๐—ช๐—ถ๐—ท ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ถ๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐˜๐—ฒ๐—ฎ๐—บ ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป!

๐—ช๐—ถ๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท?

Wij zijn een snelgroeiend, dynamisch en professioneel stukadoorsbedrijf. We leveren kwaliteit en maatwerk stuc- en spuitwerken in allerlei sectoren, maar onze hoofdmoot zit in de nieuwbouwsector. De diensten waar wij ons op richten zijn onder andere latex spuiten, dunpleisteren, spackspuiten en stucwerk van (nieuwbouw)woningen.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ท๐—ผ๐˜‚?

- Je bent een ster in afplakken;

- Je bent zelfstandig, ondernemend, proactief en oplossingsgericht;

- Je hebt pit;

- Je communiceert en luistert goed;

- Je leert liever in de praktijk dan uit een boek;

- Je bent in het bezit van een goede dosis humor, staat stevig in je schoenen en je bent een tikkeltje eigenwijs;

- Vroeg opstaan is voor jou geen enkel probleem;

- Je woont in de omgeving van Eindhoven en in het bezit van een rijbewijs B.

โ€

Zelfstandig een volledige woning af kunnen plakken is een prรฉ. Dit kan gaan om stroompunten, vensterbanken en kozijnen, maar ook volledige vloeren, keukens of trappen. Werk je al een tijdje in een andere sector en wil je terug naar dit mooie vak, of ben je toe aan iets heel anders dan wat je nu doet? Dan is er vast bij Afbouw Slegers wel een plekje voor jou. Reageer vooral en dan komen we er samen wel uit!

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐—ท๐—ผ๐˜‚?

Gezellige collegaโ€™s, een goede sfeer en een kans om verder te komen, en de beste bedrijfsfeestjes met die gezellige collega's. Wij laten al een aantal jaren flinke groei zien. Er zijn dus ook doorgroeimogelijkheden voor jou!

Draai jij hier je hand niet voor om, en wil jij blijven plakken bij het gezelligste afbouwbedrijf van Brabant?

๐—ก๐—ฒ๐—ฒ๐—บ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐˜€๐—ป๐—ฒ๐—น ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐—ผ๐—ฝ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ต๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ณ ๐˜€๐—ผ๐—น๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐˜!

โ€

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in รฉรฉn minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.