Deze week zijn onze stucadoors vooral actief geweest in de regio Noord-Brabant te Breda. Hoewel wij gevestigd zijn in Eindhoven is dit niet de enige plek in Nederland waar wij onze werkzaamheden verrichten. Graag brengen wij het van oudsher Brabantse vakmanschap en de passie voor stukadoren verder naar het binnenland.

Spackspuiten

In Breda hebben wij twee appartementen mogen voorzien van onze diensten. Eén daarvan hebben we spackgespoten. Spackspuiten is een voordelige manier van stucwerk, waardoor uw woning vaak in enkele dagen er al fris en modern uitziet. Bij een van de appartementen hebben wij ook de V-naden van de plafonds uitgevlakt voor een nog strakker resultaat. V-naden zijn de naden tussen de plafondplaten en bij het wegwerken daarvan krijg je wederom een enorm strak eindresultaat.

Nieuwbouw dunpleister i.c.m. traditioneel stucwerk

Het tweede appartement in Breda is geheel voorzien van dunpleister. Dunpleister passen wij vooral vaak vaak toe in nieuwbouwwoningen, dit doen wij door onder andere de gipsspuit te combineren. Het tempo van te leveren stucwerk ligt hierdoor vele malen hoger, wat resulteer in een kostenefficiënt opleverproces voor onze klanten. In dit appartement zijn twee kleuren op de wand latex gespoten en het plafond is traditioneel gestuct. De opgeleverde wanden en de plafonds zijn allebei gespoten in de kleur RAL 9016, verkeerswit.

Ook geïnteresseerd in het aanbrengen van spackspuitwerk, dunpleisterwerk of traditioneel stucwerk


Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.