"Utrecht heeft je hart gestolen, maar in de binnenstad kun je niet slagen. Te duur, te oud of te druk. Dan is De Cascade wellicht wat voor jou. Hier woon je nieuw, in een oase van rust op 8 minuten van Utrecht Centraal. Station Terwijde ligt op 2 minuten loopafstand en dan is het nog 6 minuten ‘treinen’. Fiets je liever? Het is maar 6 km naar Utrecht centrum en je bent ongeveer een kwartiertje onderweg."

De Cascade wordt ook wel "jouw tuin in de stad" genoemd. Een prachtig appartementencomplex, waarbij wij zeven woningen mochten afwerken. Van traditioneel stucwerk op de plafonds, tot enkel het latexspuiten van de door de aannemer sausklaar opgeleverde wanden, het was een fantastisch project.

Qua planning werden we voor een aantal grote uitdagingen gezet, er was namelijk geen één appartement op het moment van de verwachte oplevering. Gelukkig heeft onze flexibele planning ervoor gezorgd dat we zeer snel na de definitieve opleveringen bij iedereen aan de slag konden, en met wat om elkaar heen werken was ieder appartement voor de afgesproken tijd afgerond. Het was snel schakelen, maar een uitdaging houdt het altijd leuk wanneer de puzzel van de planning gelegd en kloppend is! 

Een van de mooiste appartementen om af te werken bevond zich op de begane grond, deze mochten wij helemaal dunpleisteren en voorzien van latexspuitwerk. Hier was de ruimte waar bijvoorbeeld de keuken in kwam ruim 5,5 meter hoog. Dit in combinatie met de woonkamer van "maar" 3,5 meter is dit een ontzettend mooi, ruimtelijk appartement geworden! 

Alle nieuwe bewoners van De Cascade in Utrecht hebben een mooie korting gekregen op hun stuc- en spuitwerk, en gratis een upgrade van de schrobklasse 1 latex die wij normaal gebruiken waardoor deze beter bestand is tegen het schoonmaken van de wanden!

Foto's van dit project volgen snel!
  • Collectief stucwerk
  • Dunpleister
  • Glad stucwerk
  • Latex spuiten
  • Latexspuiten

Profiteer nu van collectief stucwerk