Uw betrouwbare partner voor uitmuntend stucwerk door heel Nederland!

Profiteer van de vele voordelen bij Afbouw Slegers.

  • Offerte in slechts één minuut kosteloos aangevraagd.
  • De beste nieuwbouw en traditionele wandafwerkingen.
  • Tot wel €700,- netto korting op nieuwbouw en collectief stucwerk!

Top kwaliteit stucwerk in uw woning

We leveren al jarenlang kwaliteit en maatwerk stuc- en spuitwerk, voor het grootste gedeelde in de particuliere nieuwbouwsector. We volgen de nieuwste technische ontwikkelingen op de voet waardoor wij u altijd uitstekend van dienst kunnen zijn. U kunt bij ons altijd terecht om u te laten adviseren over alle mogelijkheden in stucwerk of spuitwerk.

Een uitgebreid overzicht van onze diensten kunt u hier vinden, hier kunt alles lezen over latexspuiten, dunpleisteren, spackspuiten en verschillende soorten traditioneel stucwerk en sierpleisters.

Uw glimlach aan het einde van een project is waarom wij iedere dag met plezier ons werk doen. Wij streven naar het hoogst haalbare resultaat en zetten hier met liefde en plezier een stapje extra voor. Wij bieden dit aan voor zeer scherpe tarieven en geven garantie op ons werk. Bij Afbouw Slegers staan we klaar voor u en doen we waar wij goed in zijn: het leveren van woongenot in frisse en moderne ruimtes.

Werkzaam door heel Nederland

Onze hoofdvestiging bevindt zich in Best. Komt u zelf niet uit Brabant of gaat u verder weg wonen dan regio Noord-Brabant? Geen enkel probleem. De afgelopen jaren is Afbouw Slegers enorm gegroeid en daardoor werkzaam geworden door heel Nederland, ook u kunt dus het beste stucwerk voor de voordeligste prijs in uw woning ontvangen!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Met passie leveren wij u kwalitatief vakmanschap tegen zeer gunstige prijzen.

Gratis offerte aanvragen

Waarom u kiest voor Afbouw Slegers

Al meer dan duizend klanten gingen u voor en nog steeds scoren wij een enorm hoge klanttevredenheidsscore. Onze formule houden we simpel en nemen we uiterst serieus, Afbouw Slegers biedt u kwaliteit, duurzaamheid en verrassend veel voordeel op stuc- en spuitwerk.

Kwaliteit

Met de nieuwste methode en technieken voorzien wij uw wanden en plafonds van kwaliteit hoogwaardig stucwerk.

Duurzaam

Met onze efficiënte werkwijze en buitengemeen goede apparatuur zorgen wij ervoor dat uw ruimte behandeld wordt en laten wij alles opgeruimd achter.

Voordeel

Door onze unieke werkformule en zeer scherpe tarieven bent u ervan verzekerd dat u het meeste voordeel heeft bij Slegers Spuitwerken.

Uw vertrouwd stukadoor
Snel en gemakkelijk geholpen worden van A tot Z
Contact
Offerte
Opdracht
Oplevering

Bespreken van uw wensen en de mogelijkheden.

Ontvangst van een passend voorstel voor uw situatie.

Onze stukadoors gaan voor u aan de slag.

Eventuele nazorg en controle van het geleverde werk.

Passie en kwaliteit bij Afbouw Slegers

Jaren geleden zijn wij begonnen als Slegers Spuitwerken, opgericht door Nick Slegers. Het stukadoorsberoep is hem met de paplepel ingegoten, een formulier die al tientallen jaren bestaat. Met ruim 15 jaar werkervaring, een gezonde dosis passie, stress en doorzettingsvermogen zijn onze teams en werkzaamheden zo ver uitgebreid dat het tijd werd voor een nieuwe naam, namelijk Afbouw Slegers, zodat de naam allesomvattend was.

Wat ooit begon met het stukadoren en met name spackspuiten van grote projecten voor verschillende aannemers, is nu getransformeerd tot een van de grootste en betrouwbaarste stukadoorsbedrijven op het gebied van nieuwbouwwoningen. Bij Afbouw Slegers profiteert u van het vakmanschap en de passie die onze teams iedere dag opnieuw meebrengen naar hun werk!

Vrijblijvende prijsopgave
100% klanttevredenheid

Bekijk wat onze klanten zeggen over Afbouw Slegers

Terence Kersten

via Google

via Feedback Company

Zeer goed werk geleverd.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Nicola

via Google

via Feedback Company

Professional, good work

Google reviews Slegers Spuitwerken
Elif

via Google

via Feedback Company

Super!

Google reviews Slegers Spuitwerken
Mieke van den Akker

via Google

via Feedback Company

Op aanraden van vrienden zijn wij in zee gegaan met de Fa Slegers spuitwerken .Dit was voor ons een onbekende firma, Wij zijn 100% tevreden en wat wij zeer belangrijk vonden, de afspraken komen ze na, en na de oplevering ales oké ! Een aanrader!

Google reviews Slegers Spuitwerken

Een greep uit ons werk

Bekijk de projecten die wij hebben opgeleverd voor onze klanten.

Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.