Wat gaat de tijd toch snel, nog even en het is alweer kerst en dan staat het nieuwe jaar ook alweer voor de deur. 

Een kleine terugblik op het afgelopen jaar laat zien dat we veel nieuwbouwwoningen hebben mogen maken en dat met name dunpleister een favoriet blijft onder onze klanten. 

Daarnaast hebben wij nieuwe bussen aangeschaft en een aantal nieuwe werknemers mogen verwelkomen. Daarover zullen wij in onze volgende blogs nog meer over bekend maken!

Ook zitten hebben wij ons eigen bedrijfspand geupgrade met een extra kantoorruimte en extra opslag. Verder zijn we over het hele land actief geweest, van Maastricht tot Uithoorn.

Via deze weg willen wij alle klanten en relaties hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact. Wij kijken vol enthousiasme uit naar een gezond 2022. 

Als laatste wil ik, Nick Slegers, persoonlijk mijn jongens bedanken voor al het harde werken het afgelopen jaar. Ik kon op jullie bouwen en niets was teveel gevraagd. Bedankt!

Fijne kerstdagen toegewenst aan iedereen en tot volgend jaar!

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.