Thuis aan de Maas In het noorden van Limburg ligt het kleine rustieke dorp Blitterswijck. Het dorp ligt vrijwel direct aan de Maas, ongeveer 20 km ten noorden van Venlo. U kunt met het fiets- en voetveer oversteken naar het dorp Wellerlooi, aan de andere kant van de Maas. Blitterswijck maakt deel uit van de gemeente Venray en telt ongeveer 1100 inwoners. Blitterswijck heeft een rijk verenigingsleven, horecagelegenheden en een basisschool.

Het is er prettig wonen. In de nabije omgeving kunt u genieten van de natuur, bossen en de Maas. Blitterswijck is omgeven door veel natuur en groen, mooie fiets- en wandelroutes, water, recreatie, rust en veel ruimte. In het dorp vindt u nog veel oude boerderijen en huizen en aan het gezellige Kerkplein met terras kunt u genieten van een heerlijke kop koffie met vlaai. Tussen de kerk, de ruïne van kasteel Blitterswijck en de Veerweg wordt het nieuwe bouwplan Blittershof ontwikkeld.

Dit mooie project bestaat uit acht woningen. Zeven van de acht woningen hadden al lange tijd een offerte getekend bij ons, en vlak voor de oplevering diende het achtste en laatste huis zich ook aan. We hebben dus dit hele project mogen voorzien van traditioneel stucwerk, dunpleisterwerk, en mogen latexspuiten in heel veel verschillende kleuren! 
Er is snel moeten schakelen door een oplevering die net voor de bouwvak viel, en wat meerwerk wat nog bij gepland mocht worden zoals extra wandjes stukadoren, toiletten en badkamers afwerken en keukenkoven stukadoren en latexspuiten. Al met al een lang lopend project met wat hobbels, maar toch erg trots om zonder uitzondering een hele straat af te mogen werken!

Foto's van dit project volgen snel!
  • Collectief stucwerk
  • Dunpleister
  • Glad stucwerk
  • Latex spuiten
  • Latexspuiten

Diensten

Bekijk de projecten die wij hebben opgeleverd voor onze klanten.

Profiteer nu van collectief stucwerk