Welke kosten zijn aan een stukadoor verbonden?

Dit hangt af van het type stucwerk of het type spuitwerk. Daarnaast speelt de vierkante meter prijs een rol binnen het af te werken project. Echter liggen doorgaans de kosten van het kwaliteit stucwerk dat wij leveren tussen de €6,99 - €18,99. Overigens kunt u profiteren van collectief stucwerk, dit houdt in: gezamenlijk uw woning stucen tegen een gunstig 'collectief' tarief, u deelt dan vaak de kosten met uw buurt, wijk of straat bewoners. Wanneer u kiest voor collectief stukadoren let dan wel op dat wij doorgaans deze regeling treffen uitsluitend voor nieuwbouwwijken en/of woningen niet ouder dan 2 jaar. Desondanks kunnen wij in goed overleg ook anders voor u beteken. Vraag daarom altijd naar onze mogelijkheden!

U kunt meer informatie vinden op onze pagina ‘Prijzen’. Daarnaast kunt u altijd een vrijblijvende een offerte aanvragen, waarnaar u doorgaans al op dezelfde dag antwoord krijgt.

Bekijk meer vragen en antwoorden
Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.