Bij Afbouw Slegers begrijpen we hoe belangrijk het is om een efficiënte planning te hebben bij het bouwen of verbouwen van een nieuwbouwwoning. Een goede volgorde van de werkzaamheden kan ervoor zorgen dat alles soepel verloopt en dat u snel kunt genieten van uw nieuwe woning. In deze blog willen we graag met u delen wat onze ideale volgorde van de planning is en hoe we flexibel kunnen zijn om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Bij het plannen van een nieuwbouwproject geven wij de voorkeur aan het uitvoeren van het stucwerk als een van de eerste stappen. Door te beginnen met het stucen van de wanden en plafonds, creëren we een mooie, strakke basis voor de rest van de afwerking en kan er niets beschadigen of vuil worden. Het stucwerk zorgt voor een egale en vlakke ondergrond, waardoor andere elementen zoals vloeren en keukens eenvoudig daarna geplaatst kunnen worden.

Na het stucen van de wanden en plafonds kan de volgende stap de vloerplaatsing zijn. Het plaatsen van de vloer na het stucwerk voorkomt dat de vloer beschadigd raakt tijdens het stucproces. Het zorgt ook voor een naadloze overgang tussen de wanden en de vloer, waardoor een harmonieus geheel ontstaat in uw nieuwe woning. Een mooi gestucte ruimte in combinatie met een prachtige vloer zorgt voor een stijlvol en aantrekkelijk interieur.

Vervolgens komt de keuken aan bod. Het plaatsen van de keuken na het stucwerk en de vloer zorgt ervoor dat de keuken perfect geïntegreerd kan worden in uw interieur. Met de wanden en vloeren al afgewerkt, kan de keuken naadloos worden geïnstalleerd, zonder dat er schade wordt toegebracht aan de stuc- of vloerwerkzaamheden. Op deze manier creëren we een optimale afwerking en een keuken die perfect past bij uw nieuwe woning.

Bij Afbouw Slegers begrijpen we echter ook dat andere leveranciers soms minder flexibele planningen hebben. In dit geval zijn wij flexibel en kunnen we ons aanpassen aan uw specifieke situatie. Als bijvoorbeeld de vloer of keuken eerder geplaatst moet worden, kunnen we ons schema aanpassen en na deze werkzaamheden komen voor het stucwerk. Ons ervaren team is bekwaam in het afplakken en werken in diverse omstandigheden en past zich graag aan om aan uw behoeften te voldoen.

Of het nu gaat om het volgen van onze ideale volgorde van planning of het aanpassen aan de planning van andere leveranciers, bij Afbouw Slegers streven we altijd naar het leveren van hoogwaardig vakmanschap en een naadloze afwerking. Wij geloven dat de juiste volgorde van de planning en een goede samenwerking tussen verschillende partijen essentieel zijn om uw droomwoning te realiseren.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw nieuwbouwwoning af te werken en ervaar onze flexibele planning!

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.