Dunpleisterwerk in de nieuwbouw

De wanden in uw nieuwbouwwoning worden doorgaans behangklaar opgeleverd, maar u wilt natuurlijk dat de wanden er strak en glad uitzien. Goed nieuws! Met dunpleisterwerk is dat nu voordeliger mogelijk dan ooit.

De wanden en plafonds zijn dé eyecatcher van uw woning, ze zijn van invloed op de hele uitstraling. 

Glad pleisterwerk is zowel tijdloos als modern en wordt machinaal aangebracht, wat het sneller en goedkoper maakt dan traditioneel stucwerk. Het behoudt de hardheid van de ondergrond, waardoor het niet alleen voordelig, maar ook duurzaam is! 

Meestal zijn de wanden in uw nieuwbouwwoning al glad in twee werkbezoeken.

Als laatste afwerking kunt u ervoor kiezen om zelf te schilderen, maar wij kunnen u ook volledig ontzorgen door de gedunpleisterde wanden af te werken met professioneel latexspuitwerk. Kies voor dunpleisterwerk en geniet van een strak en modern interieur!.

Behangklare wanden glad maken met dunpleister

De wanden van uw gehele nieuwbouwwoning kunnen vaak al glad en strak zijn in slechts twee werkbezoeken met onze effectieve manier van dunpleisteren.

Gratis offerte aanvragen
Voordelen van dunpleister door Afbouw Slegers
  • Sneller dan traditioneel stucwerk
  • Beste keuze voor behangklare wanden
  • Voordeliger  
  • Flexibele planning, snelle start
  • Vlekkenloos afgestemd in combinatie met ons stucwerk en latexspuitwerk

Waarom dunpleisterwerk in uw nieuwbouwwoning?

De behangklare wanden van uw nieuwbouwwoning staan er goed bij, maar het direct schilderen van deze wanden laat alle kleine oneffenheden en contrasten naar boven komen die eerst niet zichtbaar waren. De oplossing? Machinaal dunpleisterwerk!

Waarom zou u behangklare wanden nog traditioneel laten stukadoren? Dit is namelijk overbodig geworden door de komst van machinale dunpleister. Dunpleisterwerk is een vochtarm product, waardoor het een korte droogtijd heeft, er is geen voorstrijk nodig waardoor het minder arbeidsintensief is. Dit zorgt ervoor dat u voordeliger én sneller kunt genieten van uw strakke muren, vaak zijn al de wanden van uw nieuwbouwwoning al binnen twee werkbezoeken glad!Al deze voordelen zorgen er ook voor dat het aanbrengen van dunpleisterwerk minder afval veroorzaakt, wat het een duurzame en milieuvriendelijke keuze maakt. Het biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt, waardoor uw stukadoorswerkzaamheden nog nooit zo voordelig zijn geweest.

Scheurhersteldienst

Een andere reden waarom u misschien denkt dat u beter kan wachten is doordat er veel gewaarschuwd wordt voor scheurvorming in stucwerk bij nieuwbouwwoningen. Hoewel dit in de praktijk meevalt ten opzichte van de hoeveelheid waarschuwingen draaien wij er niet omheen; het kan zeker gebeuren. Het voordeel van dunpleisterwerk is echter dat scheuren, in tegenstelling tot bij bijvoorbeeld renovliesbehang, zeer eenvoudig te herstellen zijn. Wij komen dit ook tegen een zeer gereduceerd tarief doen met onze hersteldienst, ongeveer twee jaar na de oplevering van onze werkzaamheden. De woning is dan uitgewerkt, en de gerepareerde scheuren zullen dan ook blijvend hersteld zijn zodat u jarenlang kan genieten van uw mooie, gladde wanden en plafonds.

Onze hersteldienst repareert de scheuren over het algemeen binnen één dag, waarbij het herstel plaatselijk is en u niet in een volledige verbouwing zit. De ruimte waar de scheur hersteld wordt hoeft niet eens volledig leeg, enkel de plaatsen waar de scheuren zijn ontstaan dienen vrij en toegankelijk te zijn.

Meer weten
Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Wat is dunpleister?

Dunpleister is één van de nieuwste technieken voor glad stucwerk. Het is een ondergrondvolgend product dat zeer efficiënt is voor behangklaar muren, zoals bij een nieuwbouwwoning. Eerst wordt machinaal een pleisterlaag van enkele millimeters aangebracht. Deze wordt geëgaliseerd en geschuurd. Afsluitend houden we een controleronde, waarbij we oneffenheden verwijderen.

Waarom uw woning laten dunpleisteren?

De behangklare wanden van uw nieuwbouwwoning staan er goed bij, maar nog niet goed genoeg voor schilderwerk. Dunpleister is de meest efficiënte en voordelige manier om hier verandering in te brengen. Er wordt slechts een dunne laag aangebracht, waardoor er geen lange droogtijden zijn en u behoudt de hardheid van uw ondergrond. Dunpleisterwerk is vrijwel niet te onderscheiden van traditioneel glad pleisterwerk.

Waarom is Afbouw Slegers expert op het gebied van dunpleisterwerk?

Vanaf het begin dat deze dienst ontwikkeld werd, zijn wij bezig geweest om alle ins- en outs van de producten en machines die hierbij gebruikt worden te leren. In tegenstelling tot veel stukadoorsbedrijven beschikken wij zelf over de machines om deze dienst toe te passen. Wij hoeven dus niks te huren en zijn niet afhankelijk van anderen.

Kunnen er indien nodig wel hoekijzers geplaatst worden bij dunpleisterwerk?

Heeft u een betonnen prefabwoning en heeft u geen hoekbeschermers op de dagkanten dan kunnen wij de uitwendige hoeken strak maken met een hoekschopje. Mocht u toch liever hoekbeschermers willen, dan kunnen wij dit altijd doen.

Kan ik dunpleisterwerk zelf schilderen?

U kunt dunpleisterwerk zelf schilderen. Echter adviseren wij altijd om dit door ons voor een scherpe prijs te laten latexspuiten. Zo blijven wij verantwoordelijk en u heeft u gegarandeerd een strak eindresultaat!

Kan dunpleisterwerk ook gebruikt worden voor de plafonds van mijn nieuwbouwwoning?

Nee, hiervoor moet traditioneel stucwerk aan te pas komen.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op uw vraag met betrekking tot stuc -en spuitwerk of onze diensten en services.

Bekijk alle vragen en antwoorden
100% klanttevredenheid

Bekijk wat onze klanten zeggen over  Afbouw Slegers

Scheepers

via Google

via Feedback Company

Prima contact, door omstandigheden alleen telefonisch / via Whatsapp. Vriendelijk en to the point. Ondanks dat we elkaar niet persoonlijk hebben ontmoet prima de gemaakte afspraken nagekomen. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Conrad

via Google

via Feedback Company

Everything very professional

Google reviews Slegers Spuitwerken
Fatih

via Google

via Feedback Company

Transparant, eerlijk en snel.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Ryan

via Google

via Feedback Company

We hebben een erg goede ervaring met Slegers Spuitwerken. Ze hebben onze complete woning spack gespoten. Daarbij zijn ze soepel in communicatie en flexibel in afspraken. De heren gaan voor kwaliteit en zijn pas vertrokken nadat wij 100% tevreden waren. Top service!

Google reviews Slegers Spuitwerken
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.