Bekijk onze bedrijfsvideo

Ontdek welk stucwerk het beste bij uw woning past

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

Profiteer van de vele voordelen bij Afbouw Slegers.

  • Offerte in slechts één minuut kosteloos aangevraagd.
  • De beste nieuwbouw en traditionele wandafwerkingen.
  • Tot wel €700,- netto korting op nieuwbouw en collectief stucwerk!
Stap 1: Weten wat u wilt
Oriënteer op stucwerk dat bij uw woning past

Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het selecteren van het juiste stucwerk voor uw woning. Plan uw afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en wij zullen u helpen bij het kiezen van de beste opties.

Bezoek onze showroom

U bent ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken, waar u verschillende soorten stucwerk en afwerkingen kunt zien en voelen. Zo krijgt u een beter beeld van de mogelijkheden en kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Inspiratie en voorbeelden voor het perfecte stucwerk

Om u te helpen bij het selecteren van het perfecte stucwerk, bieden wij ook hulpmiddelen zoals kleur- en textuurvoorbeelden, evenals een online galerij van ons voltooide werk. Zo kunt u inspiratie opdoen en zien hoe verschillende soorten stucwerk er in de praktijk uitzien. Met onze expertise en middelen zorgen we ervoor dat u het stucwerk krijgt waar u van droomt.

Stap 2: Offerte van het gewenste werk
Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Afbouw Slegers kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij hebben een calculator in ons team die de oppervlakten voor u kan uitrekenen, zodat u altijd een accurate offerte ontvangt.

Specifieke wensen aangeven

Bij het aanvragen van de offerte kunt u uw specifieke wensen aangeven. Of u nu traditioneel stucwerk nodig heeft, of een complete afwerking met latexspuitwerk, wij bekijken uw wensen zorgvuldig en selecteren de beste en meest voordelige optie.

Duidelijke en heldere offertes

Onze offertes zijn duidelijk en helder, zonder verborgen kosten. U krijgt een overzicht van de kosten per dienst, en de standaard werkzaamheden zijn allemaal bij de diensten inbegrepen.

Bezoek onze showroom

Bij ons kunt u een bezoek brengen aan onze uitgebreide showroom van ruim 100 vierkante meter. Hier kunt u al onze verschillende diensten bekijken en uw offerte aanpassen aan uw specifieke wensen.

Offerte online geaccordeerd

Wanneer de offerte helemaal compleet is en al uw wensen omvat, kan deze eenvoudig online geaccordeerd worden. Wanneer de offerte getekend is, blijft de prijs hiervan ook vaststaan, ook wanneer er onverhoopt prijsstijgingen doorgevoerd moeten worden. Een geruststellende gedachte in deze rumoerige tijden met stijgende kosten!

Professionele service en vakmanschap

Onze capaciteit is groot en onze planning is zeer flexibel, dus houd ons goed op de hoogte over nieuwe informatie met betrekking tot de oplevering. Wij zorgen ervoor dat wij steeds een relevante periode voor u vrijhouden in onze planning. Bij ons stukadoorsbedrijf kunt u rekenen op professionele service en vakmanschap.

Stap 3: Planning en uitvoering
Definitieve planning en voorbereidingen

De langverwachte opleverdatum nadert! Meestal wordt de definitieve dag pas kort van tevoren, ongeveer twee weken van tevoren, gecommuniceerd. Daarom plannen wij alvast een globale startdatum in wanneer de week van de oplevering bekend is. Zodra u de definitieve datum weet, passen we onze planning aan om zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen starten.

Onze planning is flexibel en we denken altijd met u mee. Meestal beginnen wij als eerste partij met de werkzaamheden in de woning. Als andere partijen een minder flexibele planning hebben, kunnen wij ons aanpassen door bijvoorbeeld pas na het plaatsen van de vloer of keuken te starten.

Start werkzaamheden en doorlooptijd

Om ervoor te zorgen dat we snel en efficiënt kunnen werken, ontvangt u van ons een checklist met praktische zaken die voorbereid moeten zijn voordat wij bij u starten. Voordat we onze eerste werkdag beginnen, is het belangrijk dat deze voorbereidingen zijn getroffen.

We spreken een dag en tijdstip af voor de eerste werkdag, zodat u de deur voor ons kunt openen. Voor de rest van de werkdagen is het handig als u ons een sleutel overhandigt, zodat we nooit voor een dichte deur komen te staan en geen vertraging oplopen.

