Spackspuiten van uw muren of plafond

Vakkundig, effectief en efficient spackspuitwerk voor uw muren, wanden en de plafonds van uw woning.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

Profiteer van de vele voordelen bij Afbouw Slegers.

  • Offerte in slechts één minuut kosteloos aangevraagd.
  • Uitsluitend A-merken en VCA-gediplomeerd personeel.
  • Tot wel €700,- netto korting op nieuwbouw en collectief stucwerk!
Het ambacht van traditioneel stucwerk, bekijk onze video!
Alles over dunpleisterwerk, bekijk onze video!
Spackspuitwerk is ideaal voor nieuwbouwwoningen, bekijk onze video!
Professionele wandafwerking met latexspuiten , bekijk onze video!

Wat is spackspuiten?

Spackspuitwerk, ook wel spackspuiten genoemd, is een kant-en-klaar product. Hierbij wordt uw wand of plafond geëgaliseerd door een meslaag en krijgt de wand of plafond als eindafwerking een korrelstructuur, vaak wit. De structuur kan grof, fijn, vol en open zijn. Het is een voordelige manier van stucwerk en wordt samen met dunpleisterwerk vaak gekozen in nieuwbouwwoningen. Beide manieren zijn voordelig en tijdefficiënt.

Waarom uw woning laten spackspuiten?

Spackspuiten wordt vaak gekozen omdat het de meest efficiënte, voordelige en snelste manier is om uw wanden te voorzien van een complete afwerking. In tegenstelling tot glad stucwerk hoeft u na spackspuitwerk de wanden niet meer te schilderen, spackspuitwerk is een kant-en-klaar product.

Spackspuitwerk is zeer snel te realiseren, zo kunt u snel verder met de rest van de werkzaamheden in uw woning. Wij hebben ons gespecialiseerd in spuitwerk, waaronder spackspuitwerk, hierdoor weten wij als geen ander hoe we voor iedere situatie de juiste oplossing kunnen bieden.

Hoe gaat spackspuiten in zijn werk

De aanpak van spackspuiten varieert van grote tot kleine projecten. Dit kan een particuliere nieuwbouwwoning waarbij de behangklare wanden met spack gespoten worden, of grote projecten waarbij duizenden meters wanden en plafond onder handen genomen worden.

Bij kleinere, particuliere projecten wordt gebruik gemaakt van een kleinere spackspuit en compressor op 220 volt. Bij grotere projecten wordt gebruik gemaakt van een grotere spackspuit en compressor, deze is op krachtstroom met 380 volt. Zo kunnen we ook grote projecten zeer efficiënt afwerken en honderden vierkante meters per dag van spackspuitwerk voorzien.

Veelal beginnen wij met het beoordelen van de ondergrond en deze in de juiste staat brengen. Wanden moeten in behangklare staat zijn, bij betonnen plafonds dienen V-naden uitgeprepareerd of uitgevlakt te zijn. Bij een ondergrond van gipsplaten dient klasse C aangeleverd te worden. Wanneer de ondergrond niet in de juiste staat aangeleverd is, kunnen wij dit uiteraard ook voor u verzorgen.

Wanneer de ondergrond in de juiste staat is, zullen wij beginnen met afplakwerkzaamheden. Hierna zullen we de ondergrond voorzien van een meslaag, die zorgt ervoor dat de ondergrond egaal en wit wordt. Wanneer de meslaag droog is kan deze worden voorzien van een korrelstructuur. Aan de hand van de lucht die uit de compressor komt, de grootte van de nozzle en de snelheid van de pomp kunnen we afstellen hoe grof, fijn, vol of open de korrelstructuur wordt.

Afplakwerkzaamheden

Bij veel bedrijven zijn de afplakwerkzaamheden een valkuil waarvoor een extra meerprijs gerekend wordt. Niet bij ons, bij Afbouw Slegers zitten de standaard afplakwerkzaamheden bij de prijs inbegrepen. Standaard afplakwerkzaamheden zijn het afplakken van de ramen, kozijnen, vensterbanken, stopcontacten, keuken en betimmering. De vloer, plinten en traptreden zitten niet bij de standaard afplakwerkzaamheden inbegrepen maar hier kunnen wij van tevoren altijd een transparante prijs voor opgeven zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Dit zit niet bij de standaard werkzaamheden inbegrepen omdat dit niet altijd essentieel is, door deze werkzaamheden standaard uit te sluiten betaalt u nooit teveel voor diensten die onnodig zijn in uw situatie.

Waarom spackspuiten van nieuwbouwwoningen?

De wanden in uw nieuwbouwwoning worden over het algemeen behangklaar opgeleverd, dit is de ideale ondergrond om spackspuitwerk op aan te brengen.
Uw plafonds worden vaak vanuit de aannemer al met spackspuitwerk opgeleverd. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw wanden en plafonds samen één mooi geheel vormen, door ook uw wanden te voorzien van spackspuitwerk.

Spackspuitwerk wordt vaak gekozen omdat het een kant-en-klaar, standaard wit product is, wat al binnen enkele werkdagen te realiseren is. Het is zeer kostenbesparend en hoeft niet meer geschilderd te worden. Wanneer wij klaar zijn met onze werkzaamheden zijn uw wanden dus volledig afgewerkt en hebt u hier zelf geen omkijken meer naar. U kunt direct verder met vervolgwerkzaamheden in uw nieuwbouwwoning.

