"Stijlvol wonen in moderne architectuur; dat wordt mogelijk in Edisonkwartier. Het gebied Rijnhuizen in Nieuwegein is volledig in ontwikkeling. Waar eens kantoren hebben gestaan, staat binnenkort misschien wel jouw huis, omgeven door water en natuur. Het nieuwbouwproject Edisonkwartier is kleinschalig opgezet en zal 47 exclusieve herenhuizen in een parkachtige omgeving omvatten. Daarnaast biedt wonen in Nieuwegein alle voorzieningen dichtbij huis. Het bruisende Utrecht ligt op een kwartiertje reizen.

Moderne huizen die naar eigen smaak zijn in te richten. Er is geen reden om in te leveren op luxe; elke bewoner zal zich snel thuis voelen in Edisonkwartier. De ruime opzet maakt de buurt een prettige beleving voor bewoners van alle leeftijden. Een groene omgeving, met veel water in de buurt en riante tuinen zullen jou een optimaal gevoel van vrijheid geven.

Wonen aan of vlakbij het water, met voldoende parkeergelegenheid, in een groene omgeving en centraal in het land gelegen. Edisonkwartier; een gevoel van thuiskomen."

Een wat kleiner collectief hier, met net vier deelnemers behaalt. Het waren mooie woningen om af te werken, met platte daken waardoor we 12 verdiepingen plafonds van tradtioneel stucwerk hebben mogen voorzien.

Foto's van dit project volgen snel!
No items found.

Diensten

Bekijk de projecten die wij hebben opgeleverd voor onze klanten.

Profiteer nu van collectief stucwerk