We zijn weer hard aan het werk geweest en dat delen we graag met onze volgers en aanstaande klanten. Via deze weg doen wij weer een update voor de maand november.

Stucwerk en spuitwerk ook in het Noorden van het land

Niet alleen zijn we in omgeving Eindhoven druk bezig, maar steeds vaker worden wij via klant reclame ook gevraagd in de uiterste hoeken van het binnenland om te mogen stuccen. Daar zijn we enorm trots op en om een voorbeeld te noemen zijn we deze week een te gast geweest op een enorm project te Gorinchem. 

Latexspuiten in Gorinchem

In Gorinchem konden wij zelfs vijf huizen met vier verdiepingen volledig van boven tot onder voorzien met onze diensten! Alle huizen zijn latex gespoten in RAL 9016, ook wel bekend als verkeerswit, een veelgekozen en verfrissende duurzame kleur.


Collectief stucwerk

Alle bewoners in Gorinchem hebben kunnen profiteren van zelfs €360,- netto korting! Door met de buurtbewoners om tafel te gaan hebben wij een passend voorstel kunnen maken dat aansloot bij de wensen en behoefte van de gezamenlijke bewoners. Bij Slegers Spuitwerken kunnen wij collectieve kortingen rekeningen vanaf 3 woningen

Het collectief laten stukadoren van je woning is een eenvoudige formule, het enige wat daarin telt is het aantal bewoners; hoe meer bewoners, hoe meer korting. Dit houdt in dat je samen met toekomstige buren of bewoners uit je woonblok ons inhuurt om binnen een afgesproken periode alle woningen te laten voorzien met een van onze diensten. Onder het kopje ‘Collectief stukwerk’, bij ‘Meer weten’ kunt u meer informatie vinden. Of klik op de link hier om direct de mogelijkheden te bekijken.


Tot volgende week! Wij hebben er alweer zin in!

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.