Deze nieuwbouwwoning is particulier gezet door een aannemer in Helden. De behangklare oplevering zorgde ervoor dat wij ingeschakeld werden. Door de grootte van de woning en het afwerkingsniveau dat werd gevraagd was dit een behoorlijke, maar interessante klus! 

Dunpleister voor glad stucwerk

Uiteraard zijn we begonnen met de plafonds af te plakken. Deze waren al strak afgewerkt door de aannemer. Alle wanden hebben wij daarna gedunpleisterd. Dunpleister is één van de nieuwste technieken voor glad stucwerk. Het is een ondergrond volgend product dat zeer efficiënt is voor behangklare wanden, zoals bij een nieuwbouwwoning. Wij zijn erg bedreven in het dunpleisteren, zoals te zien is bij onze andere projecten.

Opvallend interieur in nieuwbouw

Ook hebben wij de haard gestuct. Een zichtbaar, opvallend element in het interieur, dat veel aandacht trekt, dus dat moet perfect zijn! Stoer van de klant, omdat hij durfde af te stappen van het normale kleurenpalet van wit en iets anders te proberen. Dat waarderen we!

Jammer genoeg kwamen we een aantal bouwfouten tegen en die hebben wij op een later moment opgelost. We zijn hierin de klant tegemoetgekomen. De probleemgebieden zijn bijgewerkt door ons, kosteloos. Als er schade blijkt te zijn, ook al is het van onze voorganger, dan werken wij dat altijd netjes bij. Het gaat immers om het eindresultaat. 

Ook hier moet ik mijn hardwerkende mannen bedanken. Met in het bijzonder onze twee jongste spuiters: Marice en Delano hebben zelfstandig de afwerking verzorgd. Jonge jongens opleiden tot goede vakmannen en een kans geven om zich te ontwikkelen doen wij graag. Wij zijn ook blij dat dat bij ons is gebeurd vroeger. Op deze manier geven wij iets terug. 


Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.