Profiteer van een collectieve korting op uw stucwerk

Profiteer van de vele voordelen bij Afbouw Slegers.

  • Offerte in slechts één minuut kosteloos aangevraagd.
  • De beste nieuwbouw en traditionele wandafwerkingen.
  • Tot wel €700,- netto korting op nieuwbouw en collectief stucwerk!

Gezamenlijk voordeel bij Afbouw Slegers

Afbouw Slegers is een modern stukadoorsbedrijf met uitgebreide kennis en ervaring in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Onze focus ligt op de particuliere nieuwbouwmarkt en doorgaans blijkt dat men graag gezamenlijk een aantal woningen wilt laten stucen. Om die reden heeft Afbouw Slegers collectief stucwerk in het leven geroepen en zodoende gaat er al vanaf 3 woningen per wijk, straat of nieuwbouwproject een collectief van start.

Voordelen bij collectief stucen

De vierkante meterprijs voor stucen en spuiten verschilt doorgaans per stukadoor. Om u te laten profiteren van de beste prijs, kunt u een gezamenlijke actie starten met uw buurtbewoners waardoor wij meerdere woningen gelijktijdig stucen op eenzelfde locatie.

Wanneer interessant?

Onze collectieve actie is bespreekbaar vanaf minimaal 3 woningen en geldt doorgaans voor wijken, straten of een nieuwbouw woonbuurt. Heeft u een bijzondere situatie? Laat het ons weten, we bespreken graag de mogelijkheden met u!

Wat is collectief stucwerk?

Afbouw Slegers is gespecialiseerd in het compleet afwerken van woningen, waarbij de meeste van onze werkzaamheden in de particuliere nieuwbouwsector worden uitgevoerd. Vaak is het zo dat er niet slechts één nieuwbouwwoning gebouwd wordt, maar een complete straat, wijk of een geheel nieuw dorp. Al die nieuwbouwwoningen moeten nog worden voorzien van wand- en plafondafwerking.

Het is zonde om per woning en per persoon heel veel tijd in een zoektocht naar een partij voor deze afwerking te stoppen, waarna er allerlei verschillende partijen in de straat aan het werk zijn.
Niet alleen is het zonde van de tijd, maar ook van het geld. Bij een collectief vanaf drie deelnemers krijgt u namelijk al een mooie korting en een leuk geschenk, dit loopt alleen maar op wanneer er meer deelnemers mee doen met het collectief.

Hoge kortingen gegarandeerd

Wat zijn nou de voordelen van collectief stucwerk? Voor ons is het grote voordeel duidelijk, wij mogen meer woningen die dicht bij elkaar staan afwerken, waardoor we onze verschillende teams goed kunnen verdelen. Elk team kan dan in verschillende woningen tegelijk en achter elkaar door werken, waardoor er geen reistijd en - kosten verloren gaan met van het ene project naar het andere project reizen.

Door onze grote capaciteit kunnen wij in meerdere woningen per week starten en afronden, het is dus niet zo dat u door het collectief afnemen van onze diensten moet wachten tot de woning van een van de buren volledig afgerond is. Aan de hand van alle opleverdata wordt een efficiënte planning gemaakt waarbij iedereen zo snel mogelijk aan de beurt is, of het nu om een kleine straat gaat, of een volledige wijk waarbij er in fases opgeleverd gaat worden.

Deze voordelen komen u weer ten goede, want de lagere kosten die wij hierdoor hebben worden voor u direct omgezet in allerlei kortingen en geschenken!

Extra voordeel voor u

Voor ons is het natuurlijk zeer prettig dat wij effectiever en voordeliger aan het werk kunnen, maar dit resulteert direct in een lagere prijs van onze diensten voor u. Buiten dat zijn er nog een hoop andere voordelen voor het afnemen van onze diensten samen met uw toekomstige buren.

De totaalprijs van de kortingen en geschenken waarvan u profiteert kan oplopen tot ruim over de €700,- netto!

Wij hebben genoeg capaciteit om de hele woonwijk af te werken zonder dat u vertragingen oploopt. Doordat we toch met verschillende teams in de wijk aan het werken zijn, is onze planning heel erg flexibel en kunnen we nog beter met u mee bewegen in uw planning.

Kortingen en geschenken

Wanneer u samen met nog twee toekomstige buurtgenoten gebruikt maakt van onze diensten, krijgt u al direct een korting die kan oplopen tot meer dan €350,- netto. Niet alleen krijgt u een korting, ook spuiten wij al bij drie deelnemers de schuine dakplaten van de zolder mee met een speciaal dampdoorlatend latexsysteem, een dienst die normaal gesproken tussen de €300,- en €600,- kost.

Hebt u een groter project met meer deelnemers? Bij vijf deelnemers krijgt iedere deelnemer een upgrade van de schrobklasse 1 latex die wij gebruiken, waardoor deze nog beter afneembaar is, ter waarde van bijna €550,-.

Acht deelnemers binnen hetzelfde project? Dan krijgt iedere deelnemer nog eens €50,- per afgenomen dienst aan extra korting!

Het geschenk vanaf 12 deelnemers vinden wij persoonlijk het leukste, namelijk één wand in een accentkleur naar keuze ter waarde van bijna €250,-! Iedere deelnemer hoeft dan enkel de gewenste kleur en de gewenste wand door te geven, wij zorgen dan voor een kleurrijke wijk.

Profiteren van"Buurten" met de Buurt?

Uniek bij Afbouw Slegers is Buurten met de Buurt. Wij bieden de mogelijkheid om samen met alle geïnteresseerde deelnemers een afspraak in te plannen in onze showroom.