Wat is spackspuitwerk met diamant?

Een chiquere uitstraling creëren met spackspuitwerk Diamant. Diamant is een uitstekende verspuitbare sierpleister met een bijzonder mooie, fijne tot zeer fijne structuur. Het heeft een grote inwendige hardheid en is slijt- en stootvast.

Verschil standaard spackwerk en diamant

Het verschil tussen standaard spackspuitwerk en spackspuitwerk met Diamant is dat Diamant licht afneembaar is, en hierdoor slijtvaster is. Ook is het harder, dus stootvaster. Diamant spackspuitwerk past u vooral toe op plaatsen waar u hoge eisen stelt aan onder andere duurzaamheid, hardheid en afneembaarheid. Diamant heeft een zeer fijne microstructuur, die meer neigt naar spachtelputz dan naar spackspuitwerk en resulteert direct in prachtige afgewerkte wanden. In tegenstelling tot standaard wit spackspuitwerk is Diamant is vrijwel alle kleuren beschikbaar. Uiteraard is deze optie iets minder voordelig dan standaard spackspuitwerk, maar dit is ook terug te zien in de duurzaamheid, uitstraling en de mogelijkheden.

De voordelen van business to business spuitwerk

Wat houdt business to business in? Dit betekent projecten van aannemers of projectleiders waarbij bijvoorbeeld plafonds of wanden van meerdere gebouwde woningen of een appartementencomplex gespoten dienen te worden, vaak voordat de woning of het appartement wordt opgeleverd.

Een scherp en voordelig tarief

Doordat dit veel meer vierkante meters zijn, en we meteen door kunnen naar de volgende woning of appartement, kunnen we dit tegen een zeer scherp tarief realiseren. Momenteel hebben we al diverse samenwerkingen, maar door onze grote capaciteit kunnen we per dag een groot aantal vierkante meters afwerken en is er altijd ruimte voor een nieuwe samenwerking. Ook is ons werkgebied, vooral voor grotere projecten, ruim voldoende om altijd over de mogelijkheden in gesprek te kunnen gaan.

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Wat is spackspuitwerk?

Spackspuitwerk, ook wel spackspuiten genoemd, is een kant-en-klaar product. Hierbij wordt uw wand of plafond geëgaliseerd door een meslaag en krijgt de wand of plafond als eindafwerking een korrelstructuur, vaak wit. De structuur kan grof, fijn, vol en open zijn. Het is een voordelige manier van stucwerk, waardoor uw woning vaak in enkele dagen spack gespoten is.

Wat is het verschil tussen spackspuitwerk en glad stucwerk?

Spackspuitwerk heeft als eindafwerking een structuur. Glad stucwerk blijft, zoals de naam het zegt, glad. Glad stucwerk moet altijd nog geschilderd worden in tegenstelling tot spackspuitwerk. Spackspuiten kan niet glad worden, hiervoor hebben wij een andere dienst, namelijk dunpleister.

Waarom is spackspuiten voordeliger dan stucwerk en/of schilderwerk?

Spackspuiten gaat een stuk sneller, waardoor de arbeidskosten lager liggen. Ook zijn de materiaalkosten goedkoper. Het resultaat is een strakke afwerking voor een scherpe prijs.

Kan ik spackspuitwerk overschilderen?

Spackspuitwerk is overschilderbaar. Ons advies is wel om altijd een voorstrijk te gebruiken. Als u, achteraf, vragen daarover heeft, dan mag u die natuurlijk altijd stellen.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op uw vraag met betrekking tot stuc -en spuitwerk of onze diensten en services.

Bekijk alle vragen en antwoorden
100% klanttevredenheid

Bekijk wat onze klanten zeggen over  Afbouw Slegers

stacey

via Google

via Feedback Company

De leukste week van mijn klustijd gehad in mijn nieuwe huis! Gezelligheid en professionaliteit. Nick is eenperfectionist en wilt alleen het beste voor de klant. Super blij met het resultaat.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Marianne Dellebeke-Weijts

via Google

via Feedback Company

Wij hebben ons nieuwbouw huis laten spackpuiten door Slegers Spuitwerken en zijn zeer tevreden. In het mailcontact vooraf was hij duidelijk, meedenkend en hield zich hierin al aan alle gemaakte afspraken. Nick en zijn mannen zijn stipt. nauwkeurig, snel en leveren kwaliteit. Kleine aandachtspuntjes komt Nick altijd nog zelf oplossen/reparere. Hij is altijd bereikbaar voor vragen en advies. Zeer prettige persoon.

Google reviews Slegers Spuitwerken
M. van den Eijnden

via Google

via Feedback Company

Top bedrijf! Heel goed en strak werk afgeleverd, we zijn er blij mee! Ook prettig contact; snel en duidelijk antwoord en altijd goed bereikbaar.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Anne

via Google

via Feedback Company

Onlangs is mijn nieuwbouwwoning door Slegers Spuitwerken van boven naar beneden behandeld dmv spacspuiten en spactexen. Het resultaat is dat het er allemaal mooi strak en wit uit ziet. Nick en zijn compagnons hebben hun best gedaan het helemaal naar mijn zin te maken. Zijn vriendelijk en begrijpend en harde werkers. Ben heel tevreden. Jongens, bedankt! Anne

Google reviews Slegers Spuitwerken
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.