Keuzes, keuzes..

Je hebt een nieuwbouwwoning gekocht en moet op zoek naar een hele hoop partijen voor de afwerking. Je moet niet alleen een mooie, nieuwe keuken uitzoeken, bedenken wat je met de behangklare muren en met spack gespoten plafonds gaat doen, maar ook de vloer is kaal dus daar moet iets overheen geplaatst worden.

Als je dan eindelijk de keuze hebt gemaakt wát je graag zou willen, moet je ook nog gaan kiezen door wie je dit gaat laten doen. Ieder bedrijf, of het nu een schildersbedrijf, stukadoorsbedrijf, behanger, vloerenleverancier of keukenzaak is, heeft wel een reden waarom zij denken dat ze de beste keuze zijn. En eerlijk gezegd, het vinden van de juiste aannemer voor jouw nieuwbouwproject kan een uitdaging zijn. Maar in dit artikel willen we je graag uitleggen waarom Afbouw Slegers echt een topkeuze is als het gaat om het afwerken van jouw nieuwe woning.

Verschillende teams, snelle start

Ten eerste hebben we per dienst verschillende teams aan het werken, wat betekent dat we snel kunnen schakelen en starten met jouw project. Bij ons zijn er dus geen lange wachttijden of vertragingen. Wij begrijpen dat je zo snel mogelijk wilt genieten van je nieuwe thuis, en staat te popelen om te beginnen als je eindelijk de sleutel hebt ontvangen. We werken hier altijd aan mee waardoor we soms zelfs al de dag na de oplevering op de stoep staan!

Daarnaast richten we ons voor het grootste gedeelte op nieuwbouwwoningen. Dit betekent dat we een flexibele planning hebben en goed kunnen meebewegen met de verwachte opleverdatum van jouw woning. Geen gedoe met strakke schema's of onverwachte vertragingen - wij passen ons aan jouw behoeften aan. Is je opleverdatum uitgesteld? Geen probleem, we schuiven mee en starten nog steeds net zo snel met de werkzaamheden, je komt niet “onderaan de wachtlijst” terecht.
De opleverdatum kan natuurlijk ook vervroegd worden, ook dat zorgt niet voor problemen in de planning. Je hoeft dan dus ook niet te wachten tot de originele opleverdatum voordat we aan de slag gaan, we plannen de werkzaamheden gewoon eerder in.

Ervaring en oplossingen

Met jarenlange ervaring in het afwerken van nieuwbouwwoningen hebben we voor vrijwel elke situatie al meegemaakt en daar een goede oplossing paraat.
Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Stucwerk en schilderwerk zijn handwerk en hier kan altijd iets mis gaan of niet het resultaat opleveren wat we hadden verwacht. Wat is er nu belangrijk wanneer er iets mis gaat? Bij Afbouw Slegers staan we voor het leveren van uitstekende resultaten, als er toch iets niet helemaal naar wens is, zorgen we ervoor dat dit snel en professioneel wordt opgelost. Jouw tevredenheid staat voorop!

Wij staan voor je klaar

En laten we niet vergeten dat Afbouw Slegers je volledig kan ontzorgen. We begrijpen dat het leven druk genoeg is, vooral tijdens een verbouwing en verhuizing naar een nieuwe woning. Daarom nemen we graag alles voor jou uit handen. Of het nu gaat om de voorbereidingen voordat we de werkzaamheden kunnen starten zoals het verwijderen van het schakelmateriaal, of het netjes vegen van de woning nadat we klaar zijn - wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, zodat jij je kunt concentreren op het inrichten van je nieuwe thuis.

Kortom, met Afbouw Slegers kies je voor kwaliteit, expertise en service van het begin tot het einde. We zijn er trots op dat we al honderden nieuwbouwwoningen hebben mogen opleveren en kijken ernaar uit om ook samen met jou jouw droomwoning te realiseren.

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.