Welke kortingen kunnen we verwachten bij in een collectief laten stukadoren?

Wanneer u samen met nog twee toekomstige buurtgenoten gebruikt maakt van onze diensten, krijgt u al direct een korting die kan oplopen tot meer dan €350,- netto. Niet alleen krijgt u een korting, ook spuiten wij al bij drie deelnemers de schuine dakplaten van de zolder mee met een speciaal dampdoorlatend latexsysteem. Een dienst die normaal gesproken tussen de €300,- en €600,- kost.  

Heeft u een groter project met meer deelnemers? Bij vijf deelnemers krijgt iedere deelnemer een upgrade van de schrobklasse 1 latex die wij gebruiken, waardoor deze nog beter afneembaar is, ter waarde van bijna €550,-!

Vanaf 10 deelnemers wordt het leukste geschenk weggegeven, namelijk één wand in een accentkleur naar keuze ter waarde van bijna €250,-! Iedere deelnemer hoeft dan enkel de gewenste kleur en de gewenste wand door te geven, wij zorgen dan voor een kleurrijke wijk.  

Bekijk meer vragen en antwoorden
Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.