Thuis in Het Loo is een nieuwe wijk in Austerlitz aan de rand van het bos met circa 104 woningen. Alles klopt in Thuis in Het Loo. De plek is uniek, tussen het bestaande dorp en de bossen van Austerlitz in. De opzet van het plan is logisch en luchtig en de architectuur sluit naadloos aan op de uitstraling van de bestaande woningen.

Net als in het dorp wisselen we traditioneel af met modern klassiek en werken we met diverse natuurlijke materialen, zoals steen en hout. Bovendien maken we ruimte voor nieuw groen en speelplekken voor de kinderen. Wonen in Thuis in Het Loo is nieuw wonen aan het bos, in een traditionele, dorpse setting.

We hebben hier maar liefst zeven woning af mogen werken, allemaal inclusief het plafond stukadoren waarbij direct de V-naden weggewerkt worden. In totaal is er bijna 800 vierkante meter plafond gestukadoord, en diverse badkamers en toiletten.

We hebben 2100 vierkante meter wand voorzien van dunpleisterwerk, en als klapper hebben we bijna 3500 vierkante meter latex gespoten, waarvan 565 vierkante meter dakplaten gratis omdat er sprake was van een collectief!

Foto's van dit project volgen snel!
  • Collectief stucwerk
  • Dunpleister
  • Glad stucwerk
  • Latex spuiten
  • Latexspuiten

Recente projecten

Bekijk de projecten die wij hebben opgeleverd voor onze klanten.

Profiteer nu van collectief stucwerk