Mooie en strakke wanden met traditioneel stucwerk

Als professioneel stukadoorsbedrijf staan wij garant voor een kwalitatieve en vakkundige oplevering van traditioneel stucwerk voor de wanden en muren van uw woning.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

Profiteer van de vele voordelen bij Afbouw Slegers.

  • Offerte in slechts één minuut kosteloos aangevraagd.
  • Uitsluitend A-merken en VCA-gediplomeerd personeel.
  • Tot wel €700,- netto korting op nieuwbouw en collectief stucwerk!

Traditioneel stucwerk

Traditioneel stucwerk is ook mogelijk bij ons! Hoewel onze hoofdmoot in dunpleisterwerk zit kunnen wij natuurlijk ook uit de voeten met traditioneel stucwerk. Alle soorten stucwerk, van glad pleisterwerk, betonlook tot schuurwerk. Alles is mogelijk bij ons. 


De kosten zijn afhankelijk van het type stucwerk dat u wilt en de bestaande ondergrond. Bij een nieuwbouwwoning hebben wij weinig voorbereidingswerk en kunnen we sneller smeren. Bij een bestaande, of zelfs oudere woning, kan er wel eens voorkomen dat het oude stucwerk moeten worden verwijderd, voordat wij kunnen beginnen met de voorbereiding. Deze kosten kunnen dus behoorlijk uit elkaar liggen. U kunt altijd contact opnemen om een indicatie te krijgen en voor een vrijblijvende werkopname.


Vaak werken wij samen met vertrouwde collega-stukadoorsbedrijven. De planning wordt nauw op elkaar afgestemd, zodat u de juiste stukadoor met de juiste expertise over de vloer krijgt. Om zo efficiënt mogelijk te werken kan het voorkomen dat er meerdere stukadoors bij u aan de slag zijn of slechts een gedeelte van de klus klaren. Ook bij het inschakelen van een collega-stukadoorsbedrijf ligt de verantwoordelijkheid volledig bij ons en u heeft maar één aanspreekpunt.  


Wij streven ernaar om traditioneel stucwerk in een nieuwbouwwoning binnen één week op te leveren. De droogtijd kan van traditioneel stucwerk is wel langer dan bij dunpleisterwerk. In principe droogt stucwerk met 1 millimeter per dag.


Contact opnemen
+1.000 Projecten
Voorzien van stucwerk
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Met passie leveren wij u kwalitatief vakmanschap tegen zeer gunstige prijzen.

Gratis offerte aanvragen
Luuk medewerker klantcontact team van Afbouw Slegers
Hoe lang moet ik wachten voordat traditioneel stucwerk droog is en geschilderd kan worden?

Dit hangt af van de warmte en ventilatie van de betreffende ruimte. Als u uitgaat van 1 millimeter per dag, dan zit u altijd goed. Vraag dit na bij ons tijdens de oplevering.

Binnen welke termijn is traditioneel stucwerk klaar in mijn woning?

Wij streven ernaar om traditioneel stucwerk in een nieuwbouwwoning binnen één week op te leveren. Bent u benieuw geworden naar hoe lang het duurt bij uw woning? U kunt dan altijd contact met ons opnemen en dan komen wij langs voor een inschatting.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op uw vraag met betrekking tot stuc -en spuitwerk of onze diensten en services.

Bekijk alle vragen en antwoorden
100% klanttevredenheid

Bekijk wat onze klanten zeggen over  Afbouw Slegers

Antoinette vdW

via Google

via Feedback Company

Ik heb zojuist mijn nieuwe bungalow laten pleisteren en spuiten en de werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. De communicatie is goed, afspraken worden altijd nagekomen en het resultaat is prachtig. Er wordt snel en goed gewerkt. De prijs/kwaliteit verhouding is ook heel goed. Bedankt Nick, ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Tunahan Turna

via Google

via Feedback Company

Heel goed advies gekregen. Netjes afgewerkt, en alles op tijd af!

Google reviews Slegers Spuitwerken
Scheepers

via Google

via Feedback Company

Prima contact, door omstandigheden alleen telefonisch / via Whatsapp. Vriendelijk en to the point. Ondanks dat we elkaar niet persoonlijk hebben ontmoet prima de gemaakte afspraken nagekomen. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Gino Janssen

via Google

via Feedback Company

Prijs kwaliteit super, werkt netjes & bespreekt alles vooraf, komt al zijn gemaakte afspraken na! voor iedereen een aanrader!!

Google reviews Slegers Spuitwerken

Een greep uit ons werk

Bekijk de projecten die wij hebben opgeleverd voor onze klanten.

Rob Mederwerkers Slegers Spuitwerken
Advies: We begrijpen dat u niet altijd tijd heeft. Plan daarom een belafspraak in
Liever terug gebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.