Als je op zoek bent naar professionele diensten voor het afwerken van de wanden van je woning, dan is stukadoorsbedrijf Afbouw Slegers de perfecte keuze. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder stucwerk, dunpleisterwerk, spackspuitwerk en latexspuitwerk, om aan al je behoeften te voldoen. Lees verder om meer te weten te komen over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Stucwerk: een duurzame en esthetische keuze

Stucwerk is een afwerklaag die wordt aangebracht op muren en plafonds. Het is gemaakt van gips en water en kan worden gebruikt om oneffenheden in de muur of het plafond te verbergen en om een glad en professioneel uiterlijk te creëren. Bij Afbouw Slegers bieden we verschillende soorten stucwerk aan, zowel glad stucwerk als sierstucwerk en structuurstucwerk, om aan je specifieke wensen te voldoen. 

Stucwerk is een populaire keuze voor het afwerken van wanden en plafonds omdat het zowel duurzaam als esthetisch is. Onze stukadoors zijn zeer ervaren en zullen ervoor zorgen dat het stucwerk op een professionele manier wordt aangebracht, zodat je nog jarenlang kunt genieten van een strakke en egale afwerking. Onze adviseurs helpen je hierbij graag, plan daarom een afspraak en kom gerust langs in de showroom.

Dunpleisterwerk: de perfecte afwerking voor elke ruimte 

Dunpleisterwerk is een soort stucwerk dat wordt gebruikt om muren glad te maken en af te werken. Het is een kant en klaar product en wordt eerst machinaal aangebracht, waarna het met de hand geëgaliseerd wordt met een plamuurmes. Hierna worden de muren geschuurd en gepolijst, waarna je spiegelgladde wanden hebben die direct geschilderd kunnen worden. Bij Afbouw Slegers bieden we professioneel dunpleisterwerk aan voor alle behang-klare wanden, zodat jouw huis of gebouw er altijd perfect uitziet.

Dunpleisterwerk is dan ook een andere populaire optie voor het afwerken van wanden. Het is een snelle en efficiënte manier om een mooie en egale afwerking te krijgen. Onze stukadoors zijn gespecialiseerd in pleisterwerk en zullen ervoor zorgen dat de afwerking perfect is, zodat je kunt genieten van een professioneel resultaat. Of je nu op zoek bent naar pleisterwerk voor je woonkamer, keuken of slaapkamer, wij hebben de expertise om aan al jouw behoeften te voldoen.

Spuitwerk: de snelle en efficiënte manier 

Latexspuitwerk een snelle en efficiënte manier om muren en plafonds compleet af te werken. Stucwerk en pleisterwerk is niet egaal van kleur, het kan gaan verkleuren en het blijft stof afgeven. Hier moet dus nog een afwerkingslaag overheen aangebracht worden. Latexspuiten vervangt het traditioneel schilderen met een roller, de latex wordt aangebracht met een airless spuitpistool. Bij Afbouw Slegers bieden we professioneel spuitwerk aan voor zowel binnen- als buitenmuren, zodat je snel en gemakkelijk een professioneel afgewerkte muur of plafond kunt krijgen.

Spackspuitwerk: de snelste en voordeligste afwerking

Dunpleisterwerk is de meest gekozen afwerkingsmethode voor nieuwbouwwoningen maar wist je dat er nog een optie is? Ook bij spackspuitwerk wordt er met een kant en klaar product gewerkt, die machinaal wordt aangebracht op de wand. Er wordt eerst een meslaag aangebracht, die de oneffenheid uit de wanden laat verdwijnen. Deze eerste laag is in zeer korte tijd droog, waarna er overheen gekorreld kan worden. De dikte en volheid van de korrel wordt bepaald door de instelling van de machine, hier zijn honderden mogelijkheden voor. Het grote voordeel van spackspuitwerk is dat het zeer snel te realiseren is, en het nadien niet meer geschilderd hoeft te worden zoals bij dunpleisterwerk. 

Waarom kiezen voor Afbouw Slegers voor uw afbouwwerkzaamheden? 

Bij Afbouw Slegers zijn we gespecialiseerd in alle soorten afbouwwerkzaamheden, van stucwerk tot spuitwerk. We hebben jarenlange ervaring en zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit diensten. Onze medewerkers zijn professioneel en betrouwbaar en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat. Kies voor Afbouw Slegers voor al je stucwerkzaamheden als je kiest voor kwaliteit! 

Vraag geheel vrijblijvend je offerte op maat aan.

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.