Tijdens de werkzaamheden is onze planning dynamisch. We geven u een doorlooptijd waarin u aansluitende werkzaamheden kunt plannen. In die doorlooptijd zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden worden afgerond. Omdat onze werkzaamheden maat- en handwerk zijn, afhankelijk van verschillende droogtijden, zijn niet alle werkdagen al ingepland. Wel plannen we altijd met de verwachte einddatum in gedachten, zodat u zeker geen vertraging oploopt in uw eigen planning.

Stap 4: Controle, oplevering en betaling
Controle en oplevering van de werkzaamheden

Na afloop van de werkzaamheden volgt de afronding en oplevering van uw woning. Het is voor ons altijd een genot om te zien hoe een woning verandert na de afwerking van de wanden en plafonds.

Wanneer wij weten wanneer de werkzaamheden definitief afgerond worden, informeren wij u hierover zodat u hier rekening mee kunt houden in uw planning. Op de dag van afronding nemen wij telefonisch contact met u op om het laatste tijdstip door te geven waarop ons team nog aanwezig zal zijn om de laatste zaken af te ronden en op te ruimen. Op deze manier heeft u nog even de tijd om naar uw woning te komen. Tijdens de oplevering lopen we samen met u de woning door en krijgt u de sleutel terug. Daarna kunt u de slotbetaling voldoen.

Afronding en nazorg

Wij begrijpen dat het voor u een drukke periode is en dat er wellicht nog resterende vragen zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat er ruimte is om deze te beantwoorden en eindadvies te geven. Na afloop van de werkzaamheden nemen we telefonisch contact met u op en indien nodig plannen we nog een afspraak in om foto's te maken van het eindresultaat.

Ons belangrijkste doel is dat u tevreden bent en terugkijkt op een geslaagde samenwerking. Daarom evalueren we het gehele proces en nodigen we u uit om een review achter te laten. Tot slot wensen wij u veel succes met de vervolgwerkzaamheden, de verhuizing en vooral veel woongeluk in uw nieuwe woning!

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen

Nieuwbouw stucwerk, stap voor stap uitgelicht.

01 - 13
Traditioneel stucwerk
Plaatsen hoekprofielen

Wanneer uw woning een prefab-woning is waarbij de buitenwanden van prefab-beton zijn is het nodig dat wij de hoekprofielen plaatsen. Deze plaatsen we op de uitwendige hoeken van de buitenwanden. De hoekprofielen zorgen voor een strakke afwerking en extra stevigheid in de hoek.

02 - 13
Traditioneel stucwerk
Voorlijmen

Voordat we kunnen stukadoren moet de ondergrond voorgelijmd worden om de juiste garanties te bieden wat betreft de hechting van het stucwerk. Voor de ene ondergrond, zoals een plafond met spackspuitwerk, wordt een andere voorlijm gebruikt dan bijvoorbeeld een wand van metselwerk.

03 - 13
Traditioneel stucwerk
Ingazen

Om het hoogteverschil in de plafondplaten op te vangen wordt er Gitex-gaas van 30 centimeter breed gebruikt. Hiermee kan scheurvorming niet volledig voorkomen worden, maar de kans op scheuren wordt hierdoor wel kleiner.

04 - 13
Traditioneel stucwerk
Smeren

Het traditioneel stukadoren is een beeld wat bijna iedereen zich wel voor kan stellen, er wordt gips met de hand aangebracht op een muur of een plafond. Bij een nieuwbouwwoning is, wanneer de wanden behangklaar worden opgeleverd, traditioneel stucwerk enkel nodig voor de plafonds of bij stucwerk op maat zoals een keukenkoof, cinewall of gashaard.

05 - 13
Dunpleister
Afplakken

Een belangrijk klusje voor wij kunnen starten met werkzaamheden is natuurlijk het afplakken van zaken die niet mee gespoten moeten worden met het dunpleisteren.
Wij plakken alle ramen, raamkozijnen, deurkozijnen, stroompunten en betimmering voor u af.

06 - 13
Dunpleister
Messen en spuiten

Dunpleisterwerk wordt machinaal gespoten op de wand, maar dit betekent niet dat het helemaal klaar is wanneer het gespoten is. Het pleisterwerk wordt nog met de hand geëgaliseerd, dit wordt messen genoemd.

07 - 13
Dunpleister
Schuren

Na het messen is de wand nog niet zo glad als de bedoeling is. De oneffenheden zijn wel opgevuld, maar er zullen nog aanzetten te zien zijn. Hetgeen wat de wand echt helemaal glad maakt is het machinaal opschuren van het dunpleisterwerk.

08 - 13
Latexspuiten
Opruimen en stofvrij

Het is belangrijk dat alles goed stofvrij gemaakt is voordat we gaan latexspuiten. Dit doen we na het schuren van het dunpleister, ook controleren we hierbij nogmaals al het afplakwerk en herstellen we dit waar nodig.

