Het voordeligste stucwerk voor uw nieuwbouwwoning.

Heldere communicatie

Heldere communicatie vinden wij heel belangrijk, zowel voor, tijdens als nadat de klus is geklaard.

Jarenlange ervaring

Ons team bestaat uit deskundige medewerkers die varen op onze jarenlange ervaring.

Scherpste prijzen

Bij ons kunt u rekenen op zeer scherpe tarieven voor stuc -en spuitwerken per vierkante meter.

Uw betrouwbare partner voor uitmuntend stucwerk door heel Nederland!

Profiteer van de vele voordelen bij Afbouw Slegers.

  • Offerte in slechts één minuut kosteloos aangevraagd.
  • De beste nieuwbouw en traditionele wandafwerkingen.
  • Tot wel €700,- netto korting op nieuwbouw en collectief stucwerk!

Jarenlange ervaring in de nieuwbouwsector

Doordat wij veel ervaring  hebben opgebouwd door het stucen van nieuwbouwhuizen over de jaren heen, mag u van ons uiterst professioneel vakmanschap verwachten, hetgeen waar wij voor staan en al jarenlang uitvoeren.

Eveneens kunt u bij ons terecht om uw woning collectief te laten stukadoren. Dit houdt in dat u samen met uw buren of uw woonblok collectief bijlegt om de wanden en plafonds te laten afwerken door ons.

Collectief laten stukadoren kent vele voordelen zoals bijvoorbeeld op het gebied van inkoop en een efficiënte en duurzame werkwijze. Voorbeelden van de woonwijken waar wij collectief gestukadoord hebben kunt u vinden bij onze projecten. Hier zijn overal georganiseerde collectieve regelingen met 3 tot wel 25 woningen getroffen met allemaal een prachtig eindresultaat.

Meer lezen over onze nieuwbouw dienstverlening? Lees dan verder of vraag naar de mogelijkheden door contact op te nemen.

+1.000 huizen
voorzien van stucwerk

Eerlijk en passend advies

Afbouw Slegers is specialist in machinaal afwerken van wanden en plafonds. Onze specialiteiten zijn onder andere spackspuiten, dunpleister en latexspuiten. Uiteraard kunnen wij ook traditioneel stucwerk en sierpleisters maken.

Wij zijn gespecialiseerd in het stucen van nieuwbouw maar focussen daarentegen ook op stucwerk voor bestaande woningen. Bij ons bent u aan het juiste adres van grote tot kleine klussen en van stucwerk tot latexspuiten.

De belangrijkste pijler van ons bedrijf is dat wij altijd een eerlijk en passend advies geven, waarbij u profiteert van concurrerend veel voordeel. Kortom, u krijgt het beste stucwerk met het beste advies, tegen de scherpste prijs.

+1.000 huizen
voorzien van stucwerk
Stap 5

Stukadoors met kennis van zaken

Naast het veelvuldig afwerken van wanden, plafonds en nieuwbouwwoningen houden wij onze kennis op peil en zijn we continu bezig met de nieuwste technieken en producten.

Wat u van ons kan verwachten is vakmanschap en kwaliteit en daar waar u het mag verwachten persoonlijke service.

Naast dat wij ons op ieder vlak ontwikkelen zorgen wij ervoor dat deze ontwikkelingen getoetst worden middels het behalen en behouden van de juiste diploma’s en certificeringen. Naast dat wij onze passie volgen willen wij u ook garanderen van veilig en professioneel werk en daarnaast als aanspreekpunt voor vragen en adviezen.

Wilt u meer weten over ons specialisaties? Bekijk dan onze diensten.

+1.000 huizen
voorzien van stucwerk
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Met passie leveren wij u kwalitatief vakmanschap tegen zeer gunstige prijzen.

Gratis offerte aanvragen

Nieuwbouw stucwerk, stap voor stap uitgelicht.

01/13
Traditioneel stucwerk

Plaatsen hoekprofielen

Wanneer uw woning een prefab-woning is waarbij de buitenwanden van prefab-beton zijn is het nodig dat wij de hoekprofielen plaatsen. Deze plaatsen we op de uitwendige hoeken van de buitenwanden. De hoekprofielen zorgen voor een strakke afwerking en extra stevigheid in de hoek.

Traditioneel stucwerk

Voorlijmen

Voordat we kunnen stukadoren moet de ondergrond voorgelijmd worden om de juiste garanties te bieden wat betreft de hechting van het stucwerk. Voor de ene ondergrond, zoals een plafond met spackspuitwerk, wordt een andere voorlijm gebruikt dan bijvoorbeeld een wand van metselwerk.

02/13
Traditioneel stucwerk

Ingazen

Om het hoogteverschil in de plafondplaten op te vangen wordt er Gitex-gaas van 30 centimeter breed gebruikt. Hiermee kan scheurvorming niet volledig voorkomen worden, maar de kans op scheuren wordt hierdoor wel kleiner.

03/13
Traditioneel stucwerk

Smeren

Het traditioneel stukadoren is een beeld wat bijna iedereen zich wel voor kan stellen, er wordt gips met de hand aangebracht op een muur of een plafond. Bij een nieuwbouwwoning is, wanneer de wanden behangklaar worden opgeleverd, traditioneel stucwerk enkel nodig voor de plafonds of bij stucwerk op maat zoals een keukenkoof, cinewall of gashaard.

04/13
Dunpleister

Afplakken

Een belangrijk klusje voor wij kunnen starten met werkzaamheden is natuurlijk het afplakken van zaken die niet mee gespoten moeten worden met het dunpleisteren.
Wij plakken alle ramen, raamkozijnen, deurkozijnen, stroompunten en betimmering voor u af.

05/13
Dunpleister

Messen en spuiten

Dunpleisterwerk wordt machinaal gespoten op de wand, maar dit betekent niet dat het helemaal klaar is wanneer het gespoten is. Het pleisterwerk wordt nog met de hand geëgaliseerd, dit wordt messen genoemd.

06/13
Dunpleister

Schuren

Na het messen is de wand nog niet zo glad als de bedoeling is. De oneffenheden zijn wel opgevuld, maar er zullen nog aanzetten te zien zijn. Hetgeen wat de wand echt helemaal glad maakt is het machinaal opschuren van het dunpleisterwerk.

07/13
latexspuiten

Opruimen en stofvrij

Het is belangrijk dat alles goed stofvrij gemaakt is voordat we gaan latexspuiten. Dit doen we na het schuren van het dunpleister, ook controleren we hierbij nogmaals al het afplakwerk en herstellen we dit waar nodig.

08/13
latexspuiten

Eerste laag verf

Wanneer wij latexspuiten zullen we altijd twee lagen latex aanbrengen. De eerste laag is om de eerste zuiging van het pleisterwerk op te vangen, zodat we voor een optimale dekking kunnen zorgen. Ook doen we dit om eventuele oneffenheden die tevoorschijn komen na het latexspuiten meteen op te kunnen lossen en onzichtbaar te herstellen voor de tweede laag.

09/13
latexspuiten

Repareren

Wanneer de eerste laag latex is gespoten, kunnen er nog oneffenheden tevoorschijn komen. Voordat de tweede laag latex wordt gespoten worden de wanden onder het licht van een bouwlamp gecontroleerd. Puntjes die dan tevoorschijn komen kunnen dan direct nog met de hand bijgewerkt worden zodat we een perfecte ondergrond hebben om de tweede en laatste laag op aan te brengen.

10/13
latexspuiten

Kitten

Wanneer u voor latexspuitwerk in uw woning kiest zullen we de hoeken van het plafond naar de wand, en de hoeken waar twee wanden op elkaar aansluiten kitten. Dit doen we om een zeer strak eindresultaat te kunnen behalen.

11/13
latexspuiten

Tweede laag verf

Wanneer de ondergrond in de juiste staat is gebracht, is het tijd om de tweede en laatste laag latex te spuiten. De latex kan in wit gespoten worden of in een kleur naar keuze. De latex is zeer snel droog, wat betekent dat u ook snel na de oplevering weer verder kan met aansluitende werkzaamheden.

12/13
latexspuiten

Bezemschoon

Vaak is er bij een nieuwbouwwoning alleen nog een cementdekvloer aanwezig, het afplakken van de vloer is dan niet nodig. Wij zorgen dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd, wat niet alleen betekent dat we de vloer vegen, maar waarbij we er ook voor zorgen dat reststukken van het dunpleisteren of stukadoren van de vloer af worden gestoken.

13/13
100% klanttevredenheid

Wat klanten zeggen over  Afbouw Slegers

Onur Çağrı Tufan

via Google

via Feedback Company

Perfect vakmanschap, goede kwaliteit, lage prijs, vriendelijke en gemakkelijke zaken. Heel erg bedankt voor deze baan van hoge kwaliteit!

Google reviews Slegers Spuitwerken
Terence Kersten

via Google

via Feedback Company

Zeer goed werk geleverd.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Scheepers

via Google

via Feedback Company

Prima contact, door omstandigheden alleen telefonisch / via Whatsapp. Vriendelijk en to the point. Ondanks dat we elkaar niet persoonlijk hebben ontmoet prima de gemaakte afspraken nagekomen. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Martje Theunisz

via Google

via Feedback Company

Goedeavond, Afgelopen dagen mijn nieuwbouw woning volledig laten spuiten van boven tot onder dit met een prachtig resultaat. Ik ben zeer te spreken over deze heren en tevens het werk wat ze hebben afgeleverd. Alles keurig volgens afspraak, tevens de woning netjes achter gelaten en alles opgeruimd. Ga zo door dan kan ik je zeggen dat de klanten vanzelf komen de reclame komt op deze manier vanzelf !!!

Google reviews Slegers Spuitwerken

Profiteer nu van collectief stucwerk

Projecten

Bekijk de projecten die wij hebben opgeleverd voor onze klanten.

Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.