Vanaf deze week hou ik een blog bij van al onze werkzaamheden. U krijgt dan een kijkje in de dagelijkse gang van zaken in ons bedrijf.

Dunpleister prefabwanden

Deze week hebben we in Odijk prefabwanden voorzien van pleisterwerk. Niet helemaal in de buurt voor ons, maar ook dat is natuurlijk geen probleem. Hier hebben we een mooi stuk traditioneel stucwerk mogen maken en de klant wilde graag zelf schilderen. Uiteraard hebben we hier advies over gegeven.

Traditioneel stucwerk nieuwbouwwoning

Een andere klus deze week hadden we in Nuenen. Helaas was het traditionele stucwerk in deze nieuwbouwwoning niet in de juiste staat aangebracht, waardoor wij dat flink moesten opknappen en daarna latexspuiten. Ook hier zijn we niet weg gegaan tot het goed was.

Dunpleister woning Veghel

De laatste klus van deze week was in Veghel. Daar hebben we gedunpleisterd. Dunpleisteren is machinaal aanbrengen van gips en uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen. Uiteindelijk heeft ook één van onze eigen jongens daar een plafond zelf gestukadoord.

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.