Het nieuwbouwproject Kloosterdijck in Rosmalen is gelegen aan de Vlietdijk, de entree van De Groote Wielen.

Een bijzonder plan dat als een echte eyecatcher op een terp ligt, omringd door water en omkaderd door een mix aan grasland, bomen, water en riet.Kloosterdijck is aan de buitenzijde één geheel, robuust en karakteristiek! Het complex is markant vormgegeven met een entreebrug aan de westzijde, doorgangen aan de noord- en zuidzijde en het balkon aan de oostzijde, als een venster, met uitzicht op het groen rondom het complex. Lichte gevels met bijzondere metselwerkdetails en veel groen. Sfeervol ingericht met ruimte voor parkeren, spelen en ontmoeten!Kloosterdijck biedt ruimte aan 30 koopwoningen, onderverdeeld in 8 hoek- en 22 tussenwoningen in verschillende grootten.

De woningen bestaan uit 2, 3 of 4 woonlagen. Allemaal met platte daken, waardoor men optimaal geniet van de ruimte! Elke woning beschikt over een tuin, die aan de buitenzijde van het complex is gesitueerd. De tuinen zijn ommuurd, zodat niet alleen de privacy is gewaarborgd, maar ook zodat Kloosterdijck zich presenteert als een eenheid.

Hier hebben we een collectief gehad met vijf woningen, waarbij er een van spackspuitwerk is voorzien, twee van traditioneel stucwerk op het plafond inclusief dunpleisterwerk en latexspuiten, en twee waarbij de V-naden mochten blijven zitten in het plafond en we enkel de wanden hebben voorzien van dunpleisterwerk en latexspuitwerk.

Een extra uitdaging was het feit dat de opleveringen onverhoopt net voor de bouwvak vielen, maar uiteindelijk hebben we met veel flexibiliteit gepland en alles netjes op tijd afgekregen. Vijf tevreden klanten die kunnen genieten in hun nieuwe woning!

Foto's van dit project volgen snel!
  • Collectief stucwerk
  • Dunpleister
  • Glad stucwerk
  • Latex spuiten
  • Latexspuiten

Diensten

Bekijk de projecten die wij hebben opgeleverd voor onze klanten.

Profiteer nu van collectief stucwerk