Algemene vragen die vaker gesteld worden

Zit afplakken in de prijs inbegrepen?

Afplakken zit standaard in de prijs inbegrepen. Op de vloer na, dit kan door ons als meerwerk worden gedaan.

Werken jullie met kortingen?

Jazeker! U kunt bijvoorbeeld in een collectief laten stukadoren. Collectief laten stukadoren is samen met uw buren of uw woonblok een stukadoor laten inhuren. Er zitten veel voordelen aan dit, bijvoorbeeld op het gebied van inkoop, maar ook efficiënt werken. Daarnaast, als u dunpleisterwerk of traditioneel stucwerk door ons heeft laten aanbrengen, dan krijgt u korting op het latexspuiten. Vraag naar de mogelijkheden.

Welke kosten zijn aan een stukadoor verbonden?

Dit hangt af van het type stucwerk of het type spuitwerk. Daarnaast speelt de vierkante meter prijs een rol binnen het af te werken project. Echter liggen doorgaans de kosten van het kwaliteit stucwerk dat wij leveren tussen de €6,99 - €18,99. Overigens kunt u profiteren van collectief stucwerk, dit houdt in: gezamenlijk uw woning stucen tegen een gunstig 'collectief' tarief, u deelt dan vaak de kosten met uw buurt, wijk of straat bewoners. Wanneer u kiest voor collectief stukadoren let dan wel op dat wij doorgaans deze regeling treffen uitsluitend voor nieuwbouwwijken en/of woningen niet ouder dan 2 jaar. Desondanks kunnen wij in goed overleg ook anders voor u beteken. Vraag daarom altijd naar onze mogelijkheden!

U kunt meer informatie vinden op onze pagina ‘Prijzen’. Daarnaast kunt u altijd een vrijblijvende een offerte aanvragen, waarnaar u doorgaans al op dezelfde dag antwoord krijgt.

Waarom is dunpleisterwerk voordeliger dan traditioneel glad stucwerk?

Dunpleisterwerk is goedkoper, omdat er minder materialen aan te pas komen. Ook kunnen we sneller werken met dunpleisterwerk, waardoor de kosten van arbeid ook een stuk lager liggen.

Waar komt scheurvorming bij stucwerk in nieuwbouwwoningen vandaan?

De fundering van uw nieuwe woning verzakt nog wat in de loop van de tijd. Daarnaast bestaat uw nieuwbouwwoning uit nieuwe materialen, die nog ‘werken’, oftewel uitzetten en inkrimpen. Tegenwoordig worden flexibelere en betere producten gebruikt bij het bouwen van uw huis, zodat scheurvorming zoveel mogelijk beperkt wordt. Gelukkig kunnen wij scheurvorming herstellen. Als u gebruik heeft gemaakt van onze diensten kunnen wij binnen twee jaar na oplevering van ons stucwerk, onze hersteldienst aanbieden. Wij komen dan voor een tegemoetkomende prijs de scheuren herstellen.

Waar komt de naam spuitwerken vandaan en heten jullie geen stucwerken?

Het verschil zit met name in het feit dat we bijna alles met de machinale spuit doen. We zijn namelijk specialist in het machinaal afwerken van uw wanden en plafonds. Dit is onze core business, maar vanzelfsprekend kunnen wij ook traditioneel stucwerk, zoals glad pleisterwerk, schuurwerk en elke vorm van sierpleister afleveren.

Verzorgen jullie ook traditioneel stucwerk en aan welke kosten moet ik dan denken?

Wij maken ook traditioneel stucwerk, mits u gebruikt maakt van van onze core business (spackspuiten, dunpleister, latexspuiten). Alle soorten stucwerk, van glad pleisterwerk, betonlook tot schuurwerk. Alles is mogelijk. De kosten zijn afhankelijk van het type stucwerk dat u wilt en de ondergrond. Neem contact met ons op voor een passende offerte.

Stucen en spuiten jullie ook bestaande woningen?

Wij stuken ook bestaande woningen afhankelijk van de ondergrond. Graag komen wij langs voor een vrijblijvende werkopname en bijbehorende offerte. Ook is het mogelijk om foto’s via e-mail naar ons op te sturen, waarmee we de ondergrond kunnen beoordelen en u een advies geven.

Krijg ik garantie op mijn stuc- en spuitwerk?

U krijgt garantie op uw stucwerk. Helaas kunnen wij geen garantie geven op scheurvorming of verkleuring. Wij geven geen garantie op scheurvorming of verkleuring vanuit de ondergrond. Wel kunt u bij scheurvorming bij uw nieuwbouwwoning gebruik maken van onze hersteldienst.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op uw vraag met betrekking tot stuc -en spuitwerk of onze diensten en services.

Bekijk alle vragen en antwoorden
Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.