Zoekt u naar een stukadoorsbedrijf als zakenpartner?

Bent u op zoek naar een stukadoorsbedrijf dat ondersteuning kan bieden op alle gebieden van stucen en spackspuiten, welke daarbij ook vaardig is in latex spuiten en lakspuiten van woningen of bedrijfspanden? Dan bent u bij Afbouw Slegers aan het juiste adres! Graag bespreken wij met u de verschillende opties om op zakelijk vlak krachten te bundelen met zowel aannemers, bedrijven als ZZP’ers. Wij staan open voor een dialoog waarin iedere mogelijkheid tot het versterken van elkaars positie kan bijdragen aan het vraag en aanbod in de markt.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

Profiteer van de vele voordelen bij Afbouw Slegers.

  • Offerte in slechts één minuut kosteloos aangevraagd.
  • Uitsluitend A-merken en VCA-gediplomeerd personeel.
  • Tot wel €700,- netto korting op nieuwbouw en collectief stucwerk!
Het ambacht van traditioneel stucwerk, bekijk onze video!
Alles over dunpleisterwerk, bekijk onze video!
Spackspuitwerk is ideaal voor nieuwbouwwoningen, bekijk onze video!
Professionele wandafwerking met latexspuiten , bekijk onze video!

Stukadoor Afbouw Slegers is er voor ieder idee of partner

Afbouw Slegers is ooit begonnen als een eenvoudig stukadoorsbedrijf met Nick Slegers als zaakvoerder en vakspecialist in stucen en texwerken. Inmiddels is dit bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste en snelst groeiende spelers op het gebied van stukadoorswerk op de particuliere woningmarkt. Eén van de kwaliteiten is dan ook het aanbieden van een grote verscheidenheid aan diensten, waaronder naast stucwerk ook latex spuiten en spackspuiten toebehoren. De core-business van Afbouw Slegers  is bijzonder uitgebreid in vergelijk met andere stukadoorsbedrijven.

In de afgelopen jaren heeft Afbouw Slegers aanzienlijke ervaring opgebouwd met een zeer verscheiden portfolio op het gebied van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Een kleine greep uit de opdrachten laat zien dat er werk is geleverd aan nieuwbouwwoningen, appartementencomplexen, hotels, bedrijfspanden en ga zo maar door. Deze ervaring zal u als businesspartner geen windeieren leggen. Met name samenwerkingen met aannemers, montage- en interieurbedrijven en betonfabrieken zijn uitermate geschikt om samen synergievoordelen te bereiken. 

Bovendien kunnen ondernemers ook contact opnemen om het nodige werk te laten realiseren, waarbij u kunt denken aan het stucen of spuiten van kantoor- of horecaruimte en bedrijfspanden.

Stucwerk voor de zakelijke markt

Wij zijn trots op ons uitgebreide portefeuille dat wij inmiddels als stukadoorsbedrijf binnen de particuliere markt hebben opgebouwd. Hierdoor is het mogelijk dat ook iedere woningcorporatie, aannemer of bedrijf bij ons terecht kan voor onze dienstverlening. Hierbij kunt u denken aan de meest uiteenlopende projecten, ongeacht de grootte of mate van complexiteit, zoals winkelpanden latex spuiten of het opfrissen van kantoorpanden. 

Ook voor de zakelijke ondernemingen, geldt dat wij voor ieder budget een passend oplossing kunnen bieden!

Het werk dat wij zoal verrichten is erg gevarieerd, maar betreft wel de hoogste graad van efficiëntie en effectiviteit om een woning of pand op een duurzame en kwalitatieve wijze af te werken. Naargelang de omstandigheden werken wij ons werk altijd snel en zorgvuldig af. 

Naast individuele opdrachten bieden wij ook duurzame oplossingen, hierbij denkt u aan een samenwerking tussen mede-ondernemers of buren. Dit noemen wij in een collectief stukadoren en waarbij wij fikse kortingstarieven kunnen garanderen. Collectief stukadoren biedt u veel voordeel klik hier voor meer informatie.

