Traditioneel stucwerk in Uithoorn

De tweede blog alweer! De tijd gaat snel voorbij. Genietend van wat vrije tijd ben ik al onze werkzaamheden van afgelopen weken aan het opschrijven.

Afgelopen maandag en dinsdag zijn we in Uithoorn aan de slag gegaan. Een nachtje in een hotel, in de kost, is nooit een slecht idee! Op maandag hebben we alles geschuurd, gepolijst en voorbereid voor de dinsdag. De plafonds hebben we voorzien van traditioneel stucwerk.

Latex spuiten

Op de dinsdag hebben we latex gespoten. Niet alleen waren wij tevreden, maar vooral ook de klant, we kregen namelijk een 5-sterrenreview! Deze klus hebben we eens samen gedaan met onze collega’s van Stuc-combi. We werken regelmatig samen en dat bevalt erg goed.

Collectief stucwerk

Op de woensdag hebben we in het collectief gewerkt, samen met Stuc-Combi en dan zijn we vaak met meerdere woningen bezig. In een collectief laten stukadoren is samen met uw buren of uw woonblok een stukadoor inhuren. Verschillende woningen hebben we dus geëgaliseerd en voorzien van pleisterwerk. Zelf heb ik aan de latexspuit gestaan.

Daarna gelukkig een klus dichtbij huis, namelijk Son en Breugel. In opdracht van Stuc-combi hebben wij de wanden geëgaliseerd, geschuurd, gepolijst en 530 meter latex gespoten. De klanten waren wederom tevreden.

Spuitwerk in Maastricht

Daarnaast zijn we deze week nog in Maastricht geweest. We hebben daar ook de wanden geëgaliseerd, geschuurd en getext. De klant hebben we daarna nog tips gegeven over het zelf schilderen van de verse wanden.