Deze week leek niets bijzonders te zijn, maar we hebben toch weer hard gewerkt. Ik weet dat ik van geluk mag spreken dat het zo druk is. We werken hard om ons klantenbestand tevreden te houden!

Deze week zijn we op maar liefst vier plekken actief geweest! We zijn vooral met name verder gegaan in het collectief in Son & Breugel, waarbij we meerdere woningen hebben mogen afronden en daarvan zijn we op dit moment drie woningen aan het dunpleisteren. Het is erg bevredigend om te zien dat je een heel woonblok ‘mooi’ hebt gemaakt.

Latex spuiten Tilburg

Daarnaast zijn we een woning in Tilburg aan het latex spuiten. De hele woning wordt wit, later komen we terug om de zolder te stuken en een mooi kleurtje rollen.

Latex spuiten keuken Den Bosch

Ook zijn we bezig bij een woning in Den Bosch. We gaan daar latex spuiten en als de keuken en de vloer erin zit gaan we daar ook verschillende wanden op kleur rollen. Dit doen we met een extra smooth roller. Deze roller zorgt ervoor dat het schilderwerk net zo strak is als spuitwerk.

Latex spuiten RAL9016 woning Eindhoven

De laatste werkplek voor ons was in de wijk Berckelbosch, in Eindhoven. Daar hebben we een woning geschuurd en latex gespoten in de kleur RAL9016, verkeerswit.

Goed werk geleverd door onze jongens

Ik wil vooral mijn jongens bedanken in deze blog. De maanden juni en juli zijn altijd erg druk en dat vraagt gewoonweg meer van de jongens. Ze werken avonden en zaterdagen door om te zorgen dat de klanten hun deadlines kunnen halen. Bij dezen een dikke pluim!

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.