Bij Afbouw Slegers zijn we dol op het afwerken van nieuwbouwwoningen en het creëren van de perfecte afwerking. Als het gaat om het afwerken van behangklare wanden, geloven we dat dunpleister de beste manier is om de klus te klaren.

Hier zijn een paar redenen waarom we zo enthousiast zijn over deze afwerkingsmethode!
Ten eerste is dunpleister een zeer dunne laag pleister die over de wanden wordt aangebracht. Dit betekent dat het perfect is om eventuele kleine oneffenheden te corrigeren die kunnen ontstaan ​​tijdens het bouwproces. Het eindresultaat is een gladde, vlakke muur die klaar is om te worden behangen of geverfd.


Een ander groot voordeel van dunpleister is de snelheid waarmee het kan worden aangebracht. Omdat het een dunne laag betreft, is het droogproces sneller dan traditioneel stucwerk, wat betekent dat we snel vooruitgang kunnen boeken bij het afwerken van de woning. Dit is vooral handig als u onder tijdsdruk staat en snel uw nieuwe woning wilt betrekken.


Daarnaast is dunpleister ook een zeer veelzijdige afwerkingsmethode. Het kan worden aangebracht op verschillende ondergronden, zolang deze maar behangklaar gemaakt zijn.
Maar misschien wel het grootste voordeel van dunpleister is het feit dat het zeer duurzaam is. De dunne laag pleister is zeer eenvoudig te herstellen wanneer er onverhoopt scheuren vanuit de nieuwbouw zouden ontstaan, in tegenstelling tot bijvoorbeeld renovlies, en blijft langdurig mooi. Dit betekent dat u in de toekomst minder onderhoudswerkzaamheden hoeft uit te voeren en dat uw woning er altijd netjes uitziet.


Kortom, dunpleister is de perfecte manier om uw behangklare wanden af te werken in uw nieuwbouwwoning. Het is snel, veelzijdig en duurzaam en levert een eindresultaat op dat perfect is om te behangen of te verven. Bij Afbouw Slegers hebben we jarenlange ervaring in het afwerken van nieuwbouwwoningen en helpen we u graag om uw droomwoning te realiseren!

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.