Naar aanleiding van de teaser uit ons vorig nieuwsbericht hebben wij een heel mooi collectief opgestart samen met de bewoners uit Waalre in De Boslaantjes. Hier kunnen wij maar liefst 17 woningen voorzien met onze diensten! Elke woning wordt voorzien van dunpleisterwerk en bij enkele woningen is er gekozen voor het stucen van de plafonds. Naast het dunpleister of stucwerk worden standaard alle woningen geleverd met latex spuitwerk.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Bovendien profiteren de buurtbewoners hier wederom van fikse voordelen. Wij zijn erg blij dat wij op een duurzame en kostenefficiënte wijze te werk kunnen gaan tijdens dit project. 

Ook hebben wij besloten om alle klanten een belangeloze upgrade in latex schrobklasse 1 te garanderen. Deze latex is conform de standaard meer standvastiger tegen schrobben, dus beter te reinigen tegen ongewenst vuil. Daarbij is deze kwaliteit latex bestendig tegen rode wijn, koffie en andere vloeistoffen. 

Voorts krijgen alle klanten nog de keuze om een accent kosteloos te laten bijspuiten in hun woning tot wel 40 vierkante meter. Waarbij ook als klap op de vuurpijl het gratis latexspuiten van de dakplaten wordt meegenomen. De zolderkamers zijn dan direct klaar ingebruikname door de bewoners.

Goed stucwerk kies je op gevoel

Voor de meeste bewoners gold een intake gesprek vooraf, dit geeft hen maar ook ons een goed gevoel bij het karwei. Als het persoonlijk contact goed is geeft dit des te meer vertrouwen en doen wij maar al te graag ons werk. In deze situatie hebben wij de buurt bij elkaar gebracht om de plannen correct en tijdig te bespreken. Dit gaf ons niet alleen een goed beeld van de wensen van de buurtbewoners maar bracht de bewoners ook bij elkaar. 

Een uitermate goed neveneffect van het collectief stukadoren van woningen! Wij hopen dat de bewoners van De Boslaantjes nog met vele jaren plezier zullen hebben van hun woning..!


Geïnteresseerd geraakt? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.