Door: Jackie Berkhof d.d. 17-3-2023
 
Hoe vind ik de juiste leveranciers voor mijn nieuwbouwwoning?
 
Bij het kopen van een nieuwbouwhuis worden er regelmatig belangrijke keuzes gemaakt waarbij rekening moet worden gehouden met het beschikbare budget. Een groot deel van het budget gaat naar het realiseren van de optimale indeling van de woning, maar zeker ook naar duurzame aankleding en inrichting. Investeringen die zorgen voor een goede basis waar je jarenlang plezier van hebt. Dan wil je graag zonder twijfel de allerbeste keuzes maken! Mijn naam is Jackie van de Nieuwbouw Community en in deze gastblog vertel ik je graag meer over het vinden van de juiste leveranciers.

Nieuwbouw expert
Bij de aankleding en inrichting van een nieuwbouwhuis zijner belangrijke factoren waar je rekening mee moet houden. De vloeren en wandenkunnen namelijk nog nawerken en niet alle materialen zijn hiervoor geschikt. Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om advies in te winnen bij nieuwbouw experts, zij weten precies wat wel en niet verstandig is om te doen bij een nieuwbouwwoning. Bij de uitvoering van de werkzaamheden wordt hiermee ook rekening gehouden.  

De juiste expert
Voor de realisatie van jouw nieuwbouwwoning ben je altijd op zoek naar betrouwbare partijen. Naar experts die je alles hierover kunnen vertellen, waarmee je kunt sparren, die met je meedenken en die jou een goed advies geven. Alles natuurlijk afgestemd op jouw persoonlijke situatie, woonwensen en budget. Maar hoe weet je nu of je met de juiste experts om tafel zit? Via mond op mond reclame werkt dit vaak het beste. Je hoort dan de positieve ervaringen van andere kopers en dat geeft je een goed gevoel. Dan weetje zeker dat dat de juiste expert is die ook voor jou iets kan betekenen.

Wandaankleding
Als je een nieuwbouwwoning hebt gekocht, dan wordt de woning vaak door de aannemer ‘behangklaar’ opgeleverd. Dat wil zeggen dat alle wanden kaal zijn en de nieuwbouwkoper zelf nog moet zorgdragen voor de afwerking van de wanden. Geheel naar eigen wens, smaak en budget. Voor de wandaankleding zijn tal van mogelijkheden die geschikt zijn om korte tijd na oplevering van de nieuwwoning aan te brengen. Wat dat betreft is er veel te koop op de markten zie je soms door de bomen het bos niet meer. En dan kun je wel wat hulpgebruiken…

Samenwerking Afbouw Slegers
Dit gastblog lees je op de website van Afbouw Slegers! Je hebt dus al een goede  leverancier gevonden voor het laten verzorgen van jouw stucwerk! Want Afbouw Slegers werkt landelijk en helpt je online en in de showroom met een passend advies. Ze werken met een enthousiast team dat verstand van zaken heeft, meedenkt binnen jouw woonwensen en budget en kwaliteit levert tegen een gunstige prijs. Alles voor het allermooiste eindresultaat! Het is niet voor niets dat de Nieuwbouw Community een samenwerking is aangegaan met dit stucbedrijf. Ze staan namelijk garant voor dezelfde kwaliteitsnorm, servicelevel en klantbeleving. Dus wat mij betreft een echte aanrader!

“Zonder twijfel de allerbeste keuzes maken!”

Nieuwbouw Community
De Nieuwbouw Community is een kennisplatform speciaal voornieuwbouwkopers die handvatten en houvast biedt tijdens het hele nieuwbouwproces. Naast een uitgebreide kennisbank op de website en een praktisch E-book met checklisten, is er ook een aparte Community-app. Hier kunnen nieuwbouw-genoten landelijk met elkaar communiceren over het realiseren van hun nieuwbouwhuis. Ook per provincie waardoor lokaal vakbekwame leveranciers met elkaar kunnen worden uitgewisseld. Dan kun je zonder twijfel de allerbeste keuzes maken!

Wil je graag weten wat de Nieuwbouw Community voor jou als nieuwbouwkoper kan betekenen en hoe jij in contact kunt komen met de allerbeste leveranciers voor jouw nieuwbouwhuis? www.nieuwbouwcommunity.nl en word lid van de community

Nieuwbouw Community, minder stress in het nieuwbouwproces!

Met relaxte groet,

Nieuwbouw Community

Jackie Berkhof

 

 

 

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.