Oud en nieuw, bij Afbouw Slegers al op 12 december in plaats van 31 december! Vandaag is het drie jaar geleden dat onze website online is gegaan, een mooi moment om terug te kijken!

We hebben een nieuwe naam, waardoor we niet alleen via www.slegers-spuitwerken.nl maar ook via www.afbouw-slegers.nl bereikbaar zijn, en we zijn de afgelopen drie jaar in nog veel meer opzichten gegroeid.

De nieuwere website is overzichtelijker en een offerte aanvragen is nóg eenvoudiger. We blijven door vernieuwen, dus er ligt ook alweer een nieuw concept voor de website in het verschiet, waarbij er veel meer van onze werkzaamheden te zien is.

Onze bereikbaarheid is tegenwoordig beter, niet alleen online, want sinds kort zit er niet één, maar maar liefst twee dames de hele dag klaar om alle telefonische vragen direct te kunnen beantwoorden!

Liever echt persoonlijk contact en even langskomen? Bij iedere offerte-aanvraag krijg je direct een uitnodiging om zelf eenvoudig een intake-gesprek in onze showroom in te plannen waar we rustig de offerte kunnen doorspreken en aanpassen. Via deze tool kan je in één oogopslag de beschikbare momenten in de agenda inzien en plannen wanneer de afspraak jou het beste uit komt.

Last but not least, waar het uiteindelijk om draait, we zijn de laatste jaren zo gegroeid dat we de capaciteit te hebben om ruim zes keer zoveel woningen per week op te starten en af te ronden dan toen het allemaal begon! Dit alles bij elkaar betekent ook dat onze planning veel flexibeler is, we dichter op de opleverdata kunnen plannen, en de doorlooptijd vooral afhankelijk is van de droogtijden in plaats van capaciteit.

Zoals we ook online dus blijven groeien en vernieuwen, doen we dat op de werkvloer ook. We zijn trots op wat we de afgelopen drie jaar bereikt hebben, maar vooral ook benieuwd wat we de komende jaren allemaal nog meer kunnen bereiken!

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.