Zeister Enk!

Afgelopen week zijn wij bij de eerste woning aan het werk geweest in Zeister Enk, de eerste van velen. Dit fantastische project met prachtige woningen wordt in verschillende fases gebouwd, en deze week is de start voor ons. Hierna zullen we nog tot en met het eerste kwartaal van 2023 zeker 12 andere woningen voorzien van traditioneel stucwerk, dunpleisterwerk en latexspuiten.

Ook een woning gekocht in Zeister Enk? Er loopt al een collectief waar nog offertes voor aangevraagd kunnen worden, er worden grote kortingen en veel extraatjes gegeven, neem snel contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte!

"Zeister Enk is wonen midden in Zeist, maar bovenal tussen de natuur. Hier woon je ontspannen aan een prachtige groene binnenplaats onder de bomen; de enk. Weg van de dagelijkse drukte, helemaal relaxed op je eigen plekje. Je voelt het buitenleven, hoort het gezang van vogels en kijkt uit op al het groen. Daarentegen is het centrum van Zeist en ook de stad Utrecht vlakbij. Het beste van beide werelden. Mooier kun je het niet hebben!"

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.