In opdracht van Datema Stukadoors uit Dronten en Groothuis Bouw uit Emmeloord hebben wij vijf huizen mogen spackspuiten in Arcen. We zijn blij dat we samenwerkingen opbouwen met bedrijven ver buiten onze reguliere regio. Regelmatig maken wij werk in opdracht van deze bedrijven en hopen uiteraard op een nog duurzamere samenwerking.  

Bij dit project in Arcen hebben we voor de oplevering vijf huizen met spackspuitwerk afgewerkt. Dit is de reguliere afwerking bij een nieuwbouwwoning. Natuurlijk is het ook een optie om voor of na de oplevering door ons het dunpleisterwerk én latexspuitwerk te laten doen. Voor één van de vijf woningen was dit het geval.  

Dit was zeker niet de eerste keer dat we samenwerkten met Datema Stukadoors. We hebben bijvoorbeeld ook deze kleurrijke woning mogen maken in Maasbree. Maar liefst acht verschillende kleuren wilde de klant op de wanden. Wij worden ook blij voor zo’n bijzondere woning!  

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.