningen, waarbij de opleverdatum pas heel kort van tevoren definitief bekend wordt gemaakt. Het is niet verstandig te wachten met je stucwerk en schilderwerk vast te leggen tot je de datum van de oplevering al weet. Het voordeel van een nieuwbouwwoning is dat je steeds prognoses krijgt over de opleverdatum, die steeds specifieker wordt hoe dichterbij het komt.
Wij werken hierdoor met een langlopende, flexibele prognose-planning, waar zelfs al woningen in staan die pas in 2025 worden opgeleverd!

Hoe eerder hoe beter dus, maar wat als je dit nu leest terwijl je nieuwbouwwoning al bijna wordt opgeleverd of je een bestaande woning hebt die je graag snel gerenoveerd wil hebben? Je zou dan natuurlijk het liefste een betrouwbare stukadoor vinden die écht dezelfde week nog kan starten.
Ook dat is geen probleem, dankzij onze flexibele planning en grote capaciteit kunnen we altijd goed meedenken en ook jouw werkzaamheden zo snel mogelijk inplannen.  
Je mag dus altijd contact met ons opnemen, of je nu de sleutel van je huis al aan je sleutelbos hebt zitten, of dat je huis nog geen fundering heeft en de sleuteloverdracht nog een jaar op zich laat wachten!

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.