Evenals particuliere werkzaamheden kunnen wij ook onze diensten verleggen naar de zakelijke markt, hierbij kunt u denken aan alle soorten stuc- en spuitwerken. Van kleinere onderhoudswerkzaamheden tot grote bedrijfspanden. Slegers Spuitwerken levert verantwoorde diensten met een hoge mate van flexibiliteit. Dit doen wij niet alleen voor onze klanten, maar natuurlijk ook voor onze B2B-relaties. 

Veel meters maken tegen de laagste prijzen met de hoogste kwaliteit raakt de kern van onze boodschap goed.

Stukadoor voor aannemers en bouwbedrijven

De huizenmarkt lijkt de afgelopen jaren niet te stoppen. Steeds vaker zien wij dat aannemers kampen met krapte en te weinig of niet-gekwalificeerd personeel. Ons jonge team van ervaren stukadoors kan u ondersteunen en ontlasten. U kunt ons daarom inhuren voor vaste werkzaamheden of losse opdrachten aan allerlei verschillende panden. Wij zijn een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf dat te allen tijden klaar staat voor onze opdrachtgevers. Van particulier tot woningcorporaties en van bedrijven tot aannemers. Inmiddels onderschrijven wij alle soorten opdrachten binnen de particuliere en zakelijke markt. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Met passie leveren wij u kwalitatief vakmanschap tegen zeer gunstige prijzen.

Gratis offerte aanvragen
Binnen welke termijn is traditioneel stucwerk klaar in mijn woning?

Wij streven ernaar om traditioneel stucwerk in een nieuwbouwwoning binnen één week op te leveren. Bent u benieuw geworden naar hoe lang het duurt bij uw woning? U kunt dan altijd contact met ons opnemen en dan komen wij langs voor een inschatting.

Binnen welke termijn kan Afbouw Slegers starten met mijn nieuwbouwwoning?

Uiteraard proberen wij u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Omdat er vaker vertragingen optreden met opleveringen in de nieuwbouw proberen wij hier met de klant zo flexibel en ruimdenkend mee om te gaan.

Hoe lang moet ik wachten voordat traditioneel stucwerk droog is en geschilderd kan worden?

Dit hangt af van de warmte en ventilatie van de betreffende ruimte. Als u uitgaat van 1 millimeter per dag, dan zit u altijd goed. Vraag dit na bij ons tijdens de oplevering.

Hoe snel is mijn nieuwbouwwoning spack gespoten?

Wij streven ernaar uw woning, na start, binnen 3 werkdagen op te leveren.

Hoe snel zijn de wanden van mijn nieuwbouwwoning voorzien glad en strak stucwerk?

Dit gebeurt al vaak in 2 á 3 werkbezoeken.

Hoe snel is mijn woning latex gespoten?

De vierkante meters en kleur spelen hier een rol. Ons streven is om binnen 2 à 3 werkmomenten uw woning compleet latex te spuiten.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op uw vraag met betrekking tot stuc -en spuitwerk of onze diensten en services.

Bekijk alle vragen en antwoorden
100% klanttevredenheid

Bekijk wat onze klanten zeggen over  Afbouw Slegers

R. B.

via Google

via Feedback Company

Levert goed werk en komt afspraken na

Google reviews Slegers Spuitwerken
Vera

via Google

via Feedback Company

Behulpzaam, meedenkend, servicegericht, eerlijk en duidelijk, op tijd, vriendelijk, goed en snel werk geleverd.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Antoinette vdW

via Google

via Feedback Company

Ik heb zojuist mijn nieuwe bungalow laten pleisteren en spuiten en de werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. De communicatie is goed, afspraken worden altijd nagekomen en het resultaat is prachtig. Er wordt snel en goed gewerkt. De prijs/kwaliteit verhouding is ook heel goed. Bedankt Nick, ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

Google reviews Slegers Spuitwerken
Carina

via Google

via Feedback Company

Ik ben door Nick Slegers geweldig goed geholpen. Op heel korte termijn maakte hij tijd om de wanden in m'n nieuwe appartement af te stuccen en wit te spuiten. Dat is goed gedaan en tot volle tevredenheid. Ook het opruimen naderhand is goed gedaan.

Google reviews Slegers Spuitwerken

Een greep uit ons werk

Bekijk de projecten die wij hebben opgeleverd voor onze klanten.

Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.