Waarom spackspuiten?

Waarom kiest niet iedereen dan voor spackspuiten als het goedkoper is en sneller op te leveren? Er zijn namelijk ook een aantal nadelen bij spackspuiten.

Spackspuitwerk beschadigt sneller. Het materiaal is namelijk zachter dan stucwerk. Daarnaast is de structuur vaak grover, dus is het mogelijk dat er meer stof is in die ruimte. Vlak stucwerk heeft minder oppervlakte om stof in te verbergen. Dit is ook de reden waarom overschilderen vaak veel verf kost. Er is meer oppervlakte om te vullen. Het laatste nadeel is dat het herstellen van scheuren of repareren van beschadigingen vaak lastiger.

Meer weten over spackspuiten? Lees alles op deze pagina.

Onze expertise

Niet alleen op het gebied van spackspuiten of dunpleisterwerk zijn we kundig. We zijn nog van veel meer markten thuis. Zie hiervoor Lekkage Van der Valk Eindhoven. Een lekkage of schade aan uw stucwerk is natuurlijk niet prettig en al helemaal niet bij een hotel. Wij kunnen bij vragen/schade of andere problemen altijd vrijblijvend langskomen om de situatie te beoordelen en de mogelijkheden met u te bespreken.

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.