Bent u op zoek naar een manier om kosten te besparen en tegelijkertijd uw interieur een prachtige afwerking te geven? Dan hebben we goed nieuws voor u! Bij Afbouw Slegers geloven we in de kracht van collectief stucwerk en daarom bieden we enkele fantastische kortingen aan voor groepen van 3, 5, 8 en zelfs 12 deelnemers. Lees snel verder om te ontdekken welke voordelen deze collectieve aanpak met zich meebrengt!

Als u samen met nog twee andere deelnemers onze diensten afneemt, profiteert u van een geweldige korting van €100 per afgenomen dienst. Of het nu gaat om het dunpleisteren van uw muren, traditioneel stucwerk van uw plafond of het afwerken met latexspuitwerk, u bespaart maar liefst €100 op elke dienst die u afneemt. Deze aantrekkelijke korting maakt het mogelijk om uw interieur op een voordelige manier te transformeren, zonder in te leveren op kwaliteit.

Maar dat is nog niet alles! Als er drie deelnemers zijn, en u kiest voor het latexspuiten van uw wanden en/of plafonds, bieden we een extra bonus. We spuiten namelijk gratis de zolderplaten mee wanneer u besluit om uw wanden te laten latexspuiten. Dit betekent dat u niet alleen kunt genieten van strak afgewerkte wanden in elke gewenste kleur, maar ook uw zolder een mooie upgrade krijgt, zonder extra kosten.

Wanneer we het aantal deelnemers laten groeien naar vijf, hebben we nog een speciale verrassing in petto. Voor deze groep bieden we een upgrade naar onze hoogwaardige schrobklasse 1 latex. Deze verf is niet alleen afwasbaar, maar met deze upgrade wordt deze nog beter schoon te maken en is deze beter bestand tegen slijtage. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over vlekken of vuil op uw wanden. Met de verbeterde schrobklasse 1 latex behoudt uw interieur zijn frisse uitstraling, zelfs na intensief gebruik en schoonmaken.

Maar laten we niet vergeten dat ook de grotere groepen beloond worden! Bij acht deelnemers bieden we een extra korting van maar liefst €50 per afgenomen dienst. Of u nu kiest voor dunpleisterwerk, stucwerk of andere afwerkingen, u profiteert van deze aantrekkelijke prijsverlaging. Dit is een geweldige kans om uw interieur op te knappen met een professionele afwerking, terwijl u uw budget onder controle houdt.

En als klap op de vuurpijl hebben we een speciale aanbieding voor de groep van twaalf deelnemers. Bij deze groep bieden we één accentkleur naar keuze op een wand tot maar liefst 20 vierkante meter. Hiermee kunt u een uniek en persoonlijk tintje geven aan uw interieur. Of u nu kiest voor een levendige kleur die de aandacht trekt of juist voor een subtiel accent dat de sfeer versterkt, deze mogelijkheid maakt uw interieur nog specialer.

Hebt u een nieuwbouwwoning gekocht en hebt u al contact met meerdere toekomstige nieuwe buren? Aarzel dan niet en vraag een offerte aan, of kom samen langs in onze showroom!

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.