Bekijk onze bedrijfsvideo

Ontdek welk stucwerk het beste bij uw woning past

Bent u op zoek naar stucwerk, maar weet u niet welke opties het beste bij uw woning passen? Geen zorgen, wij helpen u graag! Bij Afbouw Slegers denken we vanaf het begin met u mee en geven we vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op en ontdek welk stucwerk het beste bij uw woning past.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

Profiteer van de vele voordelen bij Afbouw Slegers.

  • Offerte in slechts één minuut kosteloos aangevraagd.
  • De beste nieuwbouw en traditionele wandafwerkingen.
  • Tot wel €700,- netto korting op nieuwbouw en collectief stucwerk!
Stap 1: Weten wat u wilt
Oriënteer op stucwerk dat bij uw woning past

Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het selecteren van het juiste stucwerk voor uw woning. Plan uw afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en wij zullen u helpen bij het kiezen van de beste opties.

Bezoek onze showroom

U bent ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken, waar u verschillende soorten stucwerk en afwerkingen kunt zien en voelen. Zo krijgt u een beter beeld van de mogelijkheden en kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Inspiratie en voorbeelden voor het perfecte stucwerk

Om u te helpen bij het selecteren van het perfecte stucwerk, bieden wij ook hulpmiddelen zoals kleur- en textuurvoorbeelden, evenals een online galerij van ons voltooide werk. Zo kunt u inspiratie opdoen en zien hoe verschillende soorten stucwerk er in de praktijk uitzien. Met onze expertise en middelen zorgen we ervoor dat u het stucwerk krijgt waar u van droomt.

Stap 2: Offerte van het gewenste werk
Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Afbouw Slegers kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij hebben een calculator in ons team die de oppervlakten voor u kan uitrekenen, zodat u altijd een accurate offerte ontvangt.

Specifieke wensen aangeven

Bij het aanvragen van de offerte kunt u uw specifieke wensen aangeven. Of u nu traditioneel stucwerk nodig heeft, of een complete afwerking met latexspuitwerk, wij bekijken uw wensen zorgvuldig en selecteren de beste en meest voordelige optie.

Duidelijke en heldere offertes

Onze offertes zijn duidelijk en helder, zonder verborgen kosten. U krijgt een overzicht van de kosten per dienst, en de standaard werkzaamheden zijn allemaal bij de diensten inbegrepen.

Bezoek onze showroom

Bij ons kunt u een bezoek brengen aan onze uitgebreide showroom van ruim 100 vierkante meter. Hier kunt u al onze verschillende diensten bekijken en uw offerte aanpassen aan uw specifieke wensen.

Offerte online geaccordeerd

Wanneer de offerte helemaal compleet is en al uw wensen omvat, kan deze eenvoudig online geaccordeerd worden. Wanneer de offerte getekend is, blijft de prijs hiervan ook vaststaan, ook wanneer er onverhoopt prijsstijgingen doorgevoerd moeten worden. Een geruststellende gedachte in deze rumoerige tijden met stijgende kosten!

Professionele service en vakmanschap

Onze capaciteit is groot en onze planning is zeer flexibel, dus houd ons goed op de hoogte over nieuwe informatie met betrekking tot de oplevering. Wij zorgen ervoor dat wij steeds een relevante periode voor u vrijhouden in onze planning. Bij ons stukadoorsbedrijf kunt u rekenen op professionele service en vakmanschap.

Stap 3: Planning en uitvoering
Definitieve planning en voorbereidingen

De langverwachte opleverdatum nadert! Meestal wordt de definitieve dag pas kort van tevoren, ongeveer twee weken van tevoren, gecommuniceerd. Daarom plannen wij alvast een globale startdatum in wanneer de week van de oplevering bekend is. Zodra u de definitieve datum weet, passen we onze planning aan om zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen starten.

Onze planning is flexibel en we denken altijd met u mee. Meestal beginnen wij als eerste partij met de werkzaamheden in de woning. Als andere partijen een minder flexibele planning hebben, kunnen wij ons aanpassen door bijvoorbeeld pas na het plaatsen van de vloer of keuken te starten.

Start werkzaamheden en doorlooptijd

Om ervoor te zorgen dat we snel en efficiënt kunnen werken, ontvangt u van ons een checklist met praktische zaken die voorbereid moeten zijn voordat wij bij u starten. Voordat we onze eerste werkdag beginnen, is het belangrijk dat deze voorbereidingen zijn getroffen.

We spreken een dag en tijdstip af voor de eerste werkdag, zodat u de deur voor ons kunt openen. Voor de rest van de werkdagen is het handig als u ons een sleutel overhandigt, zodat we nooit voor een dichte deur komen te staan en geen vertraging oplopen.

Tijdens de werkzaamheden is onze planning dynamisch. We geven u een doorlooptijd waarin u aansluitende werkzaamheden kunt plannen. In die doorlooptijd zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden worden afgerond. Omdat onze werkzaamheden maat- en handwerk zijn, afhankelijk van verschillende droogtijden, zijn niet alle werkdagen al ingepland. Wel plannen we altijd met de verwachte einddatum in gedachten, zodat u zeker geen vertraging oploopt in uw eigen planning.

