Op zoek naar de nieuwste trends in wandafwerking om uw interieur naar een hoger niveau te tillen? Bij Afbouw Slegers houden we de ontwikkelingen op het gebied van wandafwerking nauwlettend in de gaten en willen we graag enkele opwindende trends met u delen. Of u nu gaat voor een strakke, moderne look of juist een warme en natuurlijke uitstraling wilt creëren, er is voor elk wat wils!

1. Dunpleisterwerk: Dunpleisterwerk, ook wel bekend als dunpleisteren of dunpleister, is een populaire keuze voor wandafwerking van behangklare wanden. Deze techniek maakt gebruik van een dunne laag pleister om een strakke en egale afwerking te creëren. Dunpleisterwerk is ideaal voor het egaliseren van wanden en het voorbereiden van oppervlakken voor verdere afwerking, zoals schilderen of behangen.

2. Latexspuitwerk: Latexspuitwerk is een efficiënte en duurzame manier om wanden en plafonds van een strakke en egale laag verf te voorzien. Met latexspuitwerk kunnen grote oppervlakken snel en gelijkmatig worden bedekt, waardoor het ideaal is voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Bovendien kunt u kiezen uit een breed scala aan kleuren en afwerkingen om uw interieur precies de gewenste uitstraling te geven.

3. Sierpleister met Brander Diamant: Sierpleister met Brander Diamant is een prachtige afwerkingstechniek die uw interieur een unieke en luxe uitstraling geeft. Deze hoogwaardige sierpleister is verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren, en kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Met sierpleister met Brander Diamant kunt u wanden en gevels transformeren tot ware eyecatchers.

4. Beton ciré: Beton ciré is een stijlvolle en robuuste wandafwerking die steeds populairder wordt. Het is een cementgebonden mortel die op wanden wordt aangebracht en vervolgens wordt gepolijst voor een strakke en naadloze afwerking. Beton ciré geeft uw interieur een industriële en moderne uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen.

5. Spackspuitwerk: Spackspuitwerk is een snelle en betaalbare manier om wanden en plafonds van een egale laag spack te voorzien. Het spackspuitwerk wordt met een spuitmachine aangebracht en daarna glad gestreken voor een strak resultaat. Hierna wordt er machinaal een korrellaag aangebracht. Deze afwerking is ideaal voor grote oppervlakken, zowel in woningen als in bedrijfspanden.

Bij Afbouw Slegers zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends in wandafwerking en hebben we de expertise om uw interieur naar wens te transformeren. Ons enthousiaste team van professionals staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste wandafwerking voor uw project. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

  • Blog
Profielfoto Slegers Spuitwerken
Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.