Een super tof nieuwbouwfabriek, In de Fabriek, op Enka, in Ede!


De industriële monumenten combineren schitterend met de rijk gedetailleerde nieuwbouw. Diverse monumentale gebouwen hebben na grondige renovatie een nieuwe functie gekregen. Er wordt gewoond, gewerkt en gespeeld en dat geeft de wijk karakter. Met respect voor de historie is hier een wijk gerealiseerd waar je graag verblijft. Alles is gericht op goed wonen, duurzaamheid en gelukkig leven. Met aandacht voor kwaliteit en detail! Dat voel je als je er loopt, dat zie je aan het groen, de bestrating, de openbare verlichting en de ruime opzet. Er zijn huizen in allerlei maten, prijsklassen en soorten. Dus voor elk wat wils.

We hebben hier mooie dingen mogen doen, met een bijzondere woning waar de plafonds een industriele look behielden door de plafonds niet af te werken maar als betonlook te laten zoals ze opgeleverd werden. Geen probleem, wij zorgden hierbij voor een mooi contrast met super strakke wanden! 

Verder hebben we hier uiteraard traditioneel mogen stukadoren, aan plafonds, badkamers en toiletten. In totaal hebben we ruim 1300 vierkante meter gedunpleisterd, in prachtige woningen met hoge plafonds, ruimtes van bijna 3,5 meter hoog! 

Foto's van dit project volgen snel!
  • Collectief stucwerk
  • Dunpleister
  • Glad stucwerk
  • Latex spuiten
  • Latexspuiten

Diensten

Bekijk de projecten die wij hebben opgeleverd voor onze klanten.

Profiteer nu van collectief stucwerk