Stap 4: Controle, oplevering en betaling
Controle en oplevering van de werkzaamheden

Na afloop van de werkzaamheden volgt de afronding en oplevering van uw woning. Het is voor ons altijd een genot om te zien hoe een woning verandert na de afwerking van de wanden en plafonds.

Wanneer wij weten wanneer de werkzaamheden definitief afgerond worden, informeren wij u hierover zodat u hier rekening mee kunt houden in uw planning. Op de dag van afronding nemen wij telefonisch contact met u op om het laatste tijdstip door te geven waarop ons team nog aanwezig zal zijn om de laatste zaken af te ronden en op te ruimen. Op deze manier heeft u nog even de tijd om naar uw woning te komen. Tijdens de oplevering lopen we samen met u de woning door en krijgt u de sleutel terug. Daarna kunt u de slotbetaling voldoen.

Afronding en nazorg

Wij begrijpen dat het voor u een drukke periode is en dat er wellicht nog resterende vragen zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat er ruimte is om deze te beantwoorden en eindadvies te geven. Na afloop van de werkzaamheden nemen we telefonisch contact met u op en indien nodig plannen we nog een afspraak in om foto's te maken van het eindresultaat.

Ons belangrijkste doel is dat u tevreden bent en terugkijkt op een geslaagde samenwerking. Daarom evalueren we het gehele proces en nodigen we u uit om een review achter te laten. Tot slot wensen wij u veel succes met de vervolgwerkzaamheden, de verhuizing en vooral veel woongeluk in uw nieuwe woning!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Met passie leveren wij u kwalitatief vakmanschap tegen zeer gunstige prijzen.

Gratis offerte aanvragen
Luuk medewerker klantcontact team van Afbouw Slegers

Waarom u kiest voor Afbouw Slegers

Al meer dan duizend klanten gingen u voor en nog steeds scoren wij een enorm hoge klanttevredenheidsscore. Onze formule houden we simpel en nemen we uiterst serieus, Afbouw Slegers biedt u kwaliteit, duurzaamheid en verrassend veel voordeel op stuc- en spuitwerk.

Eindafwerking dunpleister

Kwaliteit

Met de nieuwste methode en technieken voorzien wij uw wanden en plafonds van kwaliteit hoogwaardig stucwerk.

Latex spuiten bedrijfspand

Duurzaam

Met onze efficiënte werkwijze en buitengemeen goede apparatuur zorgen wij ervoor dat uw ruimte behandeld wordt en laten wij alles opgeruimd achter.

Eindafwerking spackspuitwerk

Voordeel

Door onze unieke werkformule en zeer scherpe tarieven bent u ervan verzekerd dat u het meeste voordeel heeft bij Slegers Spuitwerken.

Uw vertrouwd stukadoor
Snel en gemakkelijk geholpen worden van A tot Z
Contact
Offerte
Opdracht
Oplevering

Bespreken van uw wensen en de mogelijkheden.

Ontvangst van een passend voorstel voor uw situatie.

Onze stukadoors gaan voor u aan de slag.

Eventuele nazorg en controle van het geleverde werk.

100% klanttevredenheid

Bekijk wat onze klanten zeggen over Afbouw Slegers

Chanel Mathot

via Google

via Feedback Company

Vriendelijke mannen die strak vakwerk leveren. :)

Google reviews Slegers Spuitwerken
Martje Theunisz

via Google

via Feedback Company

Goedeavond, Afgelopen dagen mijn nieuwbouw woning volledig laten spuiten van boven tot onder dit met een prachtig resultaat. Ik ben zeer te spreken over deze heren en tevens het werk wat ze hebben afgeleverd. Alles keurig volgens afspraak, tevens de woning netjes achter gelaten en alles opgeruimd. Ga zo door dan kan ik je zeggen dat de klanten vanzelf komen de reclame komt op deze manier vanzelf !!!

Google reviews Slegers Spuitwerken
Marianne Dellebeke-Weijts

via Google

via Feedback Company

Wij hebben ons nieuwbouw huis laten spackpuiten door Slegers Spuitwerken en zijn zeer tevreden. In het mailcontact vooraf was hij duidelijk, meedenkend en hield zich hierin al aan alle gemaakte afspraken. Nick en zijn mannen zijn stipt. nauwkeurig, snel en leveren kwaliteit. Kleine aandachtspuntjes komt Nick altijd nog zelf oplossen/reparere. Hij is altijd bereikbaar voor vragen en advies. Zeer prettige persoon.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Lianne en Wim Cox

via Google

via Feedback Company

Wij zijn op zoek geweest naar een stukadoor gespecialiseerd in nieuwbouw voor onze woning in Eindhoven en kwamen terecht bij Slegers spuitwerken. Vanaf dag 1 is de opvolging goed geweest! Van offerte aanvraag, het bespreken van de kosten, de beoogde oplevering en dienstverlening tot de eindafwerking en nazorg. Wij zijn super tevreden en bevelen deze stukadoor hoe dan ook aan.

Google reviews Slegers Spuitwerken

Een greep uit ons werk

Bekijk de projecten die wij hebben opgeleverd voor onze klanten.

Rob Mederwerkers Slegers Spuitwerken
Advies: We begrijpen dat u niet altijd tijd heeft. Plan daarom een belafspraak in
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.