Dit is niet alleen praktisch zodat iedereen direct alle informatie samen ontvangt, maar ook een gezellige mogelijkheid om eens op een rustige manier kennis te maken met de toekomstige buren zonder op een bouw te staan.

Ook het Buurten met de Buurt kan via de afsprakenplanner ingepland worden, maar wij begrijpen dat het zeer lastig kan zijn om een mogelijkheid te vinden waarop iedereen kan.

Wij bieden deze optie dan ook in overleg in de avonduren en weekenden aan, om iedereen voldoende mogelijkheid te bieden bij deze kennismaking aanwezig te zijn. Wanneer het gewenst is maken wij voor jullie project een datumprikker aan, zodat we de beste dag en tijd hiervoor vrij kunnen maken.

Wat kunnen jullie verwachten van Buurten met de Buurt? Wij bieden jullie niet alleen de kans om al jullie vragen over het afwerken van jullie plafonds en wanden beantwoord te krijgen, maar zorgen ervoor dat het een gezellige middag of avond wordt. Uiteraard geven wij uitleg over alle soorten afwerkingen voor de wanden of plafonds, en denken we mee met iedereens wensen.
Verder zorgen we voor een lekker hapje en drankje, wij vinden het namelijk ook altijd prachtig om te zien hoe zoiets simpels als collectief stucwerk afnemen ervoor kan zorgen dat er al een band gecreëerd wordt tussen toekomstige buren die elkaar voor een van de eerste keren zien!

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen

Diensten

Heeft u al contact met uw toekomstige nieuwe buren? Uniek bij Afbouw Slegers is Buurten met de Buurt, wanneer er meerdere geïnteresseerden deelnemers zijn, kunnen we een collectieve afspraak inplannen voor meerdere personen tegelijkertijd.  Wij zorgen voor de koffie en wat lekkers, en voor u is het ook nog eens een extra kans om met uw toekomstige buurtgenoten kennis te maken en gezellig rond de tafel te zitten. Nemen jullie uiteindelijk gezamenlijk stucwerk af voor meerdere woningen in hetzelfde project? Dan kunnen jullie samen gebruik maken van verschillende collectiefkortingen en -geschenken

Een band met de buurt

Door samen met de buren voor collectief stucwerk te kiezen, wordt er meteen een band gecreëerd tussen alle toekomstige buren.

Kortingen en geschenken

Iedereen krijgt al een mooie korting vanaf drie deelnemers. Hoe meer deelnemers, hoe hoger de korting wordt en hoe meer extra's jullie krijgen.

Voldoende capaciteit

Afbouw Slegers heeft voldoende capaciteit om een hele woonwijk te voorzien van stuc- en spuitwerk zonder dat er op elkaar gewacht hoeft te worden.

Profiteer nu van collectief stucwerk

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op uw vraag met betrekking tot stuc -en spuitwerk of onze diensten en services.

Bekijk alle vragen en antwoorden
Binnen welke termijn kan Afbouw Slegers starten met mijn nieuwbouwwoning?

Uiteraard proberen wij u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Omdat er vaker vertragingen optreden met opleveringen in de nieuwbouw proberen wij hier met de klant zo flexibel en ruimdenkend mee om te gaan.

De oplevering van uw nieuwbouwwoning loopt uit, wat nu?

Goede vraag. Neem snel contact met ons op en dan proberen we er samen een mouw aan te passen. Wij proberen zo flexibel mogelijk te opereren.

Gaat behangen scheurvorming tegen?

Nee, scheurvorming in een nieuwbouwwoning is niet te voorkomen en het behangen van de wanden gaat de scheurvorming niet tegen.

Hoe snel is mijn nieuwbouwwoning spack gespoten?

Wij streven ernaar uw woning, na start, binnen 3 werkdagen op te leveren.

Hoe snel zijn de wanden van mijn nieuwbouwwoning voorzien glad en strak stucwerk?

Dit gebeurt al vaak in 2 á 3 werkbezoeken.

Hoelang is Afbouw Slegers bezig met mijn nieuwbouwwoning?

Als u alleen gebruikt maakt van onze wandafwerking, dan zijn wij al vaak binnen enkele dagen klaar met uw nieuwbouwwoning. Als u gebruik maakt van traditioneel stucwerk, dan moet eerst al het vocht uit het stucwerk, voordat wij de laatste laag kunnen aanbrengen. Vraag tijdens een vrijblijvende werkopname naar de duur van het hele proces. Het is immers maatwerk.

100% klanttevredenheid

Bekijk wat onze klanten zeggen over Afbouw Slegers

Hilde Bos

via Google

via Feedback Company

Goede afspraken kunnen maken met Nick. De muren zijn superstrak geworden en de kleuren die wij graag wilden, zijn perfect gespoten en gerold. Zeker een aanrader!

Google reviews Slegers Spuitwerken
R. B.

via Google

via Feedback Company

Levert goed werk en komt afspraken na

Google reviews Slegers Spuitwerken
Caius & Maddy

via Google

via Feedback Company

Onze ervaring met Slegers spuitwerken hebben wij vanaf het eerste contactmoment als zeer positief ervaren. Er wordt meegedacht, kort op de bal gespeeld en snel gereageerd. Over de kwaliteit van het dunpleister en spuitwerk kunnen we niet anders zeggen dan: wow!! Er wordt netjes gewerkt, en het eindresultaat is echt prachtig. Aanrader dus.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Nicola

via Google

via Feedback Company

Professional, good work

Google reviews Slegers Spuitwerken
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.