09 - 13
Latexspuiten
Eerste laag verf

Wanneer wij latexspuiten zullen we altijd twee lagen latex aanbrengen. De eerste laag is om de eerste zuiging van het pleisterwerk op te vangen, zodat we voor een optimale dekking kunnen zorgen. Ook doen we dit om eventuele oneffenheden die tevoorschijn komen na het latexspuiten meteen op te kunnen lossen en onzichtbaar te herstellen voor de tweede laag.

10 - 13
Latexspuiten
Repareren

Wanneer de eerste laag latex is gespoten, kunnen er nog oneffenheden tevoorschijn komen. Voordat de tweede laag latex wordt gespoten worden de wanden onder het licht van een bouwlamp gecontroleerd. Puntjes die dan tevoorschijn komen kunnen dan direct nog met de hand bijgewerkt worden zodat we een perfecte ondergrond hebben om de tweede en laatste laag op aan te brengen.

11 - 13
Latexspuiten
Kitten

Wanneer u voor latexspuitwerk in uw woning kiest zullen we de hoeken van het plafond naar de wand, en de hoeken waar twee wanden op elkaar aansluiten kitten. Dit doen we om een zeer strak eindresultaat te kunnen behalen.

12 - 13
Latexspuiten
Tweede laag verf

Wanneer de ondergrond in de juiste staat is gebracht, is het tijd om de tweede en laatste laag latex te spuiten. De latex kan in wit gespoten worden of in een kleur naar keuze. De latex is zeer snel droog, wat betekent dat u ook snel na de oplevering weer verder kan met aansluitende werkzaamheden.

13 - 13
Latexspuiten
Bezemschoon

Vaak is er bij een nieuwbouwwoning alleen nog een cementdekvloer aanwezig, het afplakken van de vloer is dan niet nodig. Wij zorgen dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd, wat niet alleen betekent dat we de vloer vegen, maar waarbij we er ook voor zorgen dat reststukken van het dunpleisteren of stukadoren van de vloer af worden gestoken.

Recente projecten

Al meer dan duizend klanten gingen u voor en nog steeds scoren wij een enorm hoge klanttevredenheidsscore. Onze formule houden we simpel en nemen we uiterst serieus, Afbouw Slegers biedt u kwaliteit, duurzaamheid en verrassend veel voordeel op stuc- en spuitwerk.

Eindafwerking dunpleister

Kwaliteit

Met de nieuwste methode en technieken voorzien wij uw wanden en plafonds van kwaliteit hoogwaardig stucwerk.

Latex spuiten bedrijfspand

Duurzaam

Met onze efficiënte werkwijze en buitengemeen goede apparatuur zorgen wij ervoor dat uw ruimte behandeld wordt en laten wij alles opgeruimd achter.

Eindafwerking spackspuitwerk

Voordeel

Door onze unieke werkformule en zeer scherpe tarieven bent u ervan verzekerd dat u het meeste voordeel heeft bij Slegers Spuitwerken.

Uw vertrouwd stukadoor
Snel en gemakkelijk geholpen worden van A tot Z
Contact
Offerte
Opdracht
Oplevering

Bespreken van uw wensen en de mogelijkheden.

Ontvangst van een passend voorstel voor uw situatie.

Onze stukadoors gaan voor u aan de slag.

Eventuele nazorg en controle van het geleverde werk.

100% klanttevredenheid

Bekijk wat onze klanten zeggen over Afbouw Slegers

Ryan

via Google

via Feedback Company

We hebben een erg goede ervaring met Slegers Spuitwerken. Ze hebben onze complete woning spack gespoten. Daarbij zijn ze soepel in communicatie en flexibel in afspraken. De heren gaan voor kwaliteit en zijn pas vertrokken nadat wij 100% tevreden waren. Top service!

Google reviews Slegers Spuitwerken
Gino Janssen

via Google

via Feedback Company

Prijs kwaliteit super, werkt netjes & bespreekt alles vooraf, komt al zijn gemaakte afspraken na! voor iedereen een aanrader!!

Google reviews Slegers Spuitwerken
Chanel Mathot

via Google

via Feedback Company

Vriendelijke mannen die strak vakwerk leveren. :)

Google reviews Slegers Spuitwerken
M. van den Eijnden

via Google

via Feedback Company

Top bedrijf! Heel goed en strak werk afgeleverd, we zijn er blij mee! Ook prettig contact; snel en duidelijk antwoord en altijd goed bereikbaar.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.