Groen, duurzaam en ruim opgezet

Vredeoord is een nieuwbouwwijk gelegen achter het oude hoofdkantoor van Philips aan de Boschdijk in Eindhoven. De wijk is groen, duurzaam en ruim opgezet, maar toch op tien minuten fietsafstand van het centrum van Eindhoven.

De verschillende huur- en koopwoningen zijn ontwikkeld door Sint Trudo. Een eerste geïnteresseerde uit deze wijk heeft ons gevonden via onze website en social media. Na het afleggen van een bezichtiging en het maken van een passende offerte hebben wij het werk mogen maken. De klant was zo tevreden met ons werk dat er meer mensen uit de wijk aandienden voor een offerte. Hierop hebben we besloten om een collectief op te zetten.

Collectief stukadoren

Collectief stukadoren is samen met uw buren of woonblok een stukadoor inhuren. Er zitten veel voordelen aan deze werkwijze. U kunt hierbij denken aan de inkoop van materialen, efficiënter werken, goedkopere huur van materialen etc. Elke klant profiteerde hierdoor van een behoorlijke korting. Ons ruime palet aan diensten hebben we mogen toepassen in deze week: van spackspuiten en dunpleister tot latex spuiten en traditioneel stucwerk. Naast dat we een waardevolle klantenkring hebben opgebouwd heeft het ons vertrouwd gemaakt met nieuwbouwwoningen.

Dank u wel Vredeoord!

Foto's van dit project volgen snel!
  • Collectief stucwerk
  • Dunpleister
  • Glad stucwerk
  • Latex spuiten
  • Nieuwbouw stucwerk

Diensten

Bekijk de projecten die wij hebben opgeleverd voor onze klanten.

Profiteer nu van collectief stucwerk