Afbeelding van gestucte nieuwbouwwoning door Slegers Spuitwerken

Wij leveren vakkundig spuitwerk voor nieuwbouw én bestaande woningen

Profiteer van de vele voordelen bij Afbouw Slegers.

  • Offerte in slechts één minuut kosteloos aangevraagd.
  • De beste nieuwbouw en traditionele wandafwerkingen.
  • Tot wel €700,- netto korting op nieuwbouw en collectief stucwerk!

Ontdek onze opties om uw woning te laten spuiten

Wat is spuitwerk?

Bent u op zoek naar de snelste en meest voordelige afwerking voor uw plafond of wanden? Dan kan spuitwerk een geschikte oplossing zijn voor u! Het spuiten van muren of plafonds is kenmerkend aan de machinale inzet van een verfspuit. Waar van oudsher nog schilders werden ingezet om verf te rollen op de muur werkt Afbouw Slegers met de nieuwste techniek om uw muren te spuiten met verf.

Welke soorten van spuitwerk zijn er?

Tussen spuitwerk maken we onderscheid tussen spackspuiten en latex spuiten.

Spackspuitwerk

Met spackspuitwerk worden uw wanden of plafonds eerst geëgaliseerd en volgt daarna een volmaakt witte korrelstructuur als eindafwerking. Spackspuitwerk is samen met dunpleisterwerk een van de meest gekozen manieren om nieuwbouwwoningen af te werken.

Latex spuiten

Met latex spuitwerk wordt nieuw stucwerk wordt eerst geschuurd, daarna wordt de eerste laag latex verf aangebracht. Vervolgens worden oneffenheden verwijderd en de inwendige hoeken gekit. De tweede en laatste laag wordt aangebracht met een airless spuitmachine in de gewenste kleur. Latex spuiten staat gelijk aan een hip en frisse eindafwerking van uw muren.

Waarom uw woning laten spuiten?

Liever een compleet strakke afwerking voor uw sausklare wanden of stucwerk? Kies dan voor latex spuitwerk, dit vervangt het schilderwerk met een traditionele roller, is voordelig, efficiënt en mogelijk en bij Afbouw Slegers kan dat in meer dan 216 verschillende kleuren.

Wat kost spuitwerk?

De mogelijkheden met stucen zijn eindeloos, onze dienstverlening is secuur en zorgvuldig afgestemd op uw wensen. Van een strakke afwerking voor esthetisch interieur tot een echte blikvanger voor kleurrijke woonruimtes. Afhankelijk van uw wensen vangen onze werkzaamheden aan voor een gunstig tarief per vierkante meter prijs. Daarbij kunt u rekenen op een compleet advies, één vast aanspreekpunt, en een alles-in-één spuitwerk pakket. Vraag geheel kosteloos uw prijsindicatie aan bij Afbouw Slegers.

nieuwbouw stucen van muren door slegers spuitwerken

Wat is stucwerk?

Het hedendaagse traditionele stucwerk is een afwerking met een laag pleister welke met de hand wordt aangebracht, waarna het compleet glad opgeschuurd wordt voor een perfect eindresultaat aan uw muur of plafond.

Waarom uw woning laten stucen?

Stucwerk is een ideale manier om uw plafond met V-naden helemaal strak en glad te krijgen, uw badkamer of toilet netjes gelijk met de tegel af te werken of om een geplaatste wand behang-klaar te maken. Afbouw Slegers gaat nauwgezet te werk om uw behoefte en wensen invulling te geven met onze dienstverlening.

Welke vormen van stucwerk zijn er?

Afbouw Slegers beperkt zich niet tot alleen traditioneel stucwerk voor uw woning, maar ook verzorgen wij allerhande stucwerk als betonciré of de welbekende stuc techniek: metallic stuc!

Wat kost stucen?

De mogelijkheden met stucen zijn eindeloos, onze dienstverlening is secuur en zorgvuldig afgestemd op uw wensen. Van een strakke afwerking voor esthetisch interieur tot een echte blikvanger voor kleurrijke woonruimtes. Afhankelijk van uw wensen vangen onze werkzaamheden aan voor een alles-in-1 vierkante meter prijs. Daarbij kunt u rekenen op een compleet advies, één vast aanspreekpunt, en een alles-in-één stuc pakket. Vraag geheel kosteloos uw prijsindicatie aan bij Afbouw Slegers.

Slegers Spuitwerken bezig met wandafwerking

Wat is pleisterwerk?

Pleisterwerk is één van de nieuwste technieken voor glad stucwerk waarin Afbouw Slegers onderscheidend is ten opzichte van traditionele stukadoors. Ons pleisterwerk is een vochtarm product, wat inhoudt dat de hardheid van de ondergrond behouden wordt. Pleisterwerk is een veel gekozen en efficiënte afwerking om de behangklare wanden om nieuwbouwwoningen saus-klaar te maken. Geleverd pleisterwerk resulteert in een stijlvolle wandafwerking dat vrijwel niet te onderscheiden is van traditioneel stucwerk.

Wat is dunpleister?

Kenmerkend voor pleisterwerk is het aanbrengen van dunpleister. Met dunpleister worden er machinale pleisterlagen van enkele millimeters aangebracht, waarna deze geëgaliseerd en geschuurd worden.

Waarom dunpleisterwerk voor uw muren?

Het effect van dunpleister zorgt ervoor dat uw muren een mooie vlakke en egale uitstraling krijgen. Afbouw Slegers durft zich met trots de expert op het gebied van dunpleisterwerk te noemen sinds wij in 2007 de techniek introduceerde in de nieuwbouwsector, met verbluffende resultaten tot gevolg zoals de Afbouw Awards® 2020 - 2021.

Wat kost dunpleisterwerk?

Behangklare wanden worden door ons saus-klaar gemaakt tegen een zeer voordelige vierkante meter prijs. Daarbij kunt u rekenen op een compleet advies, één vast aanspreekpunt, en een alles-in-één dunpleister pakket. Vraag geheel kosteloos uw prijsindicatie aan bij Afbouw Slegers.

Meer weten over latex spuiten van uw woning?

Latex spuiten staat gelijk aan een hippe en frisse eindafwerking van uw muren. Daarbij is het een snelle manier van spuitwerk t.o.v. traditioneel verfrollen.

Kom meer te weten!
onze werknemers staan graag voor u klaar

Waarom latexspuiten?

Is het tijd om uw bedrijfspand, kantoor, sportschool, restaurant, cafe, bar, discotheek, sporthal, bedrijfsloods, fitnessruimte, parkeergarage, bioscoop, warenhuis of winkel op te frissen? Dan is latexspuiten de meest efficiënte en voordelige manier om dit snel te realiseren. Doordat wij beschikken over professionele airless spuitmachines kunnen wij iedere spuitklus aan.

Latexspuiten vervangt traditioneel schilderwerk waardoor het in korte tijd mogelijk is om uw bedrijfspand of winkel geheel van een nieuwe, frisse verflaag te voorzien. Hierdoor kan uw winkel weer snel open, en is uw kantoor weer snel klaar om in gewerkt te worden.

Flexibele planning voor uw pand

U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw pand lange tijd gesloten moet worden. In overleg is ontzettend veel mogelijk, wij denken graag met u mee. Het is bij ons zelfs mogelijk om uw bedrijfspand na sluitingstijd of in het weekend te spuiten met latex. Zo bent u ervan verzekerd dat u zo kort mogelijk gesloten bent, om zo snel mogelijk weer door te gaan met uw werkzaamheden zonder dat u veel omzet misloopt. Wij beginnen als u sluit en zorgen dat voor openingstijd alles weer netjes en opgeruimd is. Het enige wat u hoeft te doen, is te zorgen dat de ruimte leeg en toegankelijk is, wij zorgen verder voor de rest zodat u hier geen omkijken meer naar hebt.

Ondergrond

Bedrijfspanden en winkels kunnen verschillende soorten ondergronden hebben. Of er nu sprake is van een grove ondergrond, zoals spackspuitwerk of metselwerk, of er een nieuwe laag stucwerk is aangebracht, wij kunnen het allemaal netjes voor u afwerken.

Ook wanneer zich balken, ventilatiekanalen en andere toebehoren in het pand bevinden of er oud stucwerk aanwezig is, kunnen wij hier samen met u een plan voor maken.

Hoe we de verschillende ondergronden af zullen werken is afhankelijk van uw wensen, budget en hoe u gebruik gaat maken van de ruimte. Wanneer de ondergrond niet geschikt is kunnen we in de juiste staat brengen door middel van stucwerk, of enkel repareren en schuren. Zo bent u er van verzekerd dat u maar één partij over de vloer krijgt die u volledig kan ontzorgen.

Kleuren

Heeft u speciale wensen om uw bedrijfspand of winkel helemaal naar uw smaak te maken? Wij kunnen uw wanden en plafonds in iedere kleur naar keuze spuiten.

Wij hebben hiervoor alleen een merk- en kleurnaam nodig, en laten onze eigen kwaliteit latex dan op maat voor u mengen. Bent u nog niet zeker van uw keuze? Maak een afspraak met onze kleuradviseuse in onze showroom, wij hebben een ruim assortiment aan voorbeelden en kleurboeken.

Plafonds zwart spuiten

Een plafond zwart spuiten met latex is de laatste trend, vooral bij bedrijfspanden en winkels. Dit kan bij een plafond van onbehandeld beton (open plafonds), systeemplafond, steeldeck platen of bijvoorbeeld een gestuct plafond. De zwarte latex die wij gebruiken is van hoge kwaliteit en mooi mat, waardoor uw pand een chique uitstraling krijgt. Doordat een zwart plafond meestal “open” wordt gelaten, spuiten wij ook leidingen, ventilatiekanalen en elektroleidingen met zwarte latex. Dit is mogelijk doordat wij een goede (buiten)kwaliteit zwarte latex gebruiken. Hierdoor worden de verschillende soorten ondergronden in dezelfde kleur gespoten en wordt dit één strak afgewerkt geheel waar u nog jaren plezier van heeft.

Werkwijze

Bij bedrijfspanden en winkels komen wij eerst een kijkje nemen naar de wanden, plafonds en omstandigheden om een inschatting te kunnen maken wat voor werkzaamheden er uitgevoerd dienen te worden. Dit kan zowel fysiek als online.

Er zijn verschillende opties, die ook afhankelijk zijn van wat u belangrijk vindt. Bij een bedrijfspand of een winkel is het vaak belangrijk dat we korte tijd aan het werken zijn, zodat u snel weer open kan.

Is er compleet gerenoveerd, zoals bijvoorbeeld bij een showroom, dan kunnen wij uw wanden en plafonds van de hoogste kwaliteit latexspuitwerk voorzien. Tevens zouden wij dit eerst van nieuw stucwerk kunnen voorzien.

Is het vooral belangrijk dat uw bedrijfspand, winkel of kantoor efficiënt en voordelig van een nieuwe laag verf wordt voorzien? Dan is dit voor ons ook geen probleem, hierbij vervallen veel voorbereidende werkzaamheden waardoor wij honderden vierkante meters per dag kunnen spuiten voor een zeer scherp tarief.

Latexspuiten bij aanslag of lekkage

Wanneer er sprake is van een vervuilde of beschadigde ondergrond, zoals bij aanslag van nicotine of roet, of een lekkage, is het vaak lastig dit zelf op te lossen. De aanslag kan door de verflaag heen dringen, waardoor deze steeds weer zichtbaar wordt wanneer u zelf met een verfroller aan de slag gaat. Na een lekkage is het vaak lastig in te schatten wat er nodig is om een onzichtbaar resultaat te krijgen na het herstel. Dit zijn allemaal situaties waarbij wij een goed advies en een passende oplossing kunnen bieden. Last van een ander soort aanslag of schade? Dan mag u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, wij hebben voor ieder probleem de beste oplossing paraat!

Nicotine- en roetaanslag

Heeft u een open keuken, open haard, of is er veelvuldig gerookt in uw woning? Dit kan een reden zijn waardoor u veel nicotine- of roetaanslag heeft in uw woning. De wanden en plafonds verkleuren hierdoor of krijgen een vettige aanslag die doordringt in de verflaag. Hierdoor is het vaak niet meer voldoende om een normale verflaag aan te brengen, omdat deze aanslag doordringt vanuit de ondergrond.

Wij hebben hier een speciaal isolerend verfsysteem voor om deze problemen op te lossen. De aanslag wordt geïsoleerd waardoor deze niet meer door kan dringen naar de nieuwe, frisse verflaag.

Lekkage

Heeft u onverhoopt een lekkage gehad waarbij uw wanden en plafonds vochtig zijn geworden? Vaak blijft dit zichtbaar, ook nadat het opgedroogd is. U kunt hiervoor een afspraak bij ons maken, waarbij wij fysiek of via foto’s en video’s de schade op kunnen nemen en kunnen bepalen wat de beste oplossing is. Vaak kunt u het herstel van de schade indienen bij uw verzekering.

De specialist in nieuwbouw

10 jaar bewezen resultaat

Afbouw Slegers heeft jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk en machinale afwerkmethoden in de nieuwbouwsector.

Wij verzekeren u van betrouwbare nieuwbouw stukadoors met oog voor detail. Al onze mensen zijn échte specialisten, door ons opgeleid, en hebben liefde en passie voor het stukadoors beroep.

Onze diensten verlenen wij veelal in de nieuwbouw sector maar bestaande bouw slaan wij zeker niet af. Neem contact met ons op om te weten te komen hoe wij uw woning kunnen voorzien van frisse en moderne looks!

  • Offerte in slechts één minuut kosteloos aangevraagd.
  • Uitsluitend A-merken en VCA-gediplomeerd personeel.
  • Tot wel €700,- netto korting op nieuwbouw en collectief stucwerk!
nieuwbouw wandafwerking huiskamer door Afbouw Slegers
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.