Wat is traditioneel stucwerk

Traditioneel stucwerk is een ambachtelijke techniek waarbij gips handmatig of machinaal wordt aangebracht op een muur of plafond om deze glad te maken of een decoratief effect te creëren. Dit wordt vaak gebruikt in binnenhuisarchitectuur om een mooie afwerking te krijgen in een kamer of gebouw. Er zijn verschillende soorten stucwerk, zoals glad stucwerk, structuurstucwerk of sierstucwerk. Dunpleisterwerk kan handmatig worden aangebracht, maar tegenwoordig is de techniek zo ontwikkeld dat dit vrijwel uitsluitend machinaal wordt gedaan.

Mooie en strakke wanden met traditioneel stucwerk

Als professioneel stukadoorsbedrijf staan wij garant voor een kwalitatieve en vakkundige oplevering van traditioneel stucwerk voor de wanden en muren van uw woning.

Gratis offerte aanvragen
Voordelen van stucwerk door afbouw slegers
  • Sneller dan traditioneel rollen.
  • Mogelijk in elke gewenste kleur
  • Voordeliger
  • Een eindverantwoordelijke voor de wanden en plafonds
  • Vlekkenloos afgestemd in combinatie met ons stucwerk

Waarom traditioneel stucwerk voor bestaande bouw?

Heeft u een oudere woning gekocht of wilt u uw bestaande woning een nieuwe uitstraling geven met een strak eindresultaat? Steek uw woning dan in een nieuw jasje met stucwerk.

Met traditioneel stucwerk geeft u een woning een complete metamorfose, waar u zeker geen spijt van gaat krijgen.

Traditioneel stucwerk kan in een bestaande woning gebruikt worden om uw wanden en plafonds egaal te maken, maar ook decoratief met sierpleisters, of afwerking na een renovatie met bijvoorbeeld een dakkapel, aanbouw, of wanden die verplaatst zijn. Heeft u een nieuwe keuken of badkamer? Dan wordt deze opnieuw waterpas en haaks gemaakt door middel van traditioneel stucwerk.

Werkwijze

In tegenstelling tot nieuwbouwwoningen is bij een bestaande woning elke klus anders. We komen dus graag bij u langs voor een vrijblijvende werkopname, waarna we u al een goede inschatting van de werkzaamheden kunnen laten weten. Woont u verder dan 30 kilometer van Eindhoven af? Dan plannen we graag een digitale afspraak in, zodat we aan de hand van foto’s, filmpjes en eventueel een Funda-pagina al een inschatting kunnen maken.

Ook bij bestaande woningen kunnen wij een all-in pakket aanbieden, wanneer u compleet ontzorgd wil zijn van de afwerking van het traditioneel stucwerk kunnen wij dit voor u latexspuiten. Wij zorgen dan dat wanneer het stucwerk helemaal droog is, het netjes opgeschuurd en in een kleur naar keuze gespoten wordt.

Weet u al van het voordeel in het btw-tarief voor bestaande bouw? Bij nieuwbouwwoningen is het btw-tarief voor stukadoren nog 21%, maar voor renovatie van bestaande woningen is dit maar 9%.

Meer weten
Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Hoe lang moet ik wachten voordat traditioneel stucwerk droog is en geschilderd kan worden?

Dit hangt af van de warmte en ventilatie van de betreffende ruimte. Als u uitgaat van 1 millimeter per dag, dan zit u altijd goed. Vraag dit na bij ons tijdens de oplevering.

Binnen welke termijn is traditioneel stucwerk klaar in mijn woning?

Wij streven ernaar om traditioneel stucwerk in een nieuwbouwwoning binnen één week op te leveren. Bent u benieuwd geworden naar hoe lang het duurt bij uw woning? U kunt dan altijd contact met ons opnemen en dan komen wij langs voor een inschatting.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op uw vraag met betrekking tot stuc -en spuitwerk of onze diensten en services.

Bekijk alle vragen en antwoorden
100% klanttevredenheid

Bekijk wat onze klanten zeggen over  Slegers Spuitwerken

kayo Van Zoest

via Google

via Feedback Company

Een vervallen kantoor van mij moest opgeknapt worden en ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen. Slegers Spuitwerken opgebeld met de vraag of hij kon komen kijken. Na de bezichtiging op locatie van Nick raadde hij me wat collega’s aan voor andere werkzaamheden die nog verricht moesten worden. Slegers Spuitwerken zelf kwam als laatst alle wanden spuiten. Het eindresultaat was boven verwachting! Slegers was erg betrokkenen bij het hele proces. Dit vond ik persoonlijk heel fijn en vertrouwd! Communicatie was sterk en alles werd ruim vooraf gecommuniceerd. Kortom een fijn bedrijf om mee samen te werken!

Google reviews Slegers Spuitwerken
Elif

via Google

via Feedback Company

Super!

Google reviews Slegers Spuitwerken
Scheepers

via Google

via Feedback Company

Prima contact, door omstandigheden alleen telefonisch / via Whatsapp. Vriendelijk en to the point. Ondanks dat we elkaar niet persoonlijk hebben ontmoet prima de gemaakte afspraken nagekomen. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Alain Lucien

via Google

via Feedback Company

Een echte vakman

Google reviews Slegers Spuitwerken
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.