Uw betrouwbare partner voor uitmuntend stucwerk door heel Nederland!

Profiteer van de vele voordelen bij Afbouw Slegers.

  • Offerte in slechts één minuut kosteloos aangevraagd.
  • De beste nieuwbouw en traditionele wandafwerkingen.
  • Tot wel €700,- netto korting op nieuwbouw en collectief stucwerk!

Top kwaliteit stucwerk in uw woning

We leveren al jarenlang kwaliteit en maatwerk stuc- en spuitwerk, voor het grootste gedeelde in de particuliere nieuwbouwsector. We volgen de nieuwste technische ontwikkelingen op de voet waardoor wij u altijd uitstekend van dienst kunnen zijn. U kunt bij ons altijd terecht om u te laten adviseren over alle mogelijkheden in stucwerk of spuitwerk.

Een uitgebreid overzicht van onze diensten kunt u hier vinden, hier kunt alles lezen over latexspuiten, dunpleisteren, spackspuiten en verschillende soorten traditioneel stucwerk en sierpleisters.

Uw glimlach aan het einde van een project is waarom wij iedere dag met plezier ons werk doen. Wij streven naar het hoogst haalbare resultaat en zetten hier met liefde en plezier een stapje extra voor. Wij bieden dit aan voor zeer scherpe tarieven en geven garantie op ons werk. Bij Afbouw Slegers staan we klaar voor u en doen we waar wij goed in zijn: het leveren van woongenot in frisse en moderne ruimtes.

Werkzaam door heel Nederland

Onze hoofdvestiging bevindt zich in Best. Komt u zelf niet uit Brabant of gaat u verder weg wonen dan regio Noord-Brabant? Geen enkel probleem. De afgelopen jaren is Afbouw Slegers enorm gegroeid en daardoor werkzaam geworden door heel Nederland, ook u kunt dus het beste stucwerk voor de voordeligste prijs in uw woning ontvangen!

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen

Diensten

Al meer dan duizend klanten gingen u voor en nog steeds scoren wij een enorm hoge klanttevredenheidsscore. Onze formule houden we simpel en nemen we uiterst serieus, Afbouw Slegers biedt u kwaliteit, duurzaamheid en verrassend veel voordeel op stuc- en spuitwerk.

Kwaliteit

Met de nieuwste methode en technieken voorzien wij uw wanden en plafonds van kwaliteit hoogwaardig stucwerk.

Duurzaam

Met onze efficiënte werkwijze en buitengemeen goede apparatuur zorgen wij ervoor dat uw ruimte behandeld wordt en laten wij alles opgeruimd achter.

Voordeel

Door onze unieke werkformule en zeer scherpe tarieven bent u ervan verzekerd dat u het meeste voordeel heeft bij Slegers Spuitwerken.

Uw vertrouwd stukadoor
Snel en gemakkelijk geholpen worden van A tot Z
Contact
Offerte
Opdracht
Oplevering

Bespreken van uw wensen en de mogelijkheden.

Ontvangst van een passend voorstel voor uw situatie.

Onze stukadoors gaan voor u aan de slag.

Eventuele nazorg en controle van het geleverde werk.

Passie en kwaliteit bij Afbouw Slegers

Jaren geleden zijn wij begonnen als Slegers Spuitwerken, opgericht door Nick Slegers. Het stukadoorsberoep is hem met de paplepel ingegoten, een formulier die al tientallen jaren bestaat. Met ruim 15 jaar werkervaring, een gezonde dosis passie, stress en doorzettingsvermogen zijn onze teams en werkzaamheden zo ver uitgebreid dat het tijd werd voor een nieuwe naam, namelijk Afbouw Slegers, zodat de naam allesomvattend was.

Wat ooit begon met het stukadoren en met name spackspuiten van grote projecten voor verschillende aannemers, is nu getransformeerd tot een van de grootste en betrouwbaarste stukadoorsbedrijven op het gebied van nieuwbouwwoningen. Bij Afbouw Slegers profiteert u van het vakmanschap en de passie die onze teams iedere dag opnieuw meebrengen naar hun werk!

Vrijblijvende prijsopgave
100% klanttevredenheid

Bekijk wat onze klanten zeggen over Afbouw Slegers

Peter uit Schinnen

via Google

via Feedback Company

Betrouwbaar, komt afspraken na, perfect resultaat en een prima prijs

Google reviews Slegers Spuitwerken
Elif

via Google

via Feedback Company

Super!

Google reviews Slegers Spuitwerken
Dennis Methorst

via Google

via Feedback Company

Super samenwerking mee, alles volgens afspraak. Communicatie en werkzaamheden uitstekend! Alles schoon opgeleverd. Willen niemand anders meer dan Nick Slegers.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Marianne Dellebeke-Weijts

via Google

via Feedback Company

Wij hebben ons nieuwbouw huis laten spackpuiten door Slegers Spuitwerken en zijn zeer tevreden. In het mailcontact vooraf was hij duidelijk, meedenkend en hield zich hierin al aan alle gemaakte afspraken. Nick en zijn mannen zijn stipt. nauwkeurig, snel en leveren kwaliteit. Kleine aandachtspuntjes komt Nick altijd nog zelf oplossen/reparere. Hij is altijd bereikbaar voor vragen en advies. Zeer prettige persoon.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.