Wat een geweldig project was dit, het latexspuiten van 28 prachtige appartementen in Tilburg! Villa de Leij, gelegen aan de rand van het prachtige Leijpark, is werkelijk een pareltje in de stad. Dit appartementencomplex, ontworpen in de betoverende Engelse landhuisstijl, straalt pure luxe uit en bevindt zich op een steenworp afstand van het bruisende stadscentrum.

Toen Van Weegen Bouwontwikkeling B.V. en Professor van Buchemlaan B.V. op zoek waren naar een betrouwbare partner om de wanden en plafonds van deze schitterende appartementen te voorzien van een hoogwaardige schrobklasse 1 latexafwerking, stonden wij paraat!

Eén week voor de bouwvak begonnen we aan dit avontuur, en nu slechts 4,5 week na de bouwvak werden de laatste appartementen voltooid en opgeleverd. Het is niet alleen geweldig dat we de planning tot in de puntjes hebben gevolgd, maar we zijn ook nog eens ruim een week eerder klaar dan verwacht.

Dit succes was alleen mogelijk dankzij het fantastische team van Afbouw Slegers en de prettige, nauwe samenwerking met Van Weegen. We zijn enorm trots op het eindresultaat en kijken uit naar toekomstige projecten waarbij we dezelfde toewijding en kwaliteit kunnen leveren. Villa de Leij is een fantastische toevoeging in Tilburg, en wij zijn vereerd dat we een rol hebben mogen spelen in het verwezenlijken van dit geweldige gebouw. Op naar nieuwe uitdagingen en meer prachtige projecten!

Foto's van dit project volgen snel!
  • Latex spuiten
  • Latexspuiten

Diensten

Bekijk de projecten die wij hebben opgeleverd voor onze klanten.

Profiteer nu van collectief